Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Transferi koji bi se mogli ostvariti ovog leta  (Pročitano 8325 puta)
12. Maj 2005, 20:57:34
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan


...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Po obicaju vreme za transfere je jun,jul i avgust. Ali svi poslovi se zavrsavaju mnogo ranije.
Ovom prilikom izdvojili smo samo jedan deo onog sto bi moglo da se desi, nikako da je nesto od toga zavrseno ali...

Krenimo iz Premijer lige

Arsenal:

Sto se tice dolazaka poslednjih dana se prica o dolazku najvece zvezda engleskog fudbala D.Bekama. Aktuelan je i dolazak Son RAjt Filipsa iz ManC-ja. Arsenal je u pomalo nezavidnoj finansiskoj situaciji posto prave stadion.

Svake godine se prica i o odlazcima sa Hajberi pa tako i ove. Najtrazeniji je naravno Tjeri Anri za koga je BArcelona nezvanicno ponudila 51 miliona eura. Posle njega spominje se A.Kol koga zele Real, Barcelona i Celzi. Real zeli jos i P.Vieru i spreman je platit 20 miliona eura, a cena Kola dostize i do 12 miliona eura. Lion zeli R.Piresa u slucaju dovodjenja Bekama ili Filipsa transfer bi verovatno bio odradjen, a prica se i da bi sada vec bivsi trenet Liona mogao sledecu sezonui pomagati Vegneru.

NAjvece probleme Vegner ima oko Rejesa, jer maldi spanac zeli nazad u Spaniju i ima ponudu Reala, ono sto navodno neodgovara Arsenalu je samo 5 miliona eura i M.Oven. Rejes je javno rekao da mu je san da zaigra u Realu.

Aston Vila:

Odlazci u ovo klubu su nepoznati ali se moze cuti da su zainteresovani za ceski duet iz Borusije Dortmund Koler, Rosicki i za A.Smita iz ManU

Celzi: uh

Celzi,Murinjo,Abramovic da li je dovoljno???

Najizvesni je odlazak M.Kezmana za koga je zaintersovan PSV i Barcelona njgova cena je oko 5 miliona eura.

Murinjo zeli 3 pojacanja za sledecu sezonu, jednog levog spoljnjeg, jednog veznog i jednog napadaca.
NA mesu levog spoljnjeg aktuelan je bio dolazak E.Kola iz Arsenala ali se iz nepoznatih razloga nesto iskomplikovalo, zatim se govorilo o Dede iz B.Dortmund ali kod njega je problem radna dozvola sada je aktuelna dolazak K.Kaladzea iz MIlana cena oko 3 miliona eura i A. del Horna spanskog reprezentativca iz A.Bilbaoa cena 12 miliona uz to se i ceka odluka oko produzenja ugovora R.Ferdinanda u ManUtd-u.

Vezni: To Murinjo zeli T.Rozickog koga je zelo jos dok je bio u Portu, a kako je Dormund u krizi moze se ocekivati odlazak ceha. Pored njega ponude od po 30 miliona  su upucene u Liverpul Dzerardu i u Betis Hoakinu. Cak se spominjao i M.Esijen iz Liona za 22 miliona eura.

Napadac: Govorilo se o neverovatnoj sumi od 103 miliona za Adrijana koju je Inter odbijo i od 35 miliona za Eta iz Barcelone sto je jos manje izvesno.

Everton:
Nesto slicno kao i Astona Vila nema mnogo prica o odlazcima. Oni su navodno poslali ponude za S.Parkera u Celzi i Interu za Van Mejde-a od 4 miliona.

Liverpul:

Najvece probleme Benitez ima da zadrzi Dzerarda, ponudjen mu je ugovor na 4 godine po kome bi zaradjivao 100 000 funti sedmicno (sada ima 80 000), ali mnogo toga zavisi od ishoda u finalu Lige Sampiona protiv Milana. Benitezova zelja je i Visente iz Valensije ali on za sada nema nameru da napusta Spaniju kao i Aimar koji se nije naigrao ove sezone i spreman je otici iz Valensije ali problem je obestecenje.

Benitez jos zeli golmana Reinu iz Viljareala. ALi mu je najvazniji ostanak Dzerarda.

