Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 09:21:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tranziti planeta  (Pročitano 363164 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
A evo baš ove godine na nebu, Jupiter je u Škorpionu gde se ne oseća ni malo prijatno, prima loš uticaj od Neptuna i Saturna, i sve ukazuje na to da smo svi najpre, a pogotovo Strelci izloženi mogućim bolestima, i to težim, hroničnim, koje se ne daju lako izlečiti.

(Jupiter je vladar Strijelca,tranzitni Neptun iz Vodolije,pravi opoziciju tranzitnom Saturnu u Lavu,Jupiter ostaje u T kvadratu u Skorpiji-Andjela)

Nekoga će Saturn klepiti "saturnovski", to jest, doneti probleme sa kičmom, kostima, išijasom, ukočenošću, bolovima u ramenima, kičmi, kostima, probleme sa zglobovima.
I tako sada Jupiter i Saturn utiču da se pogubimo u vremenu i prostoru, da upadnemo u haos, izgubimo ritam, evo recite mi, koliko vas je uspelo ove godine (pričam samo o 2006) da održi nekakvu disciplinu i red u svom životu!? A koliko vas je povećalo pušenje sa jedne na dve pakle, počelo da odlazi u krevet na spoavanje tek iza tri, jedete kad stignete i šta stignete, jer baš takve uslove sada Jupiter, Saturn i Neptun ukršteni i povatani u mrežu nameću. A takvo stanje jedno psihofizičko idealna je podloga za šta 'oćete, i ajde recite mi da u ovoj 2006 svi mi na neki način ne prizivamo nekakve boleštine da nas spopadnu, makar to bio i grip koji će nas smlatiti u više navrata jer smo živeći ovakvim "tempom" uništili imunitet.

Sanja Peric

hehe ovo je bilo tacno, sad citam tranzite, i u julu 2006 sam imala upalu pluca sve se dobro zavrsilo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Tranzitna Venera u Škorpionu
December 4, 2007 by Tedi Viškanić
Venera će se nalaziti u znaku Škorpiona u razdoblju između 5. i 30. decembra. Za razliku od njenog boravka u znaku Vage, položaj u Škorpionu vrlo je slab (izgon) pa izvlači na vidjelo Venerine negativne osobine.
Za razliku od Venere u vatrenom Ovnu i Venere u zemljanoj Djevici, također znakovima oslabljenog dostojanstva, položaj u vodenom Škorpionu naglasit će “tamnu stranu” emocionalnosti. S obzirom da je Škorpion znak kojim upravlja Mars, emocionalne potrebe bit će neumjerene i beskompromisne, stoga u neskladu s nečim tako suptilnim kao što je ljubav. Škorpionovo “sve ili ništa” ovdje ne pada na plodno tlo.
Glavne mane ove pozicije enormna su potreba za pripadanjem uz prateću nesigurnost, posesivnost i ljubomoru. Vodena i zatvorena narav znaka omogućuje uspješno prikrivanje emocija, ali ne anulira neprestanu buru i fermentaciju unutar osobe, što uzrokuje povremene eksplozije i potrebu za manipulacijom što drugi ne mogu lako shvatiti ni prihvatiti. Učestali dijalog o vlastitim osjećanjima jako bi pomogao, ali u praksi se to rijetko događa zbog zatvorenog i neskladnog odnosa s emocionalnim partnerom, odnosno heterogene i izrazito seksualne veze.
Za vrijeme dok se Venera nalazi u Škorpionu, budite pozorniji u područjima kojima Venera upravlja u natalnoj karti, što će se ogledati putem vladarstva nad kućama u kojima se nalaze znak Bika ili Vage, odnosno manifestirati u kući kroz koju tranzitna Venera prolazi. Imajte u vidu da Venera prima nešto snage dok prolazi trećom dekadom znaka (između 23. i 30. decembra) pa da će se tada izražavati na manje neugodan način.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Posle ovakvog teksta nista drugo nam ne preostaje nego da tri puta zakljucamo vrata, stavimo rajbere i rezu, pokrijemo se debelim cebetom i nigde ne izlazimo dok ne izadje iz Skorpije Smile
Venera u Skorpiji jeste u izgonu ali licno mislim da ima i ponesto pozitivno...      (strast, zudnja, naglaseni erotski impuls, usijani osecaji, kod nekih tipova jak libido, magnetizam...    Smile
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kakav uticaj ima taj tranzit ako mi je Venera u natalnoj karti u Skorpiji u devetoj kuci?
IP sačuvana
social share

