Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 01:11:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Treba mi pomoc,savet,misljenje?!?!  (Pročitano 26121 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
@Hozeombre necemo da se vredjamo

@Dzobi ne balim stvarno,znam da ovako izgleda kao da se nenormalno przim na nju ali nije tako,samo mi dodje eto da je malo peckam za ovo sto je sad stavila da je u vezi,ali ok ,necu ,u pravu ste,tako je najbolje.

Hahahhaha,evo sad skinula da je u relationship hahahahaha Smile
« Poslednja izmena: 17. Feb 2011, 22:03:35 od *Sone* »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
...ko te vredja decace?
pa jos vise si se razboleo?
sedis ispred kompa i posmatras sta ona radi?  Smile
pa bolje onda,da si otisao ispod njenog prozora i iz sveg glasa zaurlao ta i ta vooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooolim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
ovako polako tones u bolest,a ona to oseca,ona zna da sedis i blejis sta ona radi.ona uziva u tebi,koliko si ..........
spasi se decko,povali nesto.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ma ti znas da li ja sedim ispred kompa,daj oladi,uostalom,ako nemas nesto pametno da mi kazes,onda nemoj nista ni da pises.Ti mora da si pravi macho muskarac,povaljujes svako vece boli te uvo.A to da ona uziva da me zeza,moze samo da misli,ima stvarno decka sada,moze samo da misli da se ja nerviram zbog toga,kao i vi sto mislite.Niste svesni koliko me zabole dupe sto ona ima decka,i sto mozda time hoce mene da nervira,ja sam samo iskreno,radoznao i nista vise.A sve se bojim ,kad bi ti raskinuo sa devojkom,i cuo da ona ima decka,kao nebi te zanimalo ko je on,da kako da ne.
« Poslednja izmena: 18. Feb 2011, 00:20:07 od *Sone* »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
...kad porastes samo ce ti se kazati.
necu ti se vise mesati u zivot.ali ako zbog takvog ponasanja dodjes u situaciju,da pomislis sebi oduzeti zivot.
savet,gledaj da ne promasis,ni na te fore ti se nece vratiti.patetika je groblje ljubavi. ajd zravo!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
da ti nije prilično stalo,ne bi otvorio temu na forumu sa ovom sadržinom Smile sad kad vbidiš da nema svrhe da se trudiš oko nje,ne trudi se ni da održavaš ovu temu,nego se uključi  u ostatak foruma,ako hoćeš
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
...kad porastes samo ce ti se kazati.
necu ti se vise mesati u zivot.ali ako zbog takvog ponasanja dodjes u situaciju,da pomislis sebi oduzeti zivot.
savet,gledaj da ne promasis,ni na te fore ti se nece vratiti.patetika je groblje ljubavi. ajd zravo!  Smile

Hahahaha,jel si svestan sta pises????Da oduzmem sebi zivot ,boze ima li te Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
da ti nije prilično stalo,ne bi otvorio temu na forumu sa ovom sadržinom Smile sad kad vbidiš da nema svrhe da se trudiš oko nje,ne trudi se ni da održavaš ovu temu,nego se uključi  u ostatak foruma,ako hoćeš

Naravno da sam otvorio temu jer mi je stalo.Na pocetku,mi je bilo zaista krivo sto smo raskinuli jer mi se mnogo svidjala,i na sve nacine sam pokusao da je vratim.Sada kada vidim da definitivno nema nikakve sanse,i sada kada ima decka,stavio sam tacku na ovo,i vise me ona ne interesuje(bez obzira da li ima decka samo meni da nabija na nos,ili joj se stvarno svidja).A ovde ako nesto napisem jos ,ne radim zato sto "balavim" za njom,nego cisto eto da znate sta se dogadja.Ali ako to nije po "pravilu" onda necu vise nista pisati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ne radi se o pravilima,ovo je forum,nije vojska Smiley
ali 'ajde budi realan: otvorena je tema jer si želio pomoć u datom trenutku. problem je recimo riješen.zašto bi nastavljali ovu temu,zašto bi izvještavao dalje o nečemu što više nije dio tebe...šta očekuješ sada od ljudi ovdje? i sada je već realno da se ljudi čude i da se provuku komentari poput Hozeovih,znaš Smile
« Poslednja izmena: 18. Feb 2011, 00:31:16 od Sofija 753 »
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ok Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Crazy Frog, where are you now ???

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 245
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
jedan save za tebe... sacuvaj ovu temu negde,nemoj da je zaboravis... i otprilike za godinu dana  procitaj je opet  Smile  videces koliko ce ti sve ovo  biti toliko smesno i nevazno  Smile
IP sačuvana
social share
Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, a još je čudnije kako nam baš to malo nedostaje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 01:11:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.