Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Treba li jedna od ulica u Beogradu nositi ime Josipa Broza Tita?
Treba
36.8%  (25)
Ne treba
57.4%  (39)
Nemam stav
5.9%  (4)
Ukupno glasova: 68
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Treba li jedna od ulica u Beogradu nositi ime Josipa Broza Tita?  (Pročitano 24436 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
danas samo matorci koji ne vide dalje od nosa i idioti bez trunke obrazovanja na ovo pitanje mogu da odgovore pozitivno

штета што стрељаше дражу...сад би били шведска...а и краљ би нам знао говорити српски Smile

naravno ! da je sreće da smo ostali parlamentarna monarhija, danas bi nas bilo 3 puta više, Priština bi se zvala Srbojevo, ili tako nekako, a Crna Gora bi bila u sastavu kraljevine.

Jbg... preskupo smo platili svoju glupost i veru crvenim sotonama...
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
kraljevina ...e crkoh od smeha  Smile

kralj kao jedna pi*ketina najveca pobeze sa sve zlatnim polugama cim su mu malo potpalili tabane...jel to kralj? trebao je ostati i umreti za srbiju ....ali ne i nas kralj ....
evo imas sada kralja..ne prica srpski. zena mu jedna debela koza koja samo smislja nacine kako da se zabavi na dvotu i potrosi nase pare.
citala sam koliko potrose mesecno samo za casopise..sramota... sta im dopustamo ...

draza? imali smo njegove potomke. neki kazu da to nisu pravi cetnici ali mi bolje nismo imali. jedan je u hagu , drugi pise memoare pod budnim okom gospodje zene koja mu bira kravate.

parlamentarna monarhija ? nikad. nemamo mi ko da bude na celu te monarhije . nemamo mi za tu osobu ni ljubavi ni postovanja.
nemamo mi ni sada drzavu. kako god da se nazove. i kakvom god uredjenju da pripada.

mi smo sami sebi vukovi. nikad nam nista ne valja,nikog ne postujemo.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4960
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
stvarno, glupo je trošiti vreme i reči na neobrazovane, tupe i zadrte potomke crvenih sektaša...

Aleksandar nije kralj, on je prestolonaslednik.
Čovek je rođen i proveo je život van Srbije, uz nemogućnost da i sanja da je poseti. Naravno da  slabo zna srpski.
Među najjačim državama u Evropi su i monarhije.
Taj koga ti nazivaš pičketinom je bio takoreći dete, naslednik trona države koja je bila osuđena na propast i pre nego što je stvorena (mada, ti o tome ne znaš ništa, jer ti ni istorija očigledno ne ide od ruke).
Njegov deda, kralj Petar I, je u svojoj 71. godini se borio u rovovima, zajedno sa svojim vojnicima.
Aleksandar I jeste glavni krivac za stvaranje one monstruozne tvorevine - jugoslavije, ali krivica je individualna stvar, ne treba njegove potomke kriviti za to.

Kao što rekoh - svako ko bi na pitanje teme odgovorio pozitivno, je stoka koja pljuje u lice srpskim žrtvama, od 1941. do danas.
« Poslednja izmena: 25. Maj 2010, 16:30:35 od Дулаћ »
IP sačuvana
social share
NAPUŠTEN PROFIL
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Тај што еј био такорећи дете је био старији од мог деде, ал је мој деда отишо да се бори а овај запалио у Енглеску.

О овом несрећнику престолонаследнику немам ништа лоше да кажем, једноставно лик је рођен и одрастао у изгнанству и није ни чудно што је овакав какав је.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson 
Ja stvarno ne znam koji su to visoku Ustaški funkcioneri, u Jugoslaviji zauzimali značajne pozicije i koje su to pozicije. Da budem iskren za Tuđmana sam prvi put čuo 1990 godine. Šta je to visoka funkacija , kada Tuđman bar koliko ja znam nije zauzimao nikakvu važniju funkciju u Jugoslaviji, niti u Hrvatskoj.
Их,ти ниси чуо прије 1990 године за Туђмана. Smile
Иначе, комунисти и усташе су сарађивале још од 1935 године тако да накнадна заједничка борба по Лици
и Кордуну а против српског народа и уништавање логора Јасеновац као свједока хрватске геноцидности
није случајност него добро испланирана акција хрватских тзв.анти-фашиста уз обилату помоћ српских
изрода који су помогли да се геноцид над србима прогласи "жртвама рата" све у интересу добрих односа наших братских народа и народности.
Моша Пијаде (шта је он по националности) Smile Нисам ваљда фулно тему. Smile

Jel to neki Photoshop?  Smile
..al ipak se nije tako desilo...

drugo, u vezi naziva ulica:
tito, kraljevi, kneževi, vojskovođe, političari svi su gubitnici...hebote kao da srbija nema (nije imala) naučnika, umetnika, bilo šta što je više od dnevne politike, nešto što je večno i "statično" dobro.
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
tito, kraljevi, kneževi, vojskovođe, političari svi su gubitnici...hebote kao da srbija nema (nije imala) naučnika, umetnika, bilo šta što je više od dnevne politike, nešto što je večno i "statično" dobro.

Где си ти брате учио школу? И ако си учуи у Србији шта си имао из историје леба ти?
« Poslednja izmena: 25. Maj 2010, 17:13:20 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson 

Где си ти брате учио школу? И ако си учуи у Србији шта си имао из историје леба ти?

