Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 15:08:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Transvestiti da ili ne?  (Pročitano 49633 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Zivi i pusti druge da zive.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 25.0.1364.97
"Would you fuck me?" "I would fuck me."

He rubs the lotion on the skin, or else he takes out the hose again. Put the Precious in the basket, put the Fucking precious in the fucking basket  Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple 15
Danas biti transvestit kod nas bi trebalo da je sasvim normalno, ja podrzavam maksimalno i obozavam ih.

Osim sto si ti zestoki fejker...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Danas biti transvestit kod nas bi trebalo da je sasvim normalno, ja podrzavam maksimalno i obozavam ih.

kako kad u civiliziranoj jewropi nije ?
http://forum.burek.com/u-centru-beca-prebijen-nikola-peric-19-jer-je-nosio-visoke-kozne-cizme-t599993.html
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

I love you Queen Gedren

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Nokia 
Svejedno gde je ali mi je zao decka, niko netreba da bude maltretiran ako je drugaciji ali eto svugde ima budala i kriminala, zgrozena sam ali eto takve stvari se desavaju nazalost i u EU.Malo vise razumevanja i nikada do ovoga nebi doslo.Zivela ravnopravnost
IP sačuvana
social share
Queen Gedren
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Dok u jednu ruku se slazem sa tobom da ne treba da bude maltretiran i sve to, isto tako smatram da je najbolje da ako to zeli da radi, da radi u svojoj kuci. To isto preporucujem svim pederima i lezbejkama.  Sta radite u svom domu je vasa stvar, ali kada izadjete medju javnost, ne mozete da ocekujete da ce svi ostali da se sloze sa vama, bez obzira na to da li ste u pravu ili niste.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Svejedno gde je ali mi je zao decka, niko netreba da bude maltretiran ako je drugaciji ali eto svugde ima budala i kriminala, zgrozena sam ali eto takve stvari se desavaju nazalost i u EU.Malo vise razumevanja i nikada do ovoga nebi doslo.Zivela ravnopravnost

zašto govoriš u ženskom rodu ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
isto tako smatram da je najbolje da ako to zeli da radi, da radi u svojoj kuci. To isto preporucujem svim pederima i lezbejkama.  Sta radite u svom domu je vasa stvar, ali kada izadjete medju javnost, ne mozete da ocekujete da ce svi ostali da se sloze sa vama, bez obzira na to da li ste u pravu ili niste.
E sad, to je kao da kažeš - baš me briga da li ljudi lemaju svoje žene, neka to rade u četiri zida. Smile

Ili evo još boljeg primera - koliko znam, ti imaš prilično alternativni, darkerski imidž i dugu kosu, zar ne? Zamisli da želiš da izađeš napolje u kožnim pantalonama, sa puštenom dugom kosom i majicom svog omiljenog benda, sav srećan što na taj način možeš da izraziš kojoj podkulturi pripadaš. A onda te neko na ulici zaustavi i kaže ti: "E znaš šta, dečko, nemam ja ništa protiv tvog imidža, ali molim te da radiš to u svojoj kući da ne bi popio batine." Zamisli koliko bi popizdeo, koliko bi ti bilo krivo što ti se odriče pravo na individualnost, na slobodu izražavanja, na to da i napolju kao i u kući budeš ono što jesi. Nije fer, zar ne? Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 25.0.1364.97
isto tako smatram da je najbolje da ako to zeli da radi, da radi u svojoj kuci. To isto preporucujem svim pederima i lezbejkama.  Sta radite u svom domu je vasa stvar, ali kada izadjete medju javnost, ne mozete da ocekujete da ce svi ostali da se sloze sa vama, bez obzira na to da li ste u pravu ili niste.
E sad, to je kao da kažeš - baš me briga da li ljudi lemaju svoje žene, neka to rade u četiri zida. Smile

Ili evo još boljeg primera - koliko znam, ti imaš prilično alternativni, darkerski imidž i dugu kosu, zar ne? Zamisli da želiš da izađeš napolje u kožnim pantalonama, sa puštenom dugom kosom i majicom svog omiljenog benda, sav srećan što na taj način možeš da izraziš kojoj podkulturi pripadaš. A onda te neko na ulici zaustavi i kaže ti: "E znaš šta, dečko, nemam ja ništa protiv tvog imidža, ali molim te da radiš to u svojoj kući da ne bi popio batine." Zamisli koliko bi popizdeo, koliko bi ti bilo krivo što ti se odriče pravo na individualnost, na slobodu izražavanja, na to da i napolju kao i u kući budeš ono što jesi. Nije fer, zar ne? Smile
Ovde govorim o sexualnosti ne o nekim drugim slucajevima, dakle moj predlog spada u tu sferu. Ja sam u BDSM fazonu, ali to ne znaci da cu devojku da oblepim trakom sa crvenom lopticom u ustima i da je shetam po gradu (barem ne u Srbiji) Smiley

