Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Oceni me ~ Predstavite svoj rad

Dobrodosli, ovo je forum u kome mozete postaviti neki svoj rad ako zelite cuti misljenje o njemu.

Napomena: Ovo nije ni forum za reklamiranje, ni za vrbovanje korisnika za svoje sajtove, ni za hvaljenje svega sto se predstavi, ovo je forum na kome mozete dobiti iz nekoliko misljenja koja cete cuti sliku o onome sto ste napravili i eventualno neki savet!

Svaka tema sa sadrzajem koji se kosi sa ovim jednostavnim pravilima bice prvo cenzurisana, a zatim, ako dodje do problema i obrisana.

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trash-talk  (Pročitano 3196 puta)
29. Jul 2003, 23:26:31
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 135
Ljudi ajde dodjite na moj forum i kazite svoje misljenje. Ako vam se svidja registrujte se. Forum je u ranoj fazi razvica ali planira se mnogo toga,izmedju ostalog i brojne nagradne igre.

Forum mozete naci na adresama:

http://www.trash-talk.tk
http://www.tash-talk.cjb.net
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Maltene ista kritika kao za renata, pogledaj.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 135
Ne verujem da cu da izbacujem forume,iako ih ima relativno mnogo.

Verovatno da nisi video ovaj novi dizajn koji sam pre dva dana uradio pa ako imas vremena idi pogledaj.

Vrlo uskoro cu resiti stvar sa hostingom.

Imas jos neki predlog,SF? Mozes li da mi predlozis koji bi bio najbolji  nacin za promociju sajta,a da ne potrosim mnogo para?

I vi ostali takodje. Pogledajte,pa dajte svoje misljenje. Ako vam se svidja registrujte se...

Pozdrav!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Video sam sve sto treba, opet je moja konstatacija, nikako ne koristite proboards vec lepo dignite neku pravu forum skriptu na pravom hostingu i sa pravim domenom.
Sta i kako oko reklame... razmene bannera i sl su najbolja free metoda... topliste...
Mada mi nije jasno... sta ce netu jos jedan kafe forum... i ovo koliko ih ima ne dolaze do izrazaja.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 135
Pa ne mogu sad da se prebacim na phpbb kad sam vec krenuo sa ovim. Mada imam skriptu. Hvala u svakom slucaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Naravno da mozes, bas zato sto si tek krenuo...nema 20postova sve ukupno na forumu... ja ne mogu jer ih imam 40 000.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 135
EVO!!!

TOTALNO SAM PROMENIO DIZAJN!!! Ovo mora da bude pun pogodak jer sam ga nasao na sajtu SolidSnakedesigns-a tako da nije ono amatersko nego profi dizajn.

Svi molim vas pogledajte i dajte svoje misljenje!!!

http://www.trash-talk.tk
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Predji na pravi forum .... neciji pozajmljen template nista ne znaci...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 135
Znam da ste se svi vec verovatno smorili od nas i od nasih nazovi foruma ali bih bio zahvalan ako biste jos jednom posetili moj forum na adresi http://masterist.proboards21.com

Totalno sam promenio dizajn(da,ponovo),samo se malkice po izgledu tema ugledao na Burek  Smile  i nadam se da sad izgleda bolje. Dajte svoje misljenje ovde ili u Guest chat odeljku na forumu,ako necete da se registrujete. Stvarno bih voleo da cujem misljenja jer ce ovo verovatno biti forum mog sajta http://www.trash-talk.com koji krece 10.septembra.

Hvala i izvinjavam se(osetio sam neku potrebu da se izvinim).

P.S. SF,tamo pocetkom septembra ako te ne mrzi promeni onaj link na mom baneru ka http://www.trash-talk.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Pretjera ga. Imaš foruma kao da si monitor ili tako neki forum s 11 000 članova.

Nije loše da si tako ambiciozan, al sve u svoje vrijeme. Neki dan kad sam bio puno mi se više svidjelo. Nekako je izgledalo baš kao forum u najpočetnijoj fazi razvoja, al koji negdje ide. Sad izgleda kao da si ga tek otvorio, al bome kao da ćeš i brzo zatvoriti. Uostalom kud si baš nekoliko foruma s bureka prekopirao. Ovdje su oni nastali postupno i imali svoj razvoj, tako da......Al ajde....Al ono s filmovima i muzikom....čemu toliko podvrsta, za svaki žanr po jedan forum. Čekaj....ako ti se skupi gomila, npr. rockera, onda staviš rock zasebno i tako. Sad ti se može dogoditi da ti netko postavlja teme tipa:"Novi album Stonesa", a onda drugi odgovara:"Baš je super.", a onaj prvi vrati:"A ha!" i to ti je to.
Medicina....najava ti ne valja jer poziva ljude na moralnu raspravu, znači više u nekakvim religiozno-filozofskim temama. I tako.....Vidjet ćemo kad napraviš sajt, al zasad mislim da si se hrabro, al previše zaletio.

Za design i ostalo ti ne mogu ništa reći, jer se ne razumijem previše u to. Ovako odoka, estetski nije toliko loše, dapače fino je, onako nekako doktorski al to je moj subjektivni dojam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.