Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Toto dolazi u Beograd !!!!, 15.Avgust.2006.  (Pročitano 17997 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@shomi 22
Jel smo mi bili na istom koncertu? TOTO sa Lukaterom f e n o m e na l n i.....ali ozvucenje......ako radis u sky mjuziku pa se reklamiras onda .....ali...treba tim stekarama bre novim ustavom zabraniti da ozvucuju decje rodjendane...ja sam bio nekih desetak meteri od bine i ajde cuo sam nesto ....ali najvise bubnjanje i mumlanje...a ljudi ispred bine ...nista....razumes ...nista....culi su njihove monitore....a ovi neki koji su bili pozadi kazu da je sve nekako zvucalo kartonski.....pa zar dva stuba zvucnika samo , nije im bilo dosta sto su sjebali dugme , odma na lomacu bre.
@darthmaul
Nije rekao Serbia and montenegro ,vec je rekao it`s good to bi in Belgrade...here in montenegro...something, something.....i nisu mu zvizdali vec 5 sekundi zbunjeno negodovali, a onda skandirali Srbija, Srbija,....a trebali su da mu zvizde...pa jebem mu mater , ako dolazis u zemlju da drzis koncert iako si amer debil nauci kako se zove ta zemlja...Serbia nije ni rekao , samo Montenegro....secam se zajebancija po serijama , kad bend dolazi da svira u nekom selu pa sa gitara citaju....ali dosao si u zemlju i promasio....a shvatio je gde se ujebao,  samo posle svih ostalih , pa je na kraju stara kajla Lukater rekao God bless you Serbia , see you next time, stvarno je  faca i svetski mega shmeker,....i ostali su sjani bili i nemam reci....ni ovo sa geografijom nije pokvarilo atmosferu....mislim ocekujes te fore ....vi ste nabolja publika Springfild, pa za 5 dana ,vi ste najbolja publika Shelbiville.Publika koja dolazi na koncerte to zna, ali na koncertu jos kada sviraju takvi majstori kao sto su bezvremeni TOTO i LUKATER publika prosto zeli da oseti neku posebnu vezu sa bendom, i onda pazis jebiga.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 811
Zastava Australija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola V3x
nisam bio, ali sam par stranica kukao kad sam cuo da ce da ozvuci sky music! plus sto na tash-u najbolje zvechi beton. ali sta je tu je, dok se u srbiji ne angazuju pravi profesionalci, sky music ce i dalje da sjebava bar 50% svakog koncerta!
IP sačuvana
social share
Ljubav je trijumf maste nad inteligencijom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 131
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ljut123,

Ja sam bio u VIP-u i meni je zvuk bio odlican, a kako se culo na ostalim mestima, stvarno ne znam, verovatno si u pravu, tako da oni koji su sedeli dalje nisu mogli da cuju, a ako je tako onda stvarno treba dekretom zabraniti ovim nasima da ozvucuju koncerte i upropascuju svirke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

*Kako koristim kosmo disk, moja zena vise ne hrce*

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 5204
Zastava Nova Pazova↔Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia onaj veliki
Zvuk je bio odlican, a @ljut123 uopste nije to rekao, i ispali smo malo slepci sto smo (citaj ste) vikali UA, ali nema veze, sta je tu je!
IP sačuvana
social share
Top teme:
:: Da li pishate pod tushem ::
:: Ima li petao penis? ::
:: Koje vam jaje vise visi? ::

...histerija znaci kadse covek dere iz petnih zila smrt smrt smrt!!...
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung Neki shit
Opet i to sto se sjebao mogli smo svi da vicemo srbija u glas  a ne Ua...sta smo mi debili...covek se potpuno zbunio...i nemoj da pricas da mu nisu svizdali i vikali ua...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N95
Evo i mene sa utiscima. Zaista fenomenalan koncert. Ovo mi je tek treci Toto koncert. Bice ih jos, iskreno se nadam, jer je su Press konferenciji Simon i Luke rekli da ce svirati dok su zivi i da se ugledaju na Stonse i Kita koji se i dalje pentra po drvecu kao neki klinac.
Ljut je potpuno u pravu. Ja sam bio ispred bine uz metalnu ogradu i mogu reci da su se vokali culi jako slabo. Gitara se cula fenomenalno.Cist zvuk iz Lukaterovih kutija. Neverovatan ton.
S obzirom da sam ih slusao u Cirihu 12.Marta mugu vam reci da su svirali mnogo mnogo bolje kod nas. Videlo se to po  njima. A narocito po solo tackama koje su bile malo je reci duplo bolje i originalnije nego u Cirihu.
Dan pre koncerta sam se upoznao sa celim bendom . Razgovarao sa njima pricao o nekim stvarima na koje cekam ceo svoj zivot. Nemate pojma koliko su ti ljudi opusteni i veseli. Stalno se nesto smeju i sale a uz to su jako ljubazni i vrlo strpljivi prema fanovima.
Na dan koncerta sam skoro ceo dan proveo u bek steidzu sa njihovom menadzerkom Pascal Hardeman kojoj sam pomogao oko nekih stavri u dressing room-u,i  koja mi je ladno dala ACCESS ALL AREAS propusnicu, jer me je ne znam zasto bas zgotivila.
Upoznao sam se i sa tehnicarem za Klavijature Kenny Moran koji inace svira iza paravan nek kratke deonice koje Greg ne moze da postigne.
I on je sjajan momak. Ispricao mi je sve u vezi klavijatura i boja koje Greg koristi na turneji. Iz Toronta je presao u L.A. da bi svirao sa Toto-om.
Kaze da U Kanadi ima dosta prijatelja Srba.
Posle koncerta sam otisao u beksteidz i na fotogrfijama koje sam ostavio pre koncerta su mi se svi iz benda potpisali i zahvalili se na pomoci koju sam im pruzio u toku organizacije. Dali su mi Majicu, Lukater trzalicu i Simon Palice koje je koristio na koncertu. Sve to u znak zahvalnosti. Eto takvi su oni. Legende.
Najveca glupost koju sam cuo ovih dana je da je neka retardirana novinarka sa RTS-a rekla da je Bobi Kimball posle trece pesme pevao na play back jer mu je puk'o glas. Sramota je  ko sve radi na televiziji i ko sebi daje za pravo da prica neke nebuloze i truje narod ortodoksnim glupostima.
Razgovarao sam sa Bobijem u ponedeljak i cestitao mu kako uopste uspeva da posle toliko godina uopste peva sve one pesme koje su ludacki visoke, bez spustanja tonaliteta.
Bilo mu je drago i rekao mi je da mu to bas puno znaci jer ima  59 godina. Svaka mu cast.
U nekim pesmama se bas vidno mucio ali sve mu je oprosteno.
Srbija je ugostila najbolji bend na svetu. Ovaj koncert ce se jos dugo pamtiti.

