Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 03:34:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: trazim savet  (Pročitano 9319 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
nego je savet u smislu kako se postaviti u takvoj situaciji?
Preporučujem ti da ga bolje upoznaš, proveri da li je njegov karakter, zbog čega si dobila dobar utisak, zaista prikladan za tebe. Idite u kafiće, saznaj šta voli, pričajte preko telefona kad ste odvojeno. Kada ga bolje upoznaš, onda ćeš znati da li stvarno hoćeš da budeš sa njim.

Do tada izbegavaj njegovu kuću, kada stvarno budeš sigurna u njega, idi.

Ja sam svoje rekao  Smile

hvala, i ja mislim da teko treba da bude... jednostavno mislim da je dovoljna provokacija da vidim kakve su mu namere...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC Wildfire S
Poseti malo politicki forum da vidis od koga da prihvatis savet. Ovde bi neki i voleli da te nasamare.  Smile
E da! Obraduj nam i momke sa sex foruma ako te zaebu ovi LDP-ovci...  Smile

Hahaha.. volim da cujem svacije misljenje... jednostavno ne zelim da idem kod njega, jer ga mnogo kratko poznajem.  Ne trazim savet da li trebam da idem kod njega ili ne, znam da necu, nego je savet u smislu kako se postaviti u takvoj situaciji? Manje-vise imam dovoljno iskustva da prosudim o nekim stvarima sta je za mene dobro a sta lose, ali lepo je cuti misljenja razlicitih ljudi, narocito muske populacije Smile

E, a sto ne bi pokusala da budes jednostavno iskrena prema njemu.  Smile

Znas ono: Necu da spavam (jos) s tobom i kraj.  Smile  Nema lazi nema prevare.

zaista mi se svidja, volela da bih da ga zadrzim pored sebe, ali kako?

Nema tu recepta ni saveta.
On ako je namerio da isproba novu cistu posteljinu on ce to uraditi i sa nekom drugom, dok je s tobom u vezi. Jel to hoces?
To ti je liberalnije nego da ti spavas s njim...  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
1. kako da budem iskrena kad on ni u jednom trenutku nije spomenuo da spavamo... idirektni pozivi jednostavno dobijaju indirektna negodovanja i mislim da ce sve biti jasno
2. ako smo svega nekoliko dana u vezi, pa bolje i sa nekom drugom nego sa mnom. Sebi necu da dozvolim da spavam s momkom koga i ne poznajem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Нормално.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
1. kako da budem iskrena kad on ni u jednom trenutku nije spomenuo da spavamo... idirektni pozivi jednostavno dobijaju indirektna negodovanja i mislim da ce sve biti jasno
Hmm... koliko mene pamćenje služi, takve stvari se ne pitaju.... (osim kada iza pitanja sledi - pošto?  Smile )
One se jednostavno dese... kao slučajno, mada namera itekako postoji... Zašto ne bi započela opušten razgovor sa njim, pa se onako fino, ženski, diplomatski dotakla i teme seksa...? Momak ti je, bez obzira koliko dugo/kratko, tako da vas taj razgovor kad tad neminovno čeka.  Smile

2. ako smo svega nekoliko dana u vezi, pa bolje i sa nekom drugom nego sa mnom. Sebi necu da dozvolim da spavam s momkom koga i ne poznajem
Zbog ovoga bi se jednog dana mogla gooorko pokajati... Ako on insistira na seksu, a ti ga ne želiš, imaš samo jedan način da sačuvaš svoje samopoštovanje - ostavi ga. Zvuči lako, zar ne?
« Poslednja izmena: 22. Sep 2008, 11:38:02 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bolje vrabac u ruci nego Priboj na Limu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1088
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e 71
Dva tri puta izmisli nesto, kupi vreme, sve preko toga ce imati kontra efekat sigurno. Ako ti je stalo do njega i njegova zivotna prica je OK nemoj mnogo tvrditi pazar. Moj savet: Kupiti vreme, zbog radi nalazenje informacija. Kasnije dalje odlaganje kontraproduktivno.
IP sačuvana
social share
Čoveka ne čini odelo ali halteri i žabice čine ženu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Da, ne mora znaciti da oce da se kresnete ako te zove kuci

Oce da te kresne vjeruj mi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Pa sve i da hoce, lepo mu reci NE, i tu cete onda zapoceti razgovor na tu temu i videces kako i o cemu razmislja i znaces na cemu si!
U svakom slucaju bolje to nego da cekas, vezujes se za njega i na kraju mu das....i onda shvatis da je sa tobom samo zbog toga  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Dok on nju čeka, i dok se ona veže za njega, potrebno je vreme.
U tom istom vremenu, ako se njemu 'žuri' on može naći neku drugu cicu za to (to bar nije teško).
Baš će čekati na seks dok se ona veže... aj dont tink sou.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Ti bas ne poznajes muskarce i to kolko mozemo biti kvarni  Smile
U cemu je problem da, se vidjas sa njom i glumis zaljubljenost da bi ti ona za mesec dana dala onu stvar Smile a da u medjuvremenu neometano to radis sa drugim devojkama.....hmnm, meni nije problem Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 03:34:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.