"I always tell the truth. Even when I lie."
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Samsung D900
Pa iseci slova sa ove slike i nalepi ih na drugu sliku. Mada opet googlaj malo i pretraži fontove ili u Office 2007 imaš opciju da vidiš izgled fontova dok ih selektuješ.
Mislim da nije Times... Problem je sto je cirilicni font, tako da ti nijedna online pretraga/alatka nece pomoci, lici mi na neku garamond familiju, mada ovo k uopste nije ni nalik nijednom iz te familije, ostali mi dosta vuku... Ali garamond fontovi uglavnom nemaju cilirilicne karaktere... Tezi slucaj...
Sad mi izgleda malo zategnuto, hocu da povrsina ostane onolika kolika je samo da sisa ne izgleda kao presecena na mjestu gdje je logo, da dobije neku dimenziju
« Poslednja izmena: 29. Mar 2008, 17:57:02 od Al3k5aNd4R »
Znaci treba mi da se prefarba sve ovo na zidicu npr u plavo ... i da umesto NGK ... pise Zidic Famly ... nekim dobrim fontom .... moze nesto onako iskrivljeno ... i nek bude npr. neka zuta boja ... ali sve boje da budu jake i da ne budu obicne ... ako razumete sta hocu da kazem ... i da ... nek ceo zidic bude obojen i ovaj donji deo ... koji na slici nema farbe ...
pls ako moze neko to da mi odradi ... mislim da to nece biti problem za vas profie
pozz
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)