Pozdrav

Miljan

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung Neki shit
Gluposti bre...oni su jedni od najboljih muzicara u poslu...kada je razvalio onaj solo vilica mi je pala na pod...gledao sam Vai-a,Gledao sam Dave Mustaine-a,Gledao sam Kirk Hammeta....ali onaj solo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1387
Zastava Uvek i svuda
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"Na dan koncerta sam skoro ceo dan proveo u bek steidzu sa njihovom menadzerkom Pascal Hardeman kojoj sam pomogao oko nekih stavri u dressing room-u,i  koja mi je ladno dala ACCESS ALL AREAS propusnicu, jer me je ne znam zasto bas zgotivila."

Oko kakvih stvari si joj pomogao, da te toliko zagotivi....lolo....lolo....
 Smile

@PinkFloyd
Sa mesta gde sam ja bio ,nisam cuo nesto posebno ua,ua....culo se pomalo zvizdanje i Srbija , Srbija....ali to bi im bilo bilo gde u svetu, tako da ja tu ne vidim nista cudno i primitivno, to je trajalo par sekundi cisto mali ukor , ali se sve nastavilo posle normalno, mala kazna za nepaznju.
@ darthmaul
Ako mislis na onaj solo kada je treso gitaru i svirao skale i arpedje jedno 10 tak min. to su improvizacije...nista posebno, samo dobra tehnika, i to je bio cisto stres rilif, da se malo opusti...njegove solo deonice u pesmama su prelepe i neprevazidjene, njegov pecat....te brzinske vezbe ipak Vai i Satrijani izvode dosta smislenije,zaljubljenici su ipak dosli da cuju njegove minijature u pesmama, koje su maestralne i filigranski precizne...skroz gotivim coveka , i te brzinske vezbe mu uopste nisu potrebne, ali to on ionako za svoju dusu.
IP sačuvana
social share
Ne dam ovo sunca u ocima
Ne dam ovo hleba na dlanu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 811
Zastava Australija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola V3x
sve u svemu, nije bila potrebna blamaza sa vikanjem "ua"! treba racunati da ti ljudi opet dodju kroz par godina! ali nakon tog fijaska, ne bih rekao, jer me zivot na zapadu naucio da nas srbe gledaju kao praistorijske divljake, a mi im samo pomazemo da ucvrste svoje misljenje, ispadima tipa kaznjavanja jednog Mike Porcaro-a zato sto je omasio. sramotno je kad je nekoliko hiljada fanova doslo i docekalo napokon koncert najjaceg benda na svetu, i na prvu loptu pokazalo koliko ne znamo da iskulirtamo neke stvari! valjda je i zbog te crte naseg mentaliteta sve ovako kako i jeste u srbiji!
nakon koncerta u sidneju zgotivio sam australijance jer su veliki smekeri, bar kad su u pitanju fanovi toto-a. posto bend nije dolazio na ovaj kontinent 15 godina, a nije bilo razloga kakvih je srbija imala u zadnjih 15 godina, pa opet publika nije vikala "ua" sto ih nije bilo toliko dugo iako su svake godine u japanu i singapuru koji su 5-6 sati leta odavde.
ako ti vec dodju smekeri tok kalibra "na prag" onda moras prema njima ispasti jos veci smeker da bi te upamtili!!!
« Poslednja izmena: 18. Avg 2006, 01:22:45 od gianni014 »
IP sačuvana
social share
Ljubav je trijumf maste nad inteligencijom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 7.349 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.