ManUtd:

Neuspesna sezona je iza Man i Fergusona i Ser zeli napraviti sampionski tim. Rud van Nistelroj i Ferdinand imaju ponud Reala i Celzija i Ferguson radi sve da ih ostavi. A Ferdinand bi zelio igrati pored svo dugogodisnjeg prijatelja i saigraca iz Lidsa Vudgejta. Slobodne ruke imaju Gigs, Saha (koji su na meti Seltika), Kleberson, Smit, Solskjer i Belon.

Na listi zelja su Andrade iz Deportiva, Sanjol iz Bajerna, Gatuzo iz Milana koji bi bio idealna zamena za Kina ali je pitanje da li ce se Milan hteti odreci takvog igraca, koji je srce njihove formacije, Govua iz Liona, pri kraju su navodno pregovori sa Ajaksom oko dolazka Van de VArta za 5,8 miliona i njegovog saigraca N.de Jonga, navodno su i potpisali dva mlada brazilca Kerlon koga opisuju kao naslednika Ronaldinja i Kavinjo obojica imaju ispod 18 god. Govori se i o F.Toresu koji je najveca Aleksova zelja cena 28 miliona eura.


Spanija:

Barcelona:

Celzi je zainteresovan za Eta, ManUtd za Cavija i Barsa cini sve da ih zadrzi. U slucaju dobrih ponuda klub mogu napustiti Dzerard i van Bronhost.

Najveca zelja je Anri i u Barsi su spremni platiti 51 milion eura, rezervna varijanta je Kezman. BArsi treba napadac jer je ove sezone imala mnogo problema oko napada. Pored toga Barsa zeli i E.Kola iz Arsenala.

Real:

Izvesni su odlazci Figa i Bekama, povlacenje kroz godinu dana Zidana, pored njih i M.Oven ako nebude dobijo cvrsto obecanje zeli otici iz Madrida.

Oko Robinja je posao navodno zavrsen. Pored njega Real zeli Dzerarad, Hoakina, Rejesa, Kola i Ferdinanda. Za dzerarad su spremni platiti 30, za Hoakina takodje a za Rejesa se nudi Oven i 5 miliona eura. Kol-ova cena je oko 12 a Ferdinanda oko 8 miliona jer mu brzo istice ugovor sa UTd-om.

Valensija:

Sledece sezone Valensija bi moga izlaziti na utakimce u potpuno drukcijem sastavu. Fiore i Koradi su na meti Intera, Di Vajo Fjorentine, Moguc je i odlazak Vinsentea i Aimara.

Iz Intera bi trebali stici povratnik Kili Gonzales, Koko I van Mejde. Valensija prati i dva mlada igraca sa prostora SiCG Vukcevica i Jankovica. Na lisit zelja je i mladi Fari iz Viljareala

Italija :

Milan :

Andjeliti zeli zadrzati Krespa i napad pojacati sa jos Djiraldinjom,a resiti se usluga Inzagija (koga zeli Roma).

Gatuza zeli ManUtd, Kaladzea Celzi, Maldini i Kafu su na zalazku karijere mozda treba ocekivati neko zvucnije pojacanje ovog leta.

Inter:

Mancini zeli zadrzati kostur tima i sledece sezone. Tj. ucinit sve i zadrzati Adrijana, Stankovica, Zanetija, Kordobu, Verona, Davidsa i Rekobu.

Van Mejde je pred vratima Evertona a zele ga jos i Midlzbro i Viljareal. Inter je sprema za trampu sa Valensijom, Inter zeli Koradija i Fijorea(koji je u svadji sa strucni stabom) a put valensije bi krenuli Kili Gonzales,Koko i mozda van Mejde, od ovoga moze nesto da se ocekuje jer su klubovi u super odnosima.

Klub verovatno napusta i Vijeri.

Nalisti zelja su Parmin golman Frej kome je upucena i zvanicna ponuda i njegov saigrac Djiraldinjo. Mnogo problema je bio u odbrani pa treba ocekivati i dovodjenje nekog defanzivca.

