Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Транспарентна транзиција до смрти!  (Pročitano 9855 puta)
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Nista...sitnica  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
A ti 100% znas da su svi radnici paraziti koji nista ne rade?! Pa ima valjda u ovoj zemlji i neka uspesna firma!
slusaj, cale je bio direktor odrzavanja u rafineriji i isto u petrohemiji, napredovao bi jos dalje da nije bio protiv SPS-a.
on je terao ljude da rade a ne da imaju 5 pauza dnevno po pola sata.
a cak i kada su radili to je bilo ofrlje.
posle, kada je otisao na put na kratko, odma se bagra okupila i pisala peticiju, kao sta smo mi robovi? da radimo ceo dan? Smile a 8 sati je radno vreme.

dakle, cak i da ignorisemo sva istrazivanja koja se podudaraju da je prosecno radno vreme u srbijiizmedju sat i 2 sata, opet pouzdano znam da je tako. Smile Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
"beogradski_sindikat: muslimani i katoici su u Srbiji nacionalne manjine
beogradski_sindikat:Па ти купуј све Хрватско што се мене тиче,али онда мрш из Србије!!!!! Ја једем Српско јер сам Србин.
miroslav.p: Sve jurim da putujem u te pederske zemljice(EU, francuska, nemacka, spanija, britanija....)"

Smile Smile Smile

tranziciju koche ovakvi ispadi, koji su u srbiji jos uvek u glavama velike vecine ljudi ...takav mentalitet, sta ces Smile
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
A onda je mrmot...
Pa nemos izvlaciti zakljucak o celoj zemlji na osnovu samo jednog pogona... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
odsustvo konkurencije! naravno da je tesko primenljivo uvesti konkurenciju u fiksnoj telefoniji, ali posoji i mobilna!
ako se trzisnom utakmicom dodje do smanjenja cena u mobilnoj, fiksna vec nestaje sa trzista! Smile
pustis jos operatera i u jednom od njih zadrzis vlasnistvo do 49% gde imas glasove u upravljackom odboru i ides ako treba i na predatorske cene!
kao sto vidis sve zavisi od volje drzave i dalje. najgori su ti tzv. kartelski monopoli, sto mi imamo u srpskom bankarstvu, a oni se ubijaju radjanjem pravih monopola, verovao ili ne!
ali mk je specificna zbog nekih stvari, znam za podatak da se dole testira neki pilot projekat na nivou celog sveta, da fiksna telefonija ide preko interneta! ako im to uspe, smanjice cenu, a i fiksna telefonija u celom svetu ce ostati u igri!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
Nokia 
A onda je mrmot...
Pa nemos izvlaciti zakljucak o celoj zemlji na osnovu samo jednog pogona... Smile
ok, zelis li ti da minavedes primer jedne drustvene firme gde to nije slucaj?
ajde, ja znam zasigurno da jeste u te 2, a one su slucajnonajbitnije u drzavi...zatim, bolnice, onda zeleznice i buske stanice.
aj sad, objasni se.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
@Kamaro pa daj nemoj tu naucnu fantastiku o fiksnoj telefoniji preko interneta i te fore tipa "ne lipsi magarce do zelene trave".
Ljudi sada placaju 15eur pretplatu za fiksni sto je kriminalno i to upravo zbog brzoplete lopovske privatizacije za koju se i ti zalazes.
Zasto leciti posledicu, valjda treba spreciti divljanje cena telefona jer to je ipak strateska potreba u 21. veku.
Tamo gde sam ja bio u USA pretplata za fiksni je smesna, a lokalni pozivi su besplatni.
A to sto predlazes vise operatera u mobilnoj upravo radi Kostunicina vlada.

@Kraljevicu,
Tigar, Soko Stark, AlfaPlam... neke od njih vise nisu u drustvenom vlasnistvu ali bile su uspesne i pre.
Znam ja da u Srbiji radna kultura nije na nivou ali nije to jedini razlog propadanja nase ekonomije.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
Citat
@Kamaro pa daj nemoj tu naucnu fantastiku o fiksnoj telefoniji preko interneta i te fore tipa "ne lipsi magarce do zelene trave".
Ljudi sada placaju 15eur pretplatu za fiksni sto je kriminalno i to upravo zbog brzoplete lopovske privatizacije za koju se i ti zalazes.
Zasto leciti posledicu, valjda treba spreciti divljanje cena telefona jer to je ipak strateska potreba u 21. veku.
Tamo gde sam ja bio u USA pretplata za fiksni je smesna, a lokalni pozivi su besplatni.
A to sto predlazes vise operatera u mobilnoj upravo radi Kostunicina vlada.

ja sam tebi izneo podatak koji sam cuo od direktorke jedne americke firme!
i lepo sam ti napisao da je to pilot projekat, i da ako uspe....
inace, keva mi je makedonka i znam kako je dole!
ta zemlja je primer lose privatizacije i lose ekonomije! sto se tice mob. telefonije i oni imaju cini mi se tri operatera, pa nista-pomenuh kartelski monopol! a makedonija nije imala brzu privatizaciju nego bas ovakvu kakvu mi imamo, lopovsku i politicku!
a to kako ti donosis zakljucke, meni nije jasno! razlog za tu skupu pretplatu ne znam, ali znam da nije za to kriva liberalna ekonomija vec njeno odsustvo!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
@pishax
Ista ta preduzeca,koja su privatizovana,bi neminovno propala da se to nije desilo,a bila su uspesna sticajem raznih okolnosti...
Proizvodi,trziste,menadzment koji nije odmah sve pokrao,vec je "kraduckao" sto bi Velja rekao itd...
Jednostavno....mora se znati sta je cije,ovako drustveno-svacije-nicije...i onda moze da se lapa koliko oces.O stecajnim direktorima da i ne govorim...oni dodju da pokupe ono sto je ostalo od prethodnih lesinara...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
BlackBerry bold
drugo, makedonija je jedan od primera na koji ja aludiram kada kritikujem kostunicu i co. vrlo lako mozemo i mi da zavrsimo tako! zato je bitno da drzava posle privatizacije ostane najjaca institucija, a ne da je pobede tajkuni i da uz pomoc nezadovoljne radnicke klase bude taoc privatnih interesa!
ta ista makedonija je prvi investicioni fond dobila pre neki dan, i pored toga sto joj privatizacija traje mnogo, mnogo vise nego nama!
kao sto vidis tu je veliko odsustvo kako konkurencije, tako i elementarnih cinilaca zdrave ekonomske aktivnosti!
IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.