Aj da budem jasniji:
Tito pre 20 godina bio pobednik, Draža gubitnik...danas je to obrnuto.
Nisam mislio na pobedničke ratove nego na dnevnu politiku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ако ниси далтониста онда видиш да сам означио војсковође кнежеве и краљеве. Јебе ми се за Тита.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson 
nekima karađorđevići su bog, nekima obrenovići i tako dalje...
ali tema je tito...
i pošto je tito i 25. maj:

Dan bivše mladosti
SLUŽBENA BELEŠKA

Autor: Miloš Vasić

Mota se čovek tako tamo-amo između Beograda i Zagreba i misli. Sutra je, na primer, 25. maj, datum kada nam je svima drug Tito za života čestitao svoj rođendan, što reče moj drug Nenad Čanak. E, pa ja vam sad čestitam njegov rođendan; neko mora.
A u Kumrovcu umalo da dođe do šorke: tamo su u subotu (Dan mladosti više nije neradni dan) došli da proslave Titov rođendan razni već jugonostalgičari i komunjare, je li, po svom običaju, a neka desničarska ekipa iz jedne od nekoliko stranaka prava u Hrvata rešila je da ih nauči pameti. Na svu sreću dečki u plavom skužili su i raščistili stvar rasporedivši jake snage između antifašista i anti-antifašista. Možda nije trebalo: antifašisti su bili brojčano jači, a anti-antifašisti, doduše, vičniji tučnjavi, pa bi ispala lepa šorka. Zašto bi se samo navijači tukli? Ovi bar znaju zašto se tuku... Onda vidim u Vremenu da je i Aleksandar Vučić bio navijač kad je bio mali i išao na šorke u Zagreb. To je, dakle, od toga, a ja se pitao šta mu je.
Tito se vraća u modu, to je očigledno. Povod je ona Vrdoljakova svinjarija od TV serije uz sasluživanje Pere Simića. E, baš su se sastali: našla šljuka prdavca, dobroj'tro prilike, rekli bi u Novome Sadu. Tonči Vrdoljak jedino što je ljudski snimio u životu - snimio je za Titovog života i za komunističke pare. Pero Simić zna i sam šta je sve radio za vreme dijalektičkog materijalizma. To je, dakle, pitanje osnovne pristojnosti i lepog vaspitanja, više nego estradne revizije istorije. Vade nož na mrtvo kuče, rekli bi Piroćanci. Moj drug Igor Mandić, pak, podseća da "antititoizam nije postojao na vrijeme" u srpskim Novostima, najboljem nedeljniku u Hrvata, gde ima kolumnu pod naslovom "Zauzeto, Hrvat!". Veli Igor da je "titoizam uspio pacificirati sve moguće nemire u redovima svojih mislilaca i pjesnika, pseudoljevičara i boema, salonskih revolucionara i katedarskih intriganata...". Ne sećam se bolje definicije ovih naših novokomponovanih tzv. disidenata. Čovek ne može da ne ponovi onaj aksiomatski iskaz jednog glavnog urednika pod kojim sam služio, Adama Mihnjika, iskaz koji stalno ponavlja moj sadašnji glavni urednik Žarković: "Od komunista su gori još samo antikomunisti"; usudiću se da dodam - ovi zakasneli antikomunisti, koji su - kad je trebalo i čak se i moglo - nešto reći kušovali podvijenog repa i lizali ruku koja ih je hranila.
Igor Mandić tu varira na poznatu temu "fantomskog svraba" (od amputiranog uda), sa jasnim zaključkom: da koga svrbi, taj se, pak, češe, pa makar ga svrbela i ta amputirana prošlost. A zašto ih svrbi? Tu se javlja mnogo pametnih i razboritih kandidata sa svojim odgovorima. Ima ih čak i sa modernizovanim tumačenjima socijalističke, samoupravne i nesvrstane prošlosti. Ispada, ukratko, da je SFRJ bila onaj poslovični pevac koji je prerano kukuriknuo na temu smaka sveta od globalnog korporativnog kapitalizma. Imamo sada pohvale socijalizmu, jer da je bio bolji od neoliberalnog korporativnog pljačkaškog kapitalizma na balkanski način. Pa pohvale samoupravljanju koje su Nemci, kažu, ugradili u svoje društvo. Pa pohvale nesvrstavanja iz razloga očiglednih. Dakle, sve ono s čime smo se sprdali za Titovog života - ko je smeo, to jest; nešto se ne sećam da su se ovi današnji antikomunisti usuđivali. Koliko se sećam, svi su bili što partijski sekretari, što SP (stručno-politički) radnici u SSRN i slično. Sve se, na kraju krajeva, kako smo i rekli, svodi na pristojnost i lepo vaspitanje, davno prevaziđene vrline.
Ima tu, plašim se, još jedan ugao, sasvim ljudski. Džordž Orvel u "Hiljadu devetsto osamdeset četvrtoj" opisuje kako njegov junak, Vinston Smit, pokušava da otkrije kakav je svet bio pre tog novog poretka i je li sva ta propaganda o "trulom plutokratskom kapitalizmu" istinita. Pa tako nađe nekog starca, proletera, da ga ispituje o toj prošlosti. Čiča mu kaže da mu se ne čini da je to bilo tako strašno kako tvrdi propaganda, ali se odmah i ograđuje: "Možda mi se to tako samo čini, jer sam tada bio mlad, zdrav, snažan, zgodan i život je bio preda mnom"; otprilike u tom smislu. Ne možemo, dakle, isključiti mogućnost da "jugonostalgija" ili "titonostalgija" jeste, između ostalog, i nostalgija za našom bivšom mladošću, kad smo bili mladi, lepi, vitki kao hrtovi i žene su nas volele. Olajavali smo režim, pričali političke viceve, radili razne svinjarije, a vlast je imala pametnija posla nego da nas juri. A onda su došli Milošević i Tuđman i upropastili nam ostatak života - skroz i do kraja.
Čestitam vam, dakle, Dan naše bivše mladosti.

izvor:dobio sam na email Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Miloš Vasić

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.