Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тражи се стабилна и интелигентна  (Pročitano 6089 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
a potajno želeći upravo to

Kazem ja da su ljudi prirodno zli i kad njima nesto ne ide ,ne zele da ikome ide .
Kad pusis ko manijak ,zelis da su crna pluca i nepusacima.
Kad jedes ko manijak - zelis da svi boluju od zakrecenja krvnih sudova i gojaznosti .
Kad si usedelica i nesrecna - mrzis sve srecne i zaljubljenje.

Eh moji ljudi ...
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
usedelica u 40-im,

Ja lepo reče da gaji mačku...  Smile mačka je sigurno čedna.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat
mačka je sigurno čedna.  Smile

Zavisi.

Ako je macka koja je vec u osmom zivotu, onda ..  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Pitam se šta je modernim mačorima danas bitno pri izboru mačkica... da li bi se pre opredelili za mačku koja je čedno sačuvala svih 9 života i snima reklame za Friskies mačju hranu kao prava manekenka, ili bi se pre opredelili za situiranu, finansijski stabilnu i sposobnu mačku koja redovno lovi miševe, sprema ih uz stare bakine recepte i brižno čuva mačiće.
I kako se sve to razlikuje od mačaka iz 1939.

hm  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jul 2009, 17:26:02 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Pa zavisi cemu moderan musakrac daje prednost - nekome je najbitnije da mu zena bude lepa tj da radja lepu decu ,nekome je bitnije da mu zena bude najveca podrska i prijateljica ,a opet nekome je najbitnije da mu je zena sposobna i vredna da bi on mogao da ladi jaja i nema breme odgovornosti na sebi .
Svako treba znati sta mu je bitno i to i traziti . Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
jeste, to je sve lijepo, kad znas sta hoces i to i trazis.

ali evo recimo, ja imam rodicu koja se blizi tridesetim i koja nema momka vec nekoliko godina, tj nema pravog momka jelte. fizicki nije grdna, naprotiv, psihicki nije toliko narusena, obrazovana, radi, ima svoj stan, putuje, bla, bla, moderna zena sto bi se reklo.
i sta je njen problem?
to sto je ona u svojoj glavi zacrtala tacne proporcije i listu pozeljnih i nepozeljnih osobina koje njen buduci puz treba posjedovati. i naravno da ne moze da nadje momka na duge staze kad na prvi znak odstupanja od njenih svetih stavki, ona sutne frajera i trazi dalje. i ne nalazi naravno.

dakle, nemojte si previse zacrtavati sta zelite i biti iskljucivi jer je to podjednako lose kao i kad ne znas sta hoces.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Pa verovatno se devojka ne zadovoljava mlakim osecanjima prema nekome vec zeli da gori u ljubavi ,isto kao i ja .
Zasto ljudi uvek osudjuju probirace ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
ja imam rodicu

hi hi hi rodica...  Smile mala roda...  Smile
...nisam znao da se i kod vas tako kaže, mislio sam da se samo Hrvati igraju s rečima. Smile

Sorry sorry... nastavite.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
@lolana
Grijesis.
Tesko je u prodavnicama naci i pantole koje si zacrtala u svojoj glavi, na kraju ces vjerovatno otici krojacici i opet neces biti sigurna oces li dobiti to sto trazis. Da ne pricam o sansama da pronadjes momka kojeg si skrojila (ne ti, pricam generalno) kako ti je odgovaralo.

Nikog ja ne osudjujem, meni nije ni iz dzepa ni u dzep oce li se ona udati ili nece. I ja sam isto vrlo izbirljiva, ali nikad nisam nekog odbacila zato sto je obukao roza majicu, a ja recimo to ne volim.
Trebas dati sansu ljudima koji ti se ucine interesantnim i vrijednim paznje pa makar i uprskao kupatilo poslije kupanja, a ti to mrzis lupam. Mozda usput otkrijes da on ima neke vrijednosti o kojima nikad nisi razmisljala i koje ti se dopadnu, mozda se i ti uz njega promjenis, mozda on uz tebe .. mislim, hiljadu je opcija sta se moze desiti.

A kad ne das sansu, onda neces nikad ni znati.

*jes tako se kaze, niko se ni sa cim nije igrao, ne sekiraj se  Smile
« Poslednja izmena: 06. Jul 2009, 18:27:06 od cesarica18 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Jesi u pravu ali evo recimo ja sam uvek imala problem kad se upustim u nesto sa nekim ko se meni nudi ,a ja nisam sigurna da li mi se dopada .I tako krenemo da se vidjamo i upoznajemo i ja skontam da me privlaci koliko i moj tepih .I sta onda ? Onda je tek problem posto se ovaj vec primio ,a primio se jer sam ja tj druga strana bila odsutna (to se uvek oseti ).I onda treba da se izvlacim iz toga svega i povredjujem druge i sta sam time dobila ?
Nista bas . Samo sam sebi napravila problem .
Ja mislim da je bolje da ni ne ulazim u nesto sto mislim da je osrednje i da me nece zadovoljiti na nacin na koji ja zelim . A i smatram da je to postenije nego da zavlacim nekoga i igram se sa njegovim osecanjima .

Jer ja kad sam god dala sansu nekome - ispostavilo se da sam sebi napravila problem.

Nisam ja zadrta toliko i zaista znam da predjem preko mnogih stavri - eto jedan moj momak je cak pusio ,drugi je imao stomak ,treci se nije oblacio po mom ukusu,cetvrti je imao dve leve noge , a opet su mi bili momci ....doduse kratko .

Mislis da ja volim sto mi se niko ne svidja ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.