Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trazim podrsku za dijetu  (Pročitano 9223 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Hmmmm

www.nfl-yu.info

Niko od nasih NFL klubova nema opremu.
IP sačuvana
social share
Official Ghost of Burek Forum! :[64]:
Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija,
teror institucija, represija ubija!
Mafija - murija, drzava - hajducija,
kadija - sudija, a mi smo revolucija!
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl
Hmmm, malo je usporilo iako mnogo malo jedem.  
Retko kad sam gladan, a kad sam gladan, ne mogu vise da jedem meso ili jaja...
Mislim da cu za vikend prestati. Zadovoljan sam do sada.
Videcu...
IP sačuvana
social share
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
da, da, tako propadaju sve dijete, jer ljudi zamisle da ce za nedelju dana 150kg smrsati.
u pocetku uvek brze mrsavis, posle se usporava, onda svi naprave istu gresku i prestanu i nabace kg koje su izgubilix2... zato ja nikada nisam na dijeti Wink
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Niko od nasih klubova nema, verovatno zato i nismo ni za .... kad je to u pitanju.
Meni je lepo na dijeti Smiley Moram postavim slicicu ovih dana cisto da se malo hvalim Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zvanicni duh Bureka

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 4413
Zastava
mob
BlackBerry Perl

Jedva cekam da je vidim  Smile  Smile

Inace, bili su nasi NFLovci na Dnevniku, nemaju opremu, pa se stede  Smile
IP sačuvana
social share
To nije nasa Srbija!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Necu da pokvarim iznenadjenje inace bih postavio sad, ali cekam nekog prvo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
Citat: Leggy
@Maja

Ne jedem sir, moj Atkinson kaze da ne smem.

Ok, ja ne znam kakav je to Atkins koji ti pratis.  Znam samo za jedan koji postoji vec dug niz godina i do sada se nije nista menjalo.

http://atkins.com/index.html  <- Home page

http://atkins.com/howto/index.html <- Sta i koliko i kada itd.

http://atkins.com/food/index.html  <- S' leve strane ima Carb Gram Counter koji ti fino kaze sta koliko ima.

Odakle ti dobijas svoje informacije, mislim kako znas sta i koliko mozes da jedes?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
Citat: Leggy
Hmmm, malo je usporilo iako mnogo malo jedem.  
Retko kad sam gladan, a kad sam gladan, ne mogu vise da jedem meso ili jaja...
Mislim da cu za vikend prestati. Zadovoljan sam do sada.
Videcu...

Atkins nije dijeta nego stil zivota.  Ako se vratis na stari nacin ishrane (krompir, hleb, slatkisi ...) vratices i kilazu i sve je bilo uzaludno.  Na Atkinsu nije cilj da budes gladan nego da jedes dobro izbalansiran obrok koji ce pomoci tvom organizmu da sagori postojece salo i da vise ne stvara novo.  Kad postignes zeljenu tezinu mozes ponovo jesti neke od proizvoda koje si izbacio, ali u ogranicenoj kolicini.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ako smem da kazem.
Atkins je umro debeo, imao velikih srcanih problema, tako da nisam bas siguran koliko on ima pravo da pise i govori.
Mala modifikacija te dijete se koristi na institutima i daje dobre rezultate u smislu brzog mrsanja [ja sam je drzao i sredio se prosle godine] ali ako se drzi predugo moze ozbiljno ugroziti zdravlje.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 43
www.atkins.com

The Truth About Dr. Atkins’ Weight
By Stuart Trager, M.D.

At the time of his injury at the age of 72, after years of following the Atkins Nutritional ApproachTM, Dr. Atkins’ recorded height was 6 feet and his recorded weight was 195 pounds.

In today's Wall Street Journal a grossly distorted story on the health of Dr. Robert C. Atkins reported that he weighed 258 pounds at the time of his death, making him obese. In fact, the day after his fall, Dr. Atkins' weight was recorded as195 pounds, 63 pounds less than reported at his death! Based on the body mass index (BMI), a desirable range for people over the age of 65, is 24 to 29. At a height of 6 feet, Dr. Atkins’ BMI was 26.4, putting him squarely in the normal range for his age.

The Journal article was based on incomplete and inaccurate personal medical information that was released in violation of federal law. Furthermore, the Physicians Committee for Responsible Medicine (PCRM), which, despite its name is a group of animal rights activists, illegally delivered these documents to the newspaper.

Dr. Atkins' weight was consistently and frequently documented in the years and months prior to his fall; as he was suffering from cardiomyopathy, his health was monitored closely. Despite this, he regularly played tennis, his favorite sport. His weight at his death was a result of water retention. During his coma, as he deteriorated and his major organs failed, fluid retention and bloating dramatically distorted his body.

Any implication that Dr. Atkins was obese prior to his accident shows a blatant disregard, or even worse, a twisting of medical facts surrounding this case to suit an agenda. One would also expect knowledgeable physicians to have a better understanding of the physiology of severe heart failure and the degree of fluid retention that occurred during this hospitalization for severe brain trauma. None of us would expect the physicians at PCRM to reveal any of this in light of their past and current motivation—but surely as medical professionals they understood that this weight gain was not due to obesity.

Stuart Lawrence Trager, M.D. is chairperson of the Atkins Physicians Council, a practicing physician and a triathlete.

www.webmd.com

What causes cardiomyopathy?

Cardiomyopathy is a genetic disorder. Researchers have identified defective genes that cause the heart muscle fibers to grow abnormally, resulting in thick heart muscle. People with family members who have had cardiomyopathy are at an increased risk for developing this condition and, as a result, have a slightly higher risk of early death than the general population.

In about 50% of cases, people inherit cardiomyopathy from their parents. In most of the remaining cases, it is thought that people probably develop a gene mutation during the early stages of development before birth. This mutation causes abnormal growth of heart tissue.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.