Juve:

Kapelo za sad zeli Civu iz Rome. I veliku zelju upariti Totija i del Pjera sto je gotovo nemoguce. Pred potpisom je Bajernov hrvat Kovac a pred odlazkom drugi hrvat Tudor. Uz to Kapelo je izrazio zelju i za Kasana

Roma:

Buducem treneru rimljana bice tesko sastaviti dobar tim iduce sezone ako se nevinarske price ostvare. Toti zeli da osvaja trofeje sto u Romi nemoze i zeli da ide kao i Kasano. Mladi Mansini takodje trazi ambicoznu sredinu. A civu pregovara sa Juveom.


Ostali moguci transferi ovog leta:

Bob Blejd     iz Seltika u Bajern
Zigic            iz Zvezdu u Salke 6miliona eura
G.Martinez   iz Brese u Real 3 miliona eura
Hildebrand   iz Studgarta u Bajern ili ManUtd 9 miliona eura
Klajvert       iz Njukastla u Valensiju, Sevilju ili Betis
Dzonson     iz K.Palasa u Liverpul 12 miliona funti
Hart           iz Levantea u Astona Vilu
F.Nevil       iz Man u Seltik
Kufur        iz Bajerna u Inter
Govu        iz Liona u Arsenal, Celzi ili Valensiju

M.Balak - Bajern zelja je Mancestera i Barse


(02. May 2007, 21:38:36)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Kako bih voleo da vidim Balaka u Barsi... ili u Mancesteru.. to bi bilo ekstra.. jeste on spor.. ali brate ume...
Tuzno je da je kezmanova cena 5 mil eura.. ali to je i vise nego realno..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan


...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
ko ce znati sta ce biti od toga. Bajern ce tesko pustiti Balaka, ali za dobre pare Nemci verovatno hoce..ko zna.

Kezman i Barsa hm...opet...Larson je u godinama, Eto neprikosnoven u napadu, pa ako ode moze da greje klupu sa Maxi Lopezeom. Da jos gore po njega bude Rajkard voli da pocne sa jednim napadacom i Ziliom i Ronaldinjom iza.

Meni opetr Inter najzanimljivi sta li ce samo tamo da se desava. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan


Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
cuo sam da arsenal napustaju i edu i ljungberg
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice


Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
Edu sigurno odlazi najverovatnije u Juventus, a Figo kako novine pisu odlazu za Japan (2 miliona eura transfer) 3.5 njegova godisnja zarada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan


Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
ja sam cuo da se figo vec dogovorio sa interom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan


...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Dinamo Moskva danas zvanicno objavio kupoviu Mnisea i Kostinje iz Porta za 20 miliona eura (Manise 14 i Kostinja 6), pored njih moskovljani zele i desnog beka grcke reprezentacije Sertaidisa.


Lion danas odbio zvanicnu ponudu Celzija za Esijena od 16 miliona. Roman se okrece Djiraldinju (40 miliona) i Mekartiju ( 6 miliona)

Everton danas objavio da zeli Darija Simica iz Milana i Milana Barosa iz Liverpula, u slucaju da transfer ceha nebude realizovan Everton ce pokusati kod Lensa sa napadacem Olivierom Thomertom.

Iranac iz Bajerna Hashemian danas potpisao za Hanover.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice


Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
Juventus je dobio ponudu od Liona vrednu 25 miliona eura za Trezegea ...

Svet je sve ludji i ludji...

Mancini je najvio da iduce godine u timu ostaje samo 10 igraca iz sadasnje ekipe.

Medju sigurnim koji ostaju su: Stankovic, Martins, Veron, Kordoba , a oni koji odlaze Davids, Kruz, Vijeri, Materaci, Emre i ostatak ekipe. Mihajlovicu ugovor istice i on ce nastaviti da radi kao Mancinijev asistent
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan


...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Mislim ipak da ce miha ostati  jos jednu sezonu i da se radi a produzenjju ugovora sa Davidsom. Vidic se takodje treba ocekivati u Interu.
A i to menjanje 15-tak  igraca svake godine vise je dosadilo.

A miha je vec davno rekao da ce nastaviti u Interu kao Mancinijev pomocnik. Videcemo...

Lion... pa nije mu neki izazov
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice


Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 768
mob
Siemens c60
Mozda izgleda kao da nije izazov, ali Lion je jedan od najbolje organizovanih klubova danas u evropi, i sigurno je da ce za par godina biti jedan od glavnih timova sto se tice samog vrha evropskog fudbala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.