Ne, pogresno ste vi razumeli,necu da vas vise smaram i da pisem... to dam joj da mi oupste tako nerazmisljam..4 meseca Nema veze pitacu ja drugara koji ce tacno znati kako da mi pomogne...!! hvala vam
Ne, pogresno ste vi razumeli,necu da vas vise smaram i da pisem... to dam joj da mi oupste tako nerazmisljam..4 meseca Nema veze pitacu ja drugara koji ce tacno znati kako da mi pomogne...!! hvala vam
Ne kazem ja da ti tako razmisljash, rekao sam ti da AKO tako razmisljash - nema 'leba
4 meseca je dovoljno vremena da je bar pitash da li ona na sve to gleda kao na vezu ili kombinaciju sa tobom... Onda ces znati na chemu si i shta i kako dalje... (ili raportiraj ovde shta ti je ona rekla na to pa da vidimo u kom pravcu da teramo)
A to, pitaj drugara/drugaricu koji sve zna... ok je, ukoliko je taj neko to stvarno proshao i zeli da pomogne. Ali nemoj da se uzdash u svaki savet koji dobijesh ako nije od proverenih izvora ili bar dovoljno logichan.
Neki saveti su pogreshni namerno, shto iz podlosti, shto iz neznanja te osobe koja savet daje ali ne zeli da prizna da ne zna nishta o tome jer ce time ispasti neznalica ili slichno...
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Ako niste u vezi ili ako jeste, samo iskoristi trenutak. Pozovi je kuci ili u stanu(ne znam gde zivis) ili je povezi kolima(mada po niku sumnjam da imas dozvolu pa onda nemoj posto je saobracajni prekrsaj ), napravi atmosferu (sredi malo sobu i pazi da bude nesto intimnije tj da tvoji ne budu tu i da vam niko ne moze upasti), kreni da je ljubis i polako vacaris pa dokle stignes. Polako pa ako vidis da se ne buni previse(posto se desi da se bune malo ali vidis da hoce jos ) i da joj je lepo onda teraj dalje, ako vidis da nece onda batali pa mozda probaj sledeci put ili nadji neku koja hoce.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Ako niste u vezi ili ako jeste, samo iskoristi trenutak. Pozovi je kuci ili u stanu(ne znam gde zivis) ili je povezi kolima(mada po niku sumnjam da imas dozvolu pa onda nemoj posto je saobracajni prekrsaj ), napravi atmosferu (sredi malo sobu i pazi da bude nesto intimnije tj da tvoji ne budu tu i da vam niko ne moze upasti)
Dečko je rekao da ne može kod njega kući, niti kod nje, a nema ni kola.
@paci95
Prvo, da ti kažem - Svaka čast! Iako je nisi (još uvek) kresnuo, ipak si uspeo da navataš stariju devojku od sebe, koja je pritom punoletna ako sam dobro shvatio. Znam kako je to u tim godinama.. te klinke uvek traže starije momke, čak i vršnjake smatraju za nezrele, a kamoli mlađe od sebe. Svaka čast. Bićeš zajeban igrač u budućnosti.
Drugo, momci su ti manje više rekli šta treba da ti kažu... U principu se ne pita direktno u lice devojci sa kojom treba da spavaš prvi put "Hoćeš li da se kresnemo?", mada ponekad i upali.
Dok je budeš ljubio i hvatao rukama po guzi, nogama, zavisno gde ste i da li stojite, sedite... pređi na njen vrat. Devojke jako vole kada ih ljubiš u vrat koji se smatra jednom od njihovih većih erogenih zona... i dok joj budeš ljubio vrat tiho joj samo šapni na uvo "Želim te". To će biti sasvim dovoljno.
U principu malo koja devojka kaže konkretno "Da" nakon toga, ali uvek prećutno odobre. Ili se kao nećkaju... al kad se žena nećka po tom pitanju, znaj da hoće. Ja čim čujem ono njihovo "Pa neeee znaaam" automatski znam da hoće i navaljujem.
Jedino ako odrično kaže "Ne" odustani i nemoj navaljivati. A ako pristane... pa... završavaj poso Polako kreni da je svlačiš, verovatno će i ona tebe i počnite sa predigrom.
Treće, obavezno, podvlačim i podebljavam, obavezno kupi kondome. Nemoj da štediš pare na tome. Prvi ti je put, dok ne uđeš u štos i ne saznaš sve ono što treba da saznaš, zaštiti se... što je siguno, sigurno je. Ako do sada nisi navlačio kondom, kupi na trafici obične pa sam u wc-u kod kuće probaj navuci, da ne ispadneš šeprtlja pred njom. Lako je, brzo ćeš naučiti. A onda kada navežbaš, kupi dobre kvalitetne kondome, Durex ili Trojan.
Usput, pitaj drugove ili ćaleta ako ti je kul tip o seksu. Informiši se. U krajnju ruku imaš i na netu pun kurac literature.
Četvrto, što se tiče mesta za seks... Ako to želiš moraš da se snađeš, ne vredi. Nemoj samo leba ti u wc ko klošar, to neka ti bude poslednja solucija ako ništa drugo ne nađeš!
Pitaj drugove imaju li oni neku vikendičicu, kućicu ili praznu kuću, a ako nemaju pronađi neko mesto u prirodi, ide lepo vreme... ja i dan danas kad se vozikam kolima razgledam koja su mesta pogodna za seks.
Još ove noći malo prohladne, taman da vidiš kako im se bradavice skupe
U svakom slučaju, moraš da se snađeš, na tebi je. Ako ništa, ali baš ništa ne nađeš, onda u wc, šta da radiš... sila boga ne moli.