Evo ovako: vidjam se sa jednom devojkom 3.4 puta mesecno, znam da ona zeli sex sa mnom a i ja ocu sa njom ali ne zam kako da je pitam dali oce da spava sa mnom tj. na koji nacin. Molim vas da mi kazete kako ste vi ili vas pitali da spavate sa nekim...
Obrazlozi nam detaljno situaciju , znaci kapiram da je sreces vikendom u gradu ( takodje pretpostavljam da je rmbaci pola grada) i ti je vidis par puta kako te gleda onako kurvinski ?
A ti muflov se useres.
Ne pita se to , kreni u akciju nemoj da cekas da ti ona dodje.
Prvo: Jel ti ovo u nicku godishte? Drugo: Ako znash da hoce, odakle znash i u chemu je onda problem? Ili ti to samo pretpostavljash? Trece: (ne pod*ebavam) Sta vas dvoje znate o sexu? (Tipa: plodni dani, prezervativi, trudnoca, polno prenosive bolesti...)
Zapravo, sad kad pogledam, najbolje je da okrenesh redosled ovih pitanja i pochnesh da odgovarash od zadnjeg...
Prvo ne zivim u gradu, drugo nije kurva... Evo detaljnije: znamo se mi od pre zajedno smo skoro svake subote ali nismo zajedno u vezi, ona je starija od mene 2g i nije nevina, a ja jesam..!! Svaki put kad se ljubim ocu da je pitam ali neznam sta da je pitam na koji nacim da joj kazem da ocu sex sa njom..!!!
Da godiste, znam da oce (vidim joj u ocima) problem je u tome sto ja ne znam sta da je pitam da li oce da se kresne samnom ili sta..!!???
[Edit by B@mbin@: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 06. Maj 2011, 21:16:40 od B@mbin@ »
Brate , ne treba da je pitas nego treba da je napalis dok si u semi s njom vikendom. Dok je budes vacario i ljubio sledeci put , uzmi je za ruku i kreni put nekog WC-a ili nekog drugog mesta i ni slucajno nemoj da je pitas ko neka picka ili da cekas njeno odobrenje, ti si musko ti preuzmi kontrolu i ti je vodi gde ti hoces nemoj da je pitas u fazonu: ,, E ja sam jako napaljen ajde molim te da mi das...Gde hoces da idemo ?''
Pa ako si toliko siguran da zeli (vidish joj u ochima prim. prev.) onda sledeci put kada se budesh vacario sa njom a ti idi sve intenzivnije i "protalashkaj" i po nekim drugim mestima, pa ako se ne pobuni a ti produzi sa akcijom...
Ali, jedno vrlo bitno "ali" - uputi se i prochitaj malo vishe o tom pojmu "spavati sa nekim"... Ne budi naivan da te ne bih uputio i uplashio sa temom iz podforuma zanimljivosti iz zemlje i sveta...
Znam ja da nece ona traziti od mene, i sve ja to drugo znam ali mene muci nesto drugo kojim recim da je pitam da li oce da spava samnom...! npr..(emilija oces da se kresnemo) i ona kaze da..tako ili kako drugcije?? Ovo je zajebana situlacija jer mi nismo u vezi, kad bi bili sve bi bilo drugacije..!!
A i mi se ljubimo stalno na ulici na cosku gde ona zivi, e sad neznam na koje mesto bi smo otisli, kod nje ne mozemo a kod mene jos manje, kola nemam itd..!!
[Edit by B@mbin@: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 06. Maj 2011, 21:17:17 od B@mbin@ »
Znam ja da nece ona traziti od mene, i sve ja to drugo znam ali mene muci nesto drugo kojim recim da je pitam da li oce da spava samnom...! npr..(emilija oces da se kresnemo) i ona kaze da..tako ili kako drugcije?? Ovo je zajebana situlacija jer mi nismo u vezi, kad bi bili sve bi bilo drugacije..!!
Care , sta ti nije jasno , kad si sa nekim za jednu noc to se ne pita.
Cuj, necu da ti popujem zbog godina i slichno, ali stvari stoje ovako:
Ukoliko ne znash shta radish - nemoj to ni da radish. Ako si voljan malo da se edukujesh i obrazujesh, i ukoliko podjesh dobro pripremljen - nema straha. Ako mislish da se sve svodi na to - dash joj/da ti, greshish u startu.
Eto, sam si rekao - niste u vezii to te kochi, jer ti zbog toga nije lako. Za pochetak, prvi cilij neka ti bude malo prizemniji - budite u vezi.
Chujte se ovako, prichajte, flertujte, a ljubite se i vacarite kada vam prilika to dozvoljava. Kada se vremenom budete opustili i sami cete doci do te teme.
Moram da priznam, bez uvrede, ali nekako mi je bezveze da shesnaestogodishnjak ima shvatanja - sex je sex i nishta vishe... U pubertetu si, hormoni rade, ali i tad treba da razmisljash glavom - onom vecom...
Postavi sebi ova pitanja. Da li to zelish sa njom? Zashto to zelish bash sa njom? Zashto zelish to bash sada i odmah? i zashto ne mozesh da prichash sa njom o tome?
I da, izvini, ali nisi napomenuo - koliko ste vi to dugo tako "svake subote"? (da ne kazem u kombinaciji)
Mozda je stvarno rano za takvu akciju...
« Poslednja izmena: 06. Maj 2011, 20:37:13 od Dzobi »