Druze ako stvarno sviras gitaru znas da pola nije tamo tacno ..... Ne moze svaka pesma da ide : A C G F E ...... jel tako .... ima i pametnih stvari ali ima i skroz glupih...
Od Bajage- Otrov? To je sa albuma sou pocinje u ponoc iz 2006.... odlicna pesma ali ne mogu da nadjem nigde tab...Po sluhu sam skinuo pratnju koja ide u pozadini ali rifove koji idu kroz celu pesmu ne mogu nikako da skinem...pa ako neko nadje ili skine po sluhu nek mi javi ovde... hvala unapred ^^
neko je preporucio neke sajtove evo i od mene jedan sa akordima za zabavnu, folk, sevdah, tabovi i note za strane ima ih u zbirkama, note za klasicnu muziku, ima i tabova za klasicnu muziku, recimo truski mars u tabovima, pa onda midi matrice, mp3 matrice, muzickih programa itd itd na akordi-online
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.