Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 07:48:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Treba mi pomoc,savet,misljenje?!?!  (Pročitano 26396 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Probla sam ovo \to da igram...ne ide mi jbt...ubise me ko zeca  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Nemci su to  Smile
U tome i jeste poJenta...iznerviras se, posvetis mu vreme, zainatis se da ces ih pobiti sve do poslednjeg i uz snazan orgazam zabosti zastavu na vrh Rajhstaga....i zaboravis na apsolutno sve probleme  Smile
Kad se posle osvestis i izadjes iz COD tripa, ne mozes ni da se setis, zbog cega si bio u bedaku. Ukoliko je problem ozbiljnije prirode odma predjes na...

Ja bi ovo uz recept izdavao  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
aj hev sudžeščn...a da se okreneš izlascima sa društvom,nekom sportu... Smile

Naravno,bavim se sportom vec dugo godina,i izlazim,nije to problem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Za vreme koje si proveo sa izgubljenim slučajem u pokušaju da nahraniš sve njene ego tripove mogao si da nađeš drugu bolju devojku i da se već par dana viđaš sa njom. Ako neka veza u startu ne ide dobro ne treba da se zaglavljuješ u opsesiji, nije to slagalica ili ukrštene reči da ih rešiš trudom. Ne ide tako sa ljudima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 9.0.597.98
Laže i provocira. Klasika.
A zbog cega to radi???to ne razumem???zbog cega to radi ako joj se ne svidjam i nece da bude samnom??
Sviđaš joj se i hoće da bude sa tobom, ali je još uvek jako mlada i nezrela i ne zna kako da se ponaša u tim situacijama, pa zato izigrava besne gliste. Ništa od toga ne bi radila da je baš briga za tebe, shvati to!

Sad si povređen i zbunjen njenim ponašanjem, pa nam govoriš samo o njenim lošim stranama, mada ima i onih dobrih, čim si toliko zagrejan za nju. Tako da ti ništa ne verujem. Smiley I izbaci iz glave te ideje o osveti i slično, to su obična sranja i uzaludno rasipanje energije. Ako ništa od ovoga ne ispadne, ne bi trebao da mu pridaješ ikakvu pažnju u budućnosti. Let it go.

Ako ti se sviđa, pozovi je na sastanak, tad budi dobar i pažljiv i stavi joj do znanja da si otvoren za ideju da budete zajedno. Ako i dalje bude vrdala i ponašala se kao balavica, onda zbogom, ćao, vidimo se. Znaš koliko ih još ima tu okolo za tebe? Ni ne slutiš!  Smile
« Poslednja izmena: 13. Feb 2011, 21:13:17 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Sad sam stvarno zbunjen,neko mi kaze da je kuliram skroz,a evo sad b@mbin@ me savetuje da se ne svetim da pokusam da je ponovo pozovem da  se vidimo?stvarno sam zbunjen,ne znam sta da radim,a isto tako vise pojma nemam sta ona misli,tj oseca.Ako je tako kao sto kaze b@mbin@ ,da joj se svidjam,onda ne znam sta glumi vise,zasto svaki put kad sam je pitao da li hoce da bude ponovo zajedno,ona odgovara sa ne znam,evo poslednji put,sam je lepo pitao,hoce ili nece,da mi ne govorim ne znam,medjutim ona ponovo govori ne znam i kaze kao ne mogu sada da ti kazem imam obaveze neke?Nista ne razumem,ma necu vise ni da je zovem ni da joj bilo sta saljem,dosta sam se ja vrteo oko nje,ako sama ne bude zvala ,ja necu vise nista da preduzimam.Sto kazete,ima ih mali milion Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
kaze kao ne mogu sada da ti kazem imam obaveze neke?

Smile  Smile

« Poslednja izmena: 13. Feb 2011, 21:53:58 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung Galaxy S Advance
Slushaj "sine", zaljubljenost je mnogo zeznuta stvar iako je jedno vrlo lepo iskustvo... ali ne zaboravi da mozhe da ostane samo na tome - iskustvo i nishta vishe...

Ti si uchinio shta si otprilike mogao, da chinishv vishe ona ti sama ne pruzha shansu, a i zashto bi pucao tvoje neke dobre poteze u prazno umesto da nadjesh curu kojoj ce sve to da znachi...

Budi zadovoljan time shto si i uopshte bio sa njom u vezi, bar na kratko, koliko-toliko da ona u buducnosti koristi tebe za "mustru" kada bude bila sa drugima (tipa "boze, koliko mi je sa njim bilo bolje, koliko mi je sa njim bilo lepshe, koliko je on bio dobar dechko") i slichno... Ovo ce se ostvariti pod uslovom da je sve ovo shto nam ti prichash istina.. (a ukoliko je bilo peckanja i sa tvoje strane, a prvi si se zaljubio, onda ti tu nishta ne pomazhe...)

A shto se osvete tiche i one "shto si gori to su bolji"... mani se praznih pricha... odrastao si za toliko...

Jednostavno, zapitaj sebe zashto bi nekoga pustio da prolazi kroz neshto ovakvo kao sada ti? Osecaj je grozan, i bices samo grozan chovek cineci takvo delo... Poenta je ostati velichina...

Savet: Iskuliraj, batali... koliko si pruzhio - pruzio si, ostalo je na njoj... Ako ti se ne vrati, ohladices se vec od tolikog kuliranja, preboleces ovu, naci ces drugu i nadajmo se svi da ce biti bolja...
Ukoliko ti se vrati - idesh ispochetka, s tim shto morash u startu da poprichash sa njom na koji nachin cete da pokazujete emocije (iskrenim rechima, medjusobnim delima, ili peckanjem i ljubomorom)

P.S. Prochitaj ovu temu, govorice ti puno o osveti i o tvojoj trenutnoj situaciji... Izvuchi pouku koja ce tebi najvishe da odgovara... Svi mi mozemo davati svakakve predloga, ali ti se pitash... I nikoga posle od nas ovde neces moci da okrivish za tvoj potez...

Izvoli: http://forum.burek.com/robert-gros-decak-i-devojcica-t478421.html

I da... srecno naravno...

(Ako ti je za utehu, verujem da smo svi proshli istu ili bar slichnu situaciju... ja jesam... pa se uzdaj u ovo shto pricham)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
@Dzobi hvala puno na savetu.Sa moje strane sigurno nije bilo nikakvog peckanja,tako da...uradicu ovo sto mi ti predlazes,a sto sam i sam malopre rekao.Koliko sa mogao,ja sam uradio,pokusao,vise necu.Ona sada neka vidi sta zeli,ja sigurno necu vise nista govoriti i preduzimati,pa cemo videti sta ce biti. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 111111
Jeli bajo jel ti studras prava Smile
Msm Jbt "Naime negde pocetkom januara"  "Odmah se dalo primetiti"  "Dosao je i taj dan kada smo se videli,i krenuli sa vezom."  "od kad smo "zvanicno" stupili u vezu"

Smile Smile

Koji si ti car...Mogao si da napises.."Upoznao sam neku ribu,smuvali smo se..krenuli da se zabavljamo..Otkacila me zbog neke gluposti..glumi neko ludilo..necka se kao seljacka mlada"
Ne da se proseravas ceo tekst  Smile

Ja bih ti licno rekao da je sutnes..Sto ? Zato sto kad si je vec malo upoznao kapiras kakva je ... nije normlana.Mozes tek na dalje da zamislis sta ce da bude..
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Avg 2025, 07:48:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.