Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trazi mi da prodje neko vreme,kako to da izdrzim?  (Pročitano 2208 puta)
09. Avg 2005, 10:49:47
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
Posto sam zasrao stvar verovatno moram i da trpim.Moje idijotsko ponasanje je dovelo do toga da nakon 4 godine zabavljanja devojka pukne i zeli da raskine.Naravno po starom dobrom obicaju "Kad pocnes da gubis shvatis koliko volis",i ja sad zelim da je vratim.Da nebi doslo do zabune preciziracu moje "idijotsko ponasanje",nosilo je verbalne delikte,fizicki je nikad nisam na pogresan nacin ni pogledao.Ona hoce da se vrati ali njoj treba VREME!Zeli da prodje neko vreme pa da onda bude sve u redu.Medjutim.Konstantno smo se za to veme culi i jako retko vidjali.Da li je to upravo greska sto to vreme traje vec dva i po meseca a koliko ja vidim da ce i duze,i zasto nekome treba vreme ako non stop skroz iskreno govori da te voli i da zeli da bude sa tobom.Molim vas neki pametan rezon ove situacije koji bi bio od eventualne pomoci jer ja sam totalno sludjen!Iznad svega uopste nisam strpljiv covek a vidim da to moram da budek.Veliko HELLP!! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 09. Avg 2005, 11:15:34 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Aman! koliko puta ti treba ponoviti da nikad ni pod kojim uslovima ne koristis ni na jednom delu foruma ALLCAPS!
Ovo je zvanicno poslednja tema koju cu ti srediti i ostaviti, nakon ovoga brisem svaku koju napises onako.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
Aman! koliko puta ti treba ponoviti da nikad ni pod kojim uslovima ne koristis ni na jednom delu foruma ALLCAPS!
Ovo je zvanicno poslednja tema koju cu ti srediti i ostaviti, nakon ovoga brisem svaku koju napises onako.

S obzirom na to da sam iz mnogih txt provalio da si jako obrazovana i iskusna devojka mogla si da bacis neki hellp koji sam trazio i koji bi mi mnogo vise znacio  nego to sto su koristena velika slova u naslovu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Niko te ni ne pita sta bi ti hteo i sta ti treba dokle god krsis pravila foruma na svakom koraku.
Kad budes poceo da ih postujes, mozemo da pricamo o nekim savetima i pomoci, bar sto se mene tice. To ti je vec treca tema tako napisana, i na sve tri si upozoren.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
Niko te ni ne pita sta bi ti hteo i sta ti treba dokle god krsis pravila foruma na svakom koraku.
Kad budes poceo da ih postujes, mozemo da pricamo o nekim savetima i pomoci, bar sto se mene tice. To ti je vec treca tema tako napisana, i na sve tri si upozoren.

Ja se najiskrenije izvinjavam ako sam time nekoga povredio nije mi to bila namera i jedino sto u ovom momentu mogu da izjavim za olakšicu jeste da se moje greške u buduće neće ponavljati bar ne namerno.U koliko možeš da zaboraviš na ovu neprijatnost i daš neki savet bilo bi lepo i puno bi mi značilo jer se emotivno nalazim na duplom dnu i treba mi iskren rezon.Hvala! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
That's more like it...
Bar sto se mene tice ja zaista nikad nisam verovao u te price da je pustim neko vreme.. i iz licnog i iz tudjih iskustava to je zamotan nacin da se nekom kaze odjebi , necemo vise da budemo zajedno al meni tesko da ti kazem..
Mogu da razumem davanje par dana oduska.. al cim to postane duze mislim da je jedina solucija lepo sesti i otvoreno popricati o tome sta dalje, jer ovako ne ide nikome u prilog. svaki medjupolozaj je bolan za obe strane ...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
That's more like it...
Bar sto se mene tice ja zaista nikad nisam verovao u te price da je pustim neko vreme.. i iz licnog i iz tudjih iskustava to je zamotan nacin da se nekom kaze odje*i , necemo vise da budemo zajedno al meni tesko da ti kazem..
Mogu da razumem davanje par dana oduska.. al cim to postane duze mislim da je jedina solucija lepo sesti i otvoreno popricati o tome sta dalje, jer ovako ne ide nikome u prilog. svaki medjupolozaj je bolan za obe strane ...

Slažem se,ali ja sam već pričao sa njom o tome i napomenuo sam upravo ono što si ti rekao"zamotan način za od*bi",ali nije to u pitanju.Vec joj stvarno treba vreme da se oporavi od šokova koje sam joj priređivao i sve će biti OK samo da prođe to vreme i ponovo smo na konj,netrebam da se brinem.ALI,jedno veliko ALI.Ja se ipak brinem.Plašim se da je ne izgubim jer mi preterano znači.I znam da i ako ja njoj značim da će sve biti OK.Ali uz to ja sam i strasno nestrpljiv,ustvari nemogu to nazvati nestrpljrnjrm već mi užasno nedostaje i jedva izdržavam taj emotivni pritisak.Inače možda korisna stavka u svemu tome je to što je ona prva i jedina koju sam zavoleo za svojih 26 g.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nije nestrpljiv neko kome je dosta nakon 2.5 meseca.. mnogo je to vremena...
Mogu da te razumem sto se tice tih verbalnih ispada, al ne mogu da shvatim sta njoj to toliko treba da preboli.. to je njena stvar, ali ipak, ako ces preboleti preboleces cekali mesece ne cekali...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
Hvala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 199
Zastava Beograd
Ne znam da li si gledao film Nepristojna ponuda!? Na pocetku tog filma ima jedna recenica koja kaze: Pusti je da ode. Ako je tvoja , vratice ti se, ako se ne vrati, nikada nije ni bila tvoja!
Pa ti vidi! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: prvoj

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.