Uploaded with ImageShack.us
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Kakav uticaj ima taj tranzit ako mi je Venera u natalnoj karti u Skorpiji u devetoj kuci?
Pojacava uticaj polozaja tvoje Natalne Venere i njenih aspekata...   tzv. aktiviranje...
Uglavnom se takvi tranziti posmatraju za izradu nekih mesecnih, godisnjih horoskopa i prognoza...
Sam njen tranzit bi pomogao ili odmogao tranzitu nekog sporiijeg Astroloskog tela na senzitivne tacke ili vladare odredjenih polja...   Smile
« Poslednja izmena: 07. Dec 2007, 10:49:14 od fatalan »
IP sačuvana
social share
Fatalan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Fatalan, hvala na odgovoru Smile
Nadala sam se da cu mozda ja postati fatalna ovih dana Smile
IP sačuvana
social share

Uploaded with ImageShack.us
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Sinoc je jedan astolog na tv-u pricao o polozaju venere i meseca u skorpiji i da bi trebalo promenljivi znaci da povedu racuna, pogotovu zene, o svom zdravlju, pogotovu stomak, a i malo sire, znaci ne samo zdravlje. sad mi se sve pobrkalo da li ce mesec biti tu dva dana, ne znam a i lako mozete proveriti na astro.com. Ali ja znam da sam sinoc bila nervozna i kilava, a ni sama ne znam zasto.
Slazem se sa Andjelinim misljenjem i mislim da nije mislila tako bukvalno kako je to Fatalan protumacio, mislim da upozorenje nije na odmet. Opreznost je uvek dobra stvar dobar savet.
pozz
« Poslednja izmena: 08. Dec 2007, 10:55:58 od s_ana_dra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Citat
s_ana_dra
Sinoc je jedan astolog na tv-u pricao o polozaju venere i meseca u skorpiji i da bi trebalo promenljivi znaci da povedu racuna, pogotovu zene, o svom zdravlju, pogotovu stomak, a i malo sire, znaci ne samo zdravlje. sad mi se sve pobrkalo da li ce mesec biti tu dva dana, ne znam a i lako mozete proveriti na astro.com. Ali ja znam da sam sinoc bila nervozna i kilava, a ni sama ne znam zasto.
Po tranzitima Mesec je trenutno u sazvezdju Strelca.  (toliko to gledam da znam napamet)
Mesec tranzitira kroz jedno sazvedje dva-tri dana, znaci pomeri se od 12-14 stepeni dnevno!!!

Citat
Slazem se sa Andjelinim misljenjem i mislim da nije mislila tako
Nije to njeno misljenje to je tekst Tedyija Viskanica

Citat
kako je to Fatalan protumacio, mislim da upozorenje nije na odmet. Opreznost je uvek dobra stvar dobar savet.
Nisam tumacio samo sam rekao sta moze biti i pozitivno  Smile

IP sačuvana
social share
Fatalan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja jos uvek nisam ekspert, jos sam samo pocetnik, nisam stigla da pogledam tranzite kada sam pisala, ali ono sto sam napisala se odnosilo na juce, kada je mesec upitanju. Ja sam pogresno upamtila, ali to sad nije ni bitno.
e kazem ja da nisam upamtila tacno sta je i kako je. sinoc je bio u skorpiji i znam da je prokomentarisala da to nije fino. A znam da je komentarisala i veneru u skorpiji i rekla je to sto je rekla i to sto sam napisala. Hvala fatalan, znam da je mesec brza planeta. I znam da se brzo krece. nisam nazalost sve upamtila, ali za sinoc je bilo tako kako sam napisala i bilo je gusto, ali nije ni bitno. Ja sam nju skontala da ce naredna 2 dana mesec biti u skorpiji, ali moguce da sam to pogresno upamtila.
Ali uvek treba biti na oprezu.
pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Citat
s_ana_dra
Ma nema frke   Smile

Citat
Moderator Marye
Naredni period?
Sorry Marye, posto si htela da ti bas ja protumacim a nema se mnogo vremena, kasnim malo sa odgovorom.
Ovim tvojim zvezdanim putem vec neko vreme vlada zatisje… Kao prosli put sto sam ti rekao u toku je period za tvoje zaceljivanje rana, boli i harmonizaciji sa stvarnom situacijom. Bilo je tu ljubavnih jada, moguce zdravstvenih problema, problemcica iz svakodnevnice pa se nesvesno stvorio “kineski zid” u tvom pravremenom delovanju u bilo kom pogledu… 
Utisak tvoje trenutne zivotne situacije je trenutno subjektivan ali po tom pitanju bices dosta svesnija gde si i sta si od leta 2008…   Ukoliko imas potencijalne udvarace u vezi bi mogla da krenes od nove godine pa do leta. Sto se kaze kakva-takva veza bi na tebe delovala jako stimulativno iako bi morala da budes sa malo manjim frajerom nego sto si ocekivala.    Smile Moj predlog-usput se baci i na ucenje.
Druga polovina 2009 ti je jako interesantna i na ljubavnom I poslovnom planu.
  Smile
« Poslednja izmena: 10. Dec 2007, 23:46:41 od fatalan »
IP sačuvana
social share
Fatalan
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 09:21:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.