Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:27:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trazim pomoc od svakog...!!  (Pročitano 3264 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
Ne, pogresno ste vi razumeli,necu da vas vise smaram i da pisem... to dam joj da mi oupste tako nerazmisljam..4 meseca Nema veze pitacu ja drugara koji ce tacno znati kako da mi pomogne...!! hvala vam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Vo imja oca... To se ne pita, čoveče. Ali pitaj ti drugara, neka ti on napiše neku rimu, to je prava stvar.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Prince of Persia - Warrior Within

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3258
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S Advance
Ne, pogresno ste vi razumeli,necu da vas vise smaram i da pisem... to dam joj da mi oupste tako nerazmisljam..4 meseca Nema veze pitacu ja drugara koji ce tacno znati kako da mi pomogne...!! hvala vam

Ne kazem ja da ti tako razmisljash, rekao sam ti da AKO tako razmisljash - nema 'leba  Smile

4 meseca je dovoljno vremena da je bar pitash da li ona na sve to gleda kao na vezu ili kombinaciju sa tobom... Onda ces znati na chemu si i shta i kako dalje... (ili raportiraj ovde shta ti je ona rekla na to pa da vidimo u kom pravcu da teramo)

A to, pitaj drugara/drugaricu koji sve zna... ok je, ukoliko je taj neko to stvarno proshao i zeli da pomogne. Ali nemoj da se uzdash u svaki savet koji dobijesh ako nije od proverenih izvora ili bar dovoljno logichan.

Neki saveti su pogreshni namerno, shto iz podlosti, shto iz neznanja te osobe koja savet daje ali ne zeli da prizna da ne zna nishta o tome jer ce time ispasti neznalica ili slichno...

Pamet u glavu i pazi koga i shta pitash...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Vo imja oca... To se ne pita, čoveče. Ali pitaj ti drugara, neka ti on napiše neku rimu, to je prava stvar.

Nek si mu rekla  Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
niste u vezi... a zvalavite se... a nije kurava Smile kurava 100%, prcaj brate Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pitali? Ne pitas, samo zavrsavas poso. Smile

Ako niste u vezi ili ako jeste, samo iskoristi trenutak. Pozovi je kuci ili u stanu(ne znam gde zivis) ili je povezi kolima(mada po niku sumnjam da imas dozvolu pa onda nemoj posto je saobracajni prekrsaj  Smile ), napravi atmosferu (sredi malo sobu i pazi da bude nesto intimnije tj da tvoji ne budu tu i da vam niko ne moze upasti), kreni da je ljubis i polako vacaris pa dokle stignes. Polako pa ako vidis da se ne buni previse(posto se desi da se bune malo ali vidis da hoce jos  Smile ) i da joj je lepo onda teraj dalje, ako vidis da nece onda batali pa mozda probaj sledeci put ili nadji neku koja hoce.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Pitali? Ne pitas, samo zavrsavas poso. Smile

tako je... bilo koji poso se zavrsava bez icijeg odobrenja

Pozovi je kuci ili u stanu

moz i pod mostom
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

tako je... bilo koji poso se zavrsava bez icijeg odobrenja

Pa naravno, jel je musko il nije? Mora on da preuzme inicijativu.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
pa to ja i kazem Smile nema sta zensko da se pita tu Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia krntija
Citat
Ako niste u vezi ili ako jeste, samo iskoristi trenutak. Pozovi je kuci ili u stanu(ne znam gde zivis) ili je povezi kolima(mada po niku sumnjam da imas dozvolu pa onda nemoj posto je saobracajni prekrsaj   ), napravi atmosferu (sredi malo sobu i pazi da bude nesto intimnije tj da tvoji ne budu tu i da vam niko ne moze upasti)

Dečko je rekao da ne može kod njega kući, niti kod nje, a nema ni kola.

@paci95

Prvo, da ti kažem - Svaka čast! Iako je nisi (još uvek) kresnuo, ipak si uspeo da navataš stariju devojku od sebe, koja je pritom punoletna ako sam dobro shvatio. Znam kako je to u tim godinama.. te klinke uvek traže starije momke, čak i vršnjake smatraju za nezrele, a kamoli mlađe od sebe. Svaka čast. Bićeš zajeban igrač u budućnosti.

Drugo, momci su ti manje više rekli šta treba da ti kažu... U principu se ne pita direktno u lice devojci sa kojom treba da spavaš prvi put "Hoćeš li da se kresnemo?", mada ponekad i upali.

Dok je budeš ljubio i hvatao rukama po guzi, nogama, zavisno gde ste i da li stojite, sedite... pređi na njen vrat. Devojke jako vole kada ih ljubiš u vrat koji se smatra jednom od njihovih većih erogenih zona... i dok joj budeš ljubio vrat tiho joj samo šapni na uvo "Želim te". To će biti sasvim dovoljno.

U principu malo koja devojka kaže konkretno "Da" nakon toga, ali uvek prećutno odobre. Ili se kao nećkaju... al kad se žena nećka po tom pitanju, znaj da hoće. Ja čim čujem ono njihovo "Pa neeee znaaam" automatski znam da hoće i navaljujem.

Jedino ako odrično kaže "Ne" odustani i nemoj navaljivati. A ako pristane... pa... završavaj poso  Smile Polako kreni da je svlačiš, verovatno će i ona tebe i počnite sa predigrom.

Treće, obavezno, podvlačim i podebljavam, obavezno kupi kondome. Nemoj da štediš pare na tome. Prvi ti je put, dok ne uđeš u štos i ne saznaš sve ono što treba da saznaš, zaštiti se... što je siguno, sigurno je. Ako do sada nisi navlačio kondom, kupi na trafici obične pa sam u wc-u kod kuće probaj navuci, da ne ispadneš šeprtlja pred njom. Lako je, brzo ćeš naučiti. A onda kada navežbaš, kupi dobre kvalitetne kondome, Durex ili Trojan.

Usput, pitaj drugove ili ćaleta ako ti je kul tip o seksu. Informiši se. U krajnju ruku imaš i na netu pun kurac literature.

Četvrto, što se tiče mesta za seks... Ako to želiš moraš da se snađeš, ne vredi. Nemoj samo leba ti u wc ko klošar, to neka ti bude poslednja solucija ako ništa drugo ne nađeš!

Pitaj drugove imaju li oni neku vikendičicu, kućicu ili praznu kuću, a ako nemaju pronađi neko mesto u prirodi, ide lepo vreme... ja i dan danas kad se vozikam kolima razgledam koja su mesta pogodna za seks.  Smile

Još ove noći malo prohladne, taman da vidiš kako im se bradavice skupe  Smile

U svakom slučaju, moraš da se snađeš, na tebi je. Ako ništa, ali baš ništa ne nađeš, onda u wc, šta da radiš... sila boga ne moli.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:27:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.