Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Transformers 2 ''Revenge of the Fallen''  (Pročitano 59825 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
ovaj film reklamira sve,pocev od Nokie,pa sve do AMericke vojske.

a koji to film ne reklamira nista, majke ti?

mislim .. ako ti se ne svidja jer je popularno da ti se ne svidja, reci tako, ili bar smisli bolji razlog ..
mnogi filmovi ne reklmiraju Amercku vojsku i vladu,pa su opet bili prava remek-dela... Smile
pirtom,i kada reklamiraju vojsku,onda bar ostaju na tome.dok ovaj film izgleda kao jedna velika reklama i poziv za regrutaciju.
i,ne,ne ne radi se ni o kakvom trendu(ne znam otkud ti ta ideja),vec o tome da mi se to ne svdija.jer,smatram da ne treba ni voleti,niti mrzeti nesto cisto radi trenda...
film(ovi) su super,ali kolicina reklame i smrdljive propagande ih je unakazila.
« Poslednja izmena: 04. Avg 2009, 21:28:37 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
koliko je americka vojska ustupila njima za film, cudio bi se da ih nisu dobro prikazali

koliko je americka vojska ustupila copolli za snimanje apocalypse now pa ih je ipak predstavio onako kako treba i kako jeste:kao najveca govna i bednike Smile

Citat
i realno ..  film je klise

ajde? Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Филм је екстра.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Citat
mnogi filmovi ne reklmiraju Amercku vojsku i vladu,pa su opet bili prava remek-dela... Smile
a mnogi reklamiraju pa su bila remek djela  Smile
uostalom, film u kojem je vojska jedan od glavnih komponenti, mora da reklamira vojsku, zamisli ..

i gdje si se ti osjetio pozvan da se pridruzis vojsci, stvarno nemam ideje ..

Citat
i,ne,ne ne radi se ni o kakvom trendu(ne znam otkud ti ta ideja),vec o tome da mi se to ne svdija.jer,smatram da ne treba ni voleti,niti mrzeti nesto cisto radi trenda...

ako ti u filmovima vidis samo reklamu i propagandu, onda ti zaista nemam sta reci  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
uostalom, film u kojem je vojska jedan od glavnih komponenti, mora da reklamira vojsku, zamisli ..

ne mora...imas odlican primer u mom prethodnom postu....dobro...nije apocalypse now u rangu sa transformersima pa zato mozda nisi gledala taj film Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.37
mob
Apple iPhone 7
to sa vojskom ide ovako. Oni koji žele pomoć od države, iliti Pentagona, šalju scenario toj ustanovi koja ima specijalni odsek baš za to, tipa vojska u medijima, i onda taj scenario pregleda vojni scenarista koji ispravlja scenario, tj. ono što odgovara vojsci, ono što bi bilo realno da u tom trenutku vojnik uradi, odgovori ili kako već. Vrate scenario nazad, ako scenarista odbije, ne dobiju pomoć države, ako pristanu, rušimo most na Neretvi tri puta bejbi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Citat

ne mora...imas odlican primer u mom prethodnom postu....dobro...nije apocalypse now u rangu sa transformersima pa zato mozda nisi gledala taj film Smile

postedi me te izmedju-redova-prozivke  Smile
u svakom slucaju, cak i da mi nabrojis 10 filmova u kojima je vojska prikazana bljutavo (a ponavljam, u ovom filmu nije to temaaaaaa, nego robotiiiiiiii), cinjenica je da se vojska uvijek nastoji prikazati pozitivno.
ako neko zbog toga ne gleda filmove, njegov problem.

ali dobro, svidja mi se ovo, jos jedna primjedba na film o robotima:
vojska je prikazana pozitivno, reklamiraju nokiu.
 Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
/irony off

Dakle, meni u Transformerima namanje smeta propaganda, voljan sam da je zanemarim... (fali tekst)
Cist primer filma koji je los pre svega zbog propagande je Stealth... Onima koji nisu gledali ne preporucujem da pokusavaju. Da sam Amerikanac meni bi i dalje smetalo.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Citat
pirtom,i kada reklamiraju vojsku,onda bar ostaju na tome.dok ovaj film izgleda kao jedna velika reklama i poziv za regrutaciju.
Citat
koliko je americka vojska ustupila copolli za snimanje apocalypse now pa ih je ipak predstavio onako kako treba i kako jeste:kao najveca govna i bednike

to se kaze 'rdjavom i dlake smetaju' ... ako trazite dlake u jajetu onda bar trazite kako treba ...

ispade onda da su velicali i egipatsku vojsku i najk patike koje nosi akter u filmu ... i da, zamisli nokia ... najveci proizvodjac telefona, mislim koja je verovatnoca da neko ima nokiu ...
ako cemo tako imali su i ljugavca iz samog vrha vlade a vi to pretocite u mini-zaplet, sukob vojske i birokratije ... preterujete

Citat
Филм је екстра.
Citat
Dakle, meni u Transformerima namanje smeta propaganda, voljan sam da je zanemarim... (fali tekst)

ok, mani se sarkazma i reci konkretno sta ti smeta

Citat
/irony off
nije ironija, sarkazam je ... mozda si probao ironiju al to nije bas ta definicija

Citat
to sa vojskom ide ovako. Oni koji žele pomoć od države, iliti Pentagona, šalju scenario toj ustanovi koja ima specijalni odsek baš za to, tipa vojska u medijima, i onda taj scenario pregleda vojni scenarista koji ispravlja scenario, tj. ono što odgovara vojsci, ono što bi bilo realno da u tom trenutku vojnik uradi, odgovori ili kako već. Vrate scenario nazad, ako scenarista odbije, ne dobiju pomoć države, ako pristanu, rušimo most na Neretvi tri puta bejbi

upravo, a kopola je pukao masu love... pa ne znam bas koliko je imao podrsku vojske ...

« Poslednja izmena: 04. Avg 2009, 22:12:59 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
/skip
« Poslednja izmena: 04. Avg 2009, 22:15:51 od Skiner_X »
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.