Ja razumem potpuno tvoj komentar, i to nije losa logika koju koristis, i naravno kao pripadnik alternativnog nacina oblacenja i razmisljanja definitivno razumem i saosecam se sa tim. I bilo je i toga dok sam bio u Srbiji, da sredina ne prihvata kada je neko drugaciji.  Ja sam dobijao batine, ali i dalje sam furao svoj fazon, iako sam smatrao da je takvo ponasanje lose od strane sredine. Ja ne podrzavam da iko bude tucen zbog toga sto je drugaciji, ali takav nacin zivota i oblacenja kao tranvestit je jos veoma zajebana tema u Srbiji, sto se da videti do sada u vise navrata, i onda covek mora da se priupita da li uopste to da pokusava da radi.  U Srbiji sloboda izrazavanja ima svoju cenu, i sada je pitanje ko zeli da je plati.  Kroz 10 godina mozda ce se stvari promeniti i postacemo otvoreniji, ali do tada ce biti jos ovakvih ispada. Ja nemam odgovor na ovo pitanje, jer je moj nacin razmisljanja podeljen na vise grupa.  I mogu da udjem u bilo koju ulogu i da furam ovaj ili onaj fazon.

Ja sam za vracanje starim vrednostima, ali sam isto za otvaranje uma sredini u kojoj ljudi zive.  Isto sam za ljudska prava, slobodu govora, izrazavanja itd, ali i to mora da ima neku meru.  Ne zalazem se za homosexualnost, ali postujem tudje opredeljenje iako smatram da je to u jednu ruku poremecaj a u drugu da je covecji izbor.  Dakle ja nikada necu prihvatiti to kao nesto normalno, i nisam da me neko sili da verujem u to, kao sto bi to Zapad zeleo. Sta dva punoletna bica zele da rade izmedju sebe, bez povredjivanja (osim ako to ne zele) i ugrozavanja nekoga drugoga, neka rade, to je stvar njihove intime i njihovog zivota.  Ja sam samo covek, nemam odgovor na sva pitanja, i pokusavam da uradim nemoguce, zato sam i paradox.  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ja ne podrzavam da iko bude tucen zbog toga sto je drugaciji, ali takav nacin zivota i oblacenja kao tranvestit je jos veoma zajebana tema u Srbiji, sto se da videti do sada u vise navrata, i onda covek mora da se priupita da li uopste to da pokusava da radi.
Naravno, to je u Srbiji još uvek tabu. Ali tabu koji nećemo srušiti tako što ćemo im poručivati da se povlače i to rade kod kuće, već time što ćemo demistifikovati čitavu stvar i ljudima objasniti da nemaju čega da se plaše niti da ih bilo čije seksualne preferencije mogu ugroziti. Smile Ali to je sad pusto maštanje, u ovoj zemlji u ovom trenutku.

Sta dva punoletna bica zele da rade izmedju sebe, bez povredjivanja (osim ako to ne zele) i ugrozavanja nekoga drugoga, neka rade, to je stvar njihove intime i njihovog zivota.  Ja sam samo covek, nemam odgovor na sva pitanja, i pokusavam da uradim nemoguce, zato sam i paradox.  Smile
E ovo mi se već dopada. Smile Mislim da si prevalio veliki put dok nisi stigao do toga - live and let live. Jako pozdravljam taj stav. Smile

I još me jedna stvar interesuje, ako ti nije problem da mi kažeš: kada bi upoznao nekog lika i na prvi pogled deluje kao OK tip, ortak, imate o čemu da pričate i kapirate se (kao drugari, poznanici) i on ti posle nekog vremena kaže da je gej, šta bi uradio? Da li bi prekinuo kontakt sa njim ili bi pokušao da pređeš preko toga zarad onoga zbog čega ti se druženje s njim dopada (pritom ti se ne upucava i ništa slično, nego se znate kao, lupam, kolege ili komšije)? Pitam čisto radoznalosti radi. Smile
« Poslednja izmena: 28. Feb 2013, 21:57:55 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 15:08:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.