Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Транспарентна транзиција до смрти!  (Pročitano 9858 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
RaznosacPica , sedam godina vladate, a i dalje vas koci bivsa vlast koja je vec sedam godina u opoziciji.
I dalje vas koci Milosevic, pa dokle ti truli izgovori.

Ja nisam rekao da ne postoji takav mentalitet, ali pobedio je vas poslusnicki mentalitet i ne znam sta koci tvoje lidere osim zakrzljalih mozgova.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
ne gambino, mi smo vladali samo 3 godine dok ovi vasi to nisu na silu prekinuli...dovoljan je bio jedan zivot. Smile
ovi sada su vise vasi nego nasi. mnogo vise. Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
to je sve posljedica komunizma i parole : lezi jebi ga - ima neko ko će to odradit 

sad toga nema i prosto ne mogu da vjerujem da se iako niste imali ratna razaranja ni blizu kao Hrvatska ( rat vam trajao kao Slovencima) i imate inteligentan narod , pa da niste u stanju da saberete jednu stabilnu vladu koja će mrdnut kurcem za tu državu , to je stvarno van svake pameti već .....
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
to je sve posljedica komunizma i parole : lezi jebi ga - ima neko ko će to odradit 

sad toga nema i prosto ne mogu da vjerujem da se iako niste imali ratna razaranja ni blizu kao Hrvatska ( rat vam trajao kao Slovencima) i imate inteligentan narod , pa da niste u stanju da saberete jednu stabilnu vladu koja će mrdnut kurcem za tu državu , to je stvarno van svake pameti već .....
kakve veze imaju ratna razaranja sa cinenicom da 2 stranke ne mogu da se dogovore oko ministarstava?
nisam shvatio, zivota mi.
a ovo za inteligentan narod. Smile
pa 40 posto glasa za SPS i SRS...

e, nego, za prvi deo, da li komunizam na vas nije uticao? ili na madjare? stoji da je to zlo jedno, ali mi smo ga oberucke prihvatili i to nas je sjebalo.
« Poslednja izmena: 15. Apr 2007, 02:38:35 od Kraljevicu Marko »
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
hoću reći da u  17 godina vi ste imali samo stabilnog Miloševića , poslje toga sve neka šaša , nikako pola godine normale u komadu  Smile

kaže jedan nisu Srbi zamjerili Miloševiću što ih je odveo u rat nego što ga je izgubio ......  Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
@Kamaro,
ja sam tebi izneo vrlo konkretan podatak o Makedoniji i to sto oni placaju usranu golu pretplatu 15eur je posledica jedino ishitrene i lopovske privatizacije kakva se i ovde sprovodila pod Djindjicem&co. Ako uvedu telefon preko interneta- pruzam ruku, ali za sada oni zive sa bednim standardom i ne moze neko da mi prodaje pricu kako je to ok.

@Niko79,
vidim da imas vidovnjacke moc, umes da predvidjas buducnost fabrika sa 100% sigurnostii!  Smile
Ali ja se ne zalazem za drustvenu svojinu tako da ne moras trositi dah!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
@Kamaro,
ja sam tebi izneo vrlo konkretan podatak o Makedoniji i to sto oni placaju usranu golu pretplatu 15eur je posledica jedino ishitrene i lopovske privatizacije kakva se i ovde sprovodila pod Djindjicem&co. Ako uvedu telefon preko interneta- pruzam ruku, ali za sada oni zive sa bednim standardom i ne moze neko da mi prodaje pricu kako je to ok.
ne sporim da zive pod bednim strandardom, i sta vise tvrdim da ce im to trajati jos...
a to da je posledica brze privatizacije skupa pretplata ne mogu da potvrdim, jer da bi shvatio tu pojavu morao bi da budes malo upucen u konkretnu situaciju!
1. pitanje je da li se uopste isplati u mk fiksna telefonija? (imas zemalja u kojima je fiksna telefonija neisplatljiva iz mnogo razloga, da ne ulazim u to, npr.island)
2. sta je bila alternativa takvoj privatizaciji, da drzava subvencira gubitasa, tzv. belog slona zarad politickih poena ili da se izabere bolji kupac (pitanje je kakav to kupac moze da bude zauteresovan da ulozi ogromna srestva u visokorizicnu i propalu zemlju kao sto je mk.

ja sam ti podatak o netu izneo kao jedan pokazatelj da dole nesto nije u redu i da su oni toga svesni i da pokusavaju da urade nesto po tom pitanju!

ako hoces da sudis na taj nacin, izvoli! ali ja ne mogu zato sto mi to moje skromno znanje ne dozvoljava!
da su stvari u ekonomiji tako jednostavne, ceo svet bi bio ako nista drugo bar sit!

a istorija ce pokazati ciji je pristup privatizaciji bolji, djindjicev ili kostunicin-dinkicev!!!!!!!!!!
a ako se upustas u razmisljanja vezana za privatizaciju ne zaboravi bitnu karakteristiku svih poteza, a to je vremenski trenutak i cenu oportunitivnih troskova koju sebi dozvoljavamo kao siromasna drzava!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
ne gambino, mi smo vladali samo 3 godine dok ovi vasi to nisu na silu prekinuli...dovoljan je bio jedan zivot. Smile
ovi sada su vise vasi nego nasi. mnogo vise. Smile
Ћикија су прекинули његови и Чедини другари из Земунског клана. Ђики је био са Земунцима и Сурчинцима у кумовским везама.  Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Nema sta drzava da odrzava telekom jer on nikada ne moze biti beli slon.

Videcemo zaista koji ce se privatizacioni model pokazati boljim!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
Nema sta drzava da odrzava telekom jer on nikada ne moze biti beli slon.

objasni!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.