EEeee decko, prvo nauci nesto. Knjigu u sake pa saznaj nesto o svetu u kome zivis. Izadji i vidi zakonitosti sveta. Sticaj znanje, ne rasprodaj snagu i mladost.
Озбиљно, ево иде лето, бери неко воће, види у огласима има тога доста, узми продај сладолед види у комшилуку код неких радњи питај за помоћ и тако то опуштено
Pa to....to kazhem,sad kad je leto,zashto da ne radim neshto korisno
Ох не још један...............откуд бре ти знаш шта ћеш да будеш имаш факинг 14 година?
Вид шта је право од Дулаћа направило не бих ја то ни смртном непријатељу........
Rodjen za pravnika....Imam ja argument na sve..... + volim to.... Ali dok dodjem do toga,hteo bih da zaradim neshto
ma jebeš ti to, svako ko je svađalica po prirodi misli da je rođeni advokat... bolje ti je da imaš odličnu memoriju i živce za bubanje hiljade strana... a u međuvremenu, rij...
ma jok, jedino dok sam služio vojsku u Nišu... nije valjda...
« Poslednja izmena: 03. Jun 2010, 02:07:32 od Дулаћ »
Ох не још један...............откуд бре ти знаш шта ћеш да будеш имаш факинг 14 година?
Вид шта је право од Дулаћа направило не бих ја то ни смртном непријатељу........
Rodjen za pravnika....Imam ja argument na sve..... + volim to.... Ali dok dodjem do toga,hteo bih da zaradim neshto
ma jebeš ti to, svako ko je svađalica po prirodi misli da je rođeni advokat... bolje ti je da imaš odličnu memoriju i živce za bubanje hiljade strana... a u međuvremenu, rij...
ma jok, jedino dok sam služio vojsku u Nišu... nije valjda...
Nisam rekao da sam svadjalica po prirodi,vec da imam argumente u mozgu,kada su potrebni