Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 20:04:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Transeksualnost istina i mit  (Pročitano 31961 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Ljudi .. a sto mi lepo ne bi pustili ljude da rade sta hoce ?

To ako neko hoce da promeni pol .. to je njihova licna stvar ... ja npr. to nikad ne bih radio niti to podrzavam ali je to svacija licna volja prema tome ... svako svoju brigu i svoj zivot vodi Wink
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Ljudi .. a sto mi lepo ne bi pustili ljude da rade sta hoce ? To ako neko hoce da promeni pol .. to je njihova licna stvar
A cija je stvar ako ti pridje devojka koja je ustvari musko i ti zavrsis sa njom u krevetu? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Citat
Ljudi .. a sto mi lepo ne bi pustili ljude da rade sta hoce ? To ako neko hoce da promeni pol .. to je njihova licna stvar
A cija je stvar ako ti pridje devojka koja je ustvari musko i ti zavrsis sa njom u krevetu? Smile

nisam osoba koja odma' skače s devojkom u krevet ... znači prvo bi pričali o svemu i očekivao bih od te osobe da mi kaže o tome ... znači o tome ne moram da se brinem ... a isto tako .. siguran sam da se veoma lako može prepoznati, kao što je Munka već rekla, da postoji nešto čudno u toj osobi ...
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
I-mate 30 Pro
 Zene....kako vas sve to boli.... Smile Smile Smile

Sroz je lako sa vama... Smile Smile Smile

Citat

nisam osoba koja odma' skače s devojkom u krevet ... znači prvo bi pričali o svemu i očekivao bih od te osobe da mi kaže o tome ... znači o tome ne moram da se brinem ... a isto tako .. siguran sam da se veoma lako može prepoznati, kao što je Munka već rekla, da postoji nešto čudno u toj osobi ...

Ima nesto chudno.... Smile Smile Smile

Covece kako volim kad se probudim ovako...smehotres... Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2012, 05:39:32 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Apple 15
Pa, sad... biti zena nije imati samo vadzajnu i par sisa... ili imati osecaj da si zena... ili.... sta ja znam.. Ima tu toliko toga po cemu se zene razlikuju od muskaraca a proizvod je kako ciste biologije i reproduktivne uloge zena, tako i drustvenog statusa zena u drustvu...

E, sad... ono sto je def. problem je sto je transeksualnost jos uvek jedno veliko pitanje, posto do operacija dolazi posle dozvole psihijatara... koji su ipak ljudi, pa grese... tako da imamo slucaj coveka koji je prvo bio muskarac, pa zena i sad pokusava da ponovo bude muskarac jer je otkrio da je gej, a ne transeksualan...

A i tu je pitanje biseksualnosti... koja je na neki nacin prokazena u homoseksualnim krugovima, vise nego u heterosekusalnim... Plus je razlicit polozaj lezbejki i homoseksualaca... uokviru same zajednice...

A tu su i travestiti (ili transvestiti) koji su tek poseban momenat posto su ili strejt ili gej, ali vole da se oblace i pretvaraju da su bica suprotonog pola...

Sve u svemu... nemam ja sta da budem ljubomorna na nekoga ko ce do kraja zivota morati da se puca hormonima... meni je priroda dala xx i sve sto ide uz to Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
tako da imamo slucaj coveka koji je prvo bio muskarac, pa zena i sad pokusava da ponovo bude muskarac jer je otkrio da je gej, a ne transeksualan...

Sto dosta fino dokazuje moju tvrdnju da su tu u dosta slucaja u pitanju dosta zbunjeni ljudi koji nemaju pojma sta su...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Apple 15
Nije to njihova greska, vec greska strucnjaka kojima su se obratili... vise komada... koji su im postavili tu dijagnozu...

Prema tome, pre ce biti da strucnjaci nisu dovoljno strucni kada odlucuju o tudjim zivotima...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Tja, ako nekoj zreloj osobi treba strucnjak da mu pokaze sta je onda da ga boles'...

Zbunjeni ljudi koji obicno nemaju pojma sta su. Evo ti primer ove devojcice. Ona/on je sa 4 godine rekla majci da je Bog napravio gresku i da je trebalo da bude devojcica. Sta dete od 4 godine zna sta je? Da su je tada roditelji "presekli" i rekli "Ej, ti imas pisu, musko si" onda bi mozda prihvatila cinjenicu da ju je priroda takvu stvorila pa bila musko. Umesto toga pustali su je da radi sta hoce i da "drami" jer mora da oblaci musku uniformu u skoli umesto zenske i da u 11 godina pokusa da se samoubije zbog toga(prvi put od sedam pokusaja). Ekstremno zbunjeni ljudi koji takvi nastanu vremenom. A tu je krivo drustvo koje ih takvim pravi...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Ali .....to se tao vidi. Mislim zar nnije jasno u koliko slucajeva kako je Bambi rekla : na nekima se vidi jasno na nekima sigurnno posle pogleda na stav i pokret. Mi zene imamo drugacije kosti, drugaciji stav, drugaciji pogled. Malo koji muskarac nema tu vilicu za kojom lude zene. Muska vilica ...najeroticniji deo dela posle guze Smile
I to je guza za divljenje a vilica za grickanje Smile
Never mind...

Hormoni ...hemija kojom se menja sve. Mozda mozemo da napravimo neke tabletice, mozda ih vec imamo, da sutra neko misli da je zaba ili dvogrba kamila umesto zene i muskarca...pa onda da o trosku drzave napravimo 2 lepe grbice za damu ili za gospodina...

Sa druge strane priroda nikada ne gresi, zato su se i rodile sa pisama izmedju nogu.

Psiha je jebena kategoija.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
Apple 15
Tja, ako nekoj zreloj osobi treba strucnjak da mu pokaze sta je onda da ga boles'...

Zbunjeni ljudi koji obicno nemaju pojma sta su. Evo ti primer ove devojcice. Ona/on je sa 4 godine rekla majci da je Bog napravio gresku i da je trebalo da bude devojcica. Sta dete od 4 godine zna sta je? Da su je tada roditelji "presekli" i rekli "Ej, ti imas pisu, musko si" onda bi mozda prihvatila cinjenicu da ju je priroda takvu stvorila pa bila musko. Umesto toga pustali su je da radi sta hoce i da "drami" jer mora da oblaci musku uniformu u skoli umesto zenske i da u 11 godina pokusa da se samoubije zbog toga(prvi put od sedam pokusaja). Ekstremno zbunjeni ljudi koji takvi nastanu vremenom. A tu je krivo drustvo koje ih takvim pravi...

Kada je neko zbunjen, ide kod strucnog lica po odgovor... To je npr. potez zrele osobe...
I onda mu ta strucna osoba kaze da je sigurno to i to.. i posalje ga kod kolege koji mu da hormonsku terapiju i tako dalje..
Znaci, covek koji zna da nije nesto u redju sa njim, postupa zrelo i tazi pomoc strucnog lica koje omasi u svojoj proceni...

Taj covek je primer lekarske greske, javasluka i nestrucnosti... Ali, eto.. postoje ta deca koja znaju da nesto nije u redu... I nastavice da se sakati... i pokusavaju samoubistva... jer su ono sto nisu...
To je vec kategorija koju nijedan strucnjak, zreo ili ne moze da kaze da je u pitanju zbunjenost...
U ostalom... deca mnogo bolje znaju sta hoce, a sta nece od odraslih...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 20:04:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.227 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.