У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Ja vam samo kazem da sam u 12 casova popodne radio kolokvijum u Bijelom polju, a isti dan sam stigao da glasam za ustav u Kuli i da se vratim na predavanja koja su trajala do 5 sati... Kako? E, oca mi jebite ako znam.
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Ja vam samo kazem da sam u 12 casova popodne radio kolokvijum u Bijelom polju, a isti dan sam stigao da glasam za ustav u Kuli i da se vratim na predavanja koja su trajala do 5 sati... Kako? E, oca mi jebite ako znam.
Pa nije Sloba potpisao nikakvu kapitulaciju, nego parlament Srbije koliko se secam. A ako cemo da budemo precizni Radikali su jedini glasali protiv. A glupo je kriviti coveka koji je sve ucinio da spreci da do toga uopste i dodje! Mada ni to sto je prihvaceno i potpisano nije u formalnom smislu nikakva izdaja ni predaja jer su na KiM dosle snage UNa a ne neka okupaciona vojska! Zato sada i ne mogu da legalizuju nezavisnost KiM mimo UN! A ko je bilo sta procitao o tome zna da je upravo Milosevic insistirao na tome da sve bude pod pokroviteljstvom UN, a ne recimo NATOa. Dakle izvukao je neki maximum u datoj situaciji! Sada vi ovde pricate da za to njemu treba suditi!?! Kakva ironija sudbine!!!
A taj izgubljeni clan 51 nije nikakva krivicnopravna odredba nego Ustavno Nacelo i mesto mu je upravo tu gde je i bilo!
« Poslednja izmena: 16. Mar 2007, 15:59:58 od pishax »
Parlament moze samo da ratifikuje, ne i da potpise bilo koju deklaraciju\ugovor.... Osim ako ne mislis da jedan po jedan poslanik ustaje i potpisuje.... e, to bi tek bili veliki putni troskovi... Mislim da imas krajnje selektivno pamcenje... "Niko ne sme da vas bije!".... da, to je sprecavanje...
Citat
A taj izgubljeni clan 51 nije nikakva krivicnopravna odredba nego Ustavno Nacelo i mesto mu je upravo tu gde je i bilo!
Pa sad...mogli bi da se natezemo da li je ili nije... Ali, zasto jos vise zagadjivati nas pravni sistem i duplirati stvari
« Poslednja izmena: 16. Mar 2007, 16:05:42 od Anea »
Pa nemoj sve citati tako doslovce! Nismo u osnovnoj skoli! Parlament moze da ratifikuje, ali moze i da Prihvata Predloge, Izglasava, Podnosi Deklaracije... U ovom slucaju to nije bila ratifikacija nego je najvise zakonodavno telo prihvatilo sporazum Ahtisari-Cernomirdin.
"Niko ne sme da vas bije!"- To jeste bio pokusaj sprecavanja, pitaj bilo koga sa kosova.
« Poslednja izmena: 16. Mar 2007, 16:10:45 od pishax »