Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 18:38:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 136 137 139 140 ... 194
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tottenham Hotspur F.C.  (Pročitano 147317 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Do sada u pripremnim utakmicama, 3 pobede, 1 poraz, jos jedna prijateljska 7. protiv Fiorentine pa 15. City prvo kolo PL, pa 17. ili 18. kvalifikacije za LS. Dobra igra Totenhema, jos jedan ili dva kvalitetna igraca da dodju i bice vrh ekipa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 916
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
Igramo sutra protiv Benfice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.125
Dos Santos "glumi" Jovetića?

Fiorentina će pokušati da dovede Đovanija Dos Santosa na pozajmicu iz Totenhema do kraja sezone.

Nakon što je Stevan Jovetić doživeo tešku povredu, Fiorentina je primorana da trađi novog napadača.

Sportski direktor Panteleo Korvino je već duže vreme veliki fan Đovanija Dos Santosa, koji je pokazao veliki kvalitet na Svetskom Prvenstvu, pa će on pokušati da mladog Meksikanca dovede na pozajmicu.

Dos Santos nije puno igrao od kada je došao na Vajt Hart Lejn već je više puta prosleđivan na pozajmicu, ali posle njegovih sjajnih igara u Južnoj Africi i u prijateljskim mečevima u pred sezoni, teško je verovati da će Pevci biti spremni da ga se odreknu.

http://www.sportske.net
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
Luis Fabijano: Totenhem je klub po mojoj meri

Napadaču Sevilje Luisu Fabijanu očigledno laska ponovno interesovanje Totenhema otkrivši da su mu "pevci" klub po meri.

Brazilac je nedavno izjavio da neće menjati sredinu i da njegov agent pregovara sa Seviljom oko produženja ugovora. Ipak, priča je očigledno dobila neočekivani obrt.

"Totenhem je tip kluba u kojem bih voleo da budem. Mislim da bih mogao svojim golovima da ih odvedem do više pozicije od Arsenala. Znam koliko klub i navijači to žele. Moj sledeći ugovor je poslednji veliki ugovor i to moram da uzmem u obzir. Golgeterski saldo u Primeri govori o mojim kvalitetima. Verujem za sebe da pripadam napadačkom svetskom vrhu, a dovoljno je da pogledate kolike plate imaju David Vilja, Didije Drogba ili Samjuel Eto", rekao je Luis Fabijano.

Napadač Sevilje veruje da Totenhem može u sledećih par sezona da dođe do ozbiljnijih trofeja.

"Siguran sam da 'Sparsi' mogu da osvoje Premijer ligu ili neki evropski kup u sledeće dve-tri godine. Voleo bih da im pomognem u tome, samo je potrebno da mi stave do znanja da veruju u moje mogućnosti", rekao je Luis Fabijano.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61

Totenhem je i zvanično potpisao jednogodišnji ugovor sa Vilijamom Galasom. 

Francuz je tako postao prvi igrač koji je nastupio za tri velika londonska tima - Arsenal, Totenhem i Čelsi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
Велика конкуренција у одбрани Тотенхема  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla 1.8
mob
SonyEricsson K510i
Jbt koliko pocinje da me nervira onaj krmeljavi.  Smile
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
Totenhem je ponudio agentu Lasane Dijare osam i po miliona funti. Nekadašnji prvotimac Portsmuta i Arsenala nije još odgovorio na poziv "pevaca" da se pridruži Galasu u timu koji juriša na Ligu šampiona.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
Za Totenhem ne postoji ovog leta slobodan dan na fudbalskom tržištu. Poslednji u nizu igrača koji bi mogli da dođu na Vajt Hart Lejn je Skot Parker iz Vest hema. "Pevci" planiraju da "čekićarima" ponude novac i napadača Robija Kina za Parkera, a ostaje da se vidi da li će to biti dovoljno. Kin je inače definitivno postao poslednji igrač sa klupe Totenhema koji bi tokom sezone ulazio u igru, nakon što je Roman Pavljučenko izvukao klub iz Londona protiv Jang Bojsa u plej ofu za Ligu šampiona.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
Prelazak Vilijama Galasa iz Arsenala u Totenhem je podigao dosta prašine na severu Londona, a do kraja prelaznog roka bi veliko rivalstvo moglo da bude dodatno produbljeno.

Hari Rednap želi da dovede Lasanu Dijaru iz Madrida, a kako je Las nastupao za Arsenal navijači "tobdžija" će sigurno spremiti nekoliko posebnih pesama za najnovije "izdajice".

Što se tiče navijača Totenhema, oni su rekli "da nemaju nikakvih problema sa bivšim igračima Arsenala, ako mogu da pomognu timu na putu do nekog trofeja".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 136 137 139 140 ... 194
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 18:38:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.