Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 17:06:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Treba li pomagati prosjacima?  (Pročitano 17252 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ne volim vidjet radno sposobnog covjeka/zenu kako moli za pare.

Uvijek! ima nesto da se radi. Makar za crkavicu Smile

Nekad dam ali vecina prosjaka ako koriste mozak pocnu da idu na fore na sazaljenje, sto je ljigavo.

Ima oko klinickog centra jedan cigo koji ide sa poluzavijenom nogom i razmrljanom krvlju od male ranice, i moli za pare za zavoje (stalno na tu foru). Njega bih tukao.  Smile

Ima jedna ogromna debela koja prosi i fino dobije pa ode do pekare tu blizu da jede. Kao crv je a ne ljudsko bice.

E sad jednom mi se desilo da sam ispalio normalnog covjeka kome je nesto trebalo, i posle sam dobio "oko prezira"   Smile , al sta cu naviko - a i bio sam nadr..  Smile

A cigani su cudo zapravo, traze non-stop tamo  gdje studiram. A jednom je imala ciganka cokolade, i ponudi.
Stvarno samo ih nekad pitajte za nesto, mozda vam i dadnu. Cigaru il sta znam... (ako se ne gadite)
Oni su tu ko indijanci, divlji al nemaju sebicnosti koja dolazi sa "civilizacijom".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
SonyEricsson k800i
Napisala sam blog o jednom ciki koji spava ispod mosta i uvija se u neke stare krpe.. On nema krov nad glavom. Taj most je njegova kuca...i kada je sneg i kisa i sunce... Cini mi se da je srecan kada dodje leto, tada ga vidim da seta po gradu i nosi svoju zimsku, staru jaknu... A kad je pljusak i kada svi trcimo svojim kucama on nema gde da pobegne.. Kada sam bila mladja mastala sam da cu mu jednog dana pomoci...sada znam da nece ziveti vecno.

Ne prodjem pored prosjaka a da ne ostavim novac... znam da bih celoga dana o tome razmisljala. Gledam to kao na svoju obavezu. Desi se da nemam ni dinara u novcaniku a ciganka mi trazi da joj dam, a ja joj kazem da nemam ni dinara i da bi pre mogla ona meni dati...  e tad pocinju ozbiljne kletve... Smiley (ali nema veze)
Koliko sam puta novac dala prosjacima, toliko sam puta i nailazila na velike sume novca... Sve se jednom vrati, i dobro i lose!

Desavalo se da mi drugarica oduzme novcanik i da kaze da treba da rade nesto pametno a ne da prosjace po ulicama. To ipak nije nasa briga... Kada nam se trazi pomoc ne postavlja se pitanje sta bi bilo pametno taj neko da uradi, vec se postavlja pitanje zelimo li ili ne zelimo da pomognemo onima koji pomoc traze.

S obzirom da se prica kako sav taj novac uzima jedna osoba, klincima nikada ne dajem pare. Njima kupujem hamburgere ili sta god pozele. Ovog leta sam jedne veceri bila u hotelu i izasla ispred da obavim jedan telefonski razgovor a mala devojcica mi je prisla i vukla me za haljinu.. trazila naravno novac... Pitala sam je da li bi ipak zelela da joj kupim da pojede nesto a ona, mucenica, sva zbunjena, klimnula glavom. Inace, svi su me u hotelu gledali kao da sam pala sa marsa kada sam se izvinila na 30 minuta, ali meni je bilo jako prijatno sa detetom.

Eto... pomazite onima koji vam traze, ne mozete verovati koliko cete se bolje osecati!
IP sačuvana
social share
Kada stignete na ivicu svetla pod kojim vam je sve poznato
i kada samo što niste napravili korak u tamu nepoznatog,
vera zna da će se dogoditi jedna od dve stvari:
Biće nešto čvrsto na šta ćete stati
ili ćete naučiti da letite.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG 4X HD
Citat
A treba li im pomagati .. treba; dati im posao npr, to bi po meni bilo idealno rjesenje.
Ne treba njima posao, zaradjuju vishe nego oni koji rade  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49861
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
@vanja_kg

Стварно диван текст.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
SonyEricsson k800i
Citat
A treba li im pomagati .. treba; dati im posao npr, to bi po meni bilo idealno rjesenje.
Ne treba njima posao, zaradjuju vishe nego oni koji rade  Smile

Zavisi... nikad se ne zna.
IP sačuvana
social share
Kada stignete na ivicu svetla pod kojim vam je sve poznato
i kada samo što niste napravili korak u tamu nepoznatog,
vera zna da će se dogoditi jedna od dve stvari:
Biće nešto čvrsto na šta ćete stati
ili ćete naučiti da letite.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG 4X HD
Ne zna se, ali generalno je tako po,  5, 10, 20 dingi , dobar prosjak nakupi i do nekoliko hiljada svaki dan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zezas nekoliko hiljada dnevno? Smile

moze li biti?

Smile....
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
i ja sam cula da dnevno zarade neke sulude cifre ako uzmemo u obzir da samo prosjace .. ali uzimam to s rezervom, ljudi svasta pricaju.

mada, kad pogledam ove cigancice koji prose na vecim magistralama i okretnicama, oni tu sigurno uzmu neke dobre pare. i tacno se zna; ujutro ih kombi razveze na 'radna mjesta' i navece se vrati po njih.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Koji sam ja đavo onda studirala ove 4 godine?  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e sad....da bi se bavila onim sto volis i bila makar u toplom zimi,a bogme po vrucinama i tamo gdje je klima(sto nije mala stvar):-)...ako nista drugo Smile

moguce,moguce...ali opet dam i davacu....

kazem,nema to veze kod mene sa raciom...
« Poslednja izmena: 20. Sep 2009, 00:35:30 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 17:06:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.