Ovo je odluka moja jer bila volja je tvoja da s drugim odes od mene i sve mi nizbrdo krene da mrakom zamenim dugu lezeci provodim dane u ovoj sobi za tugu sa ove zapadne strane.
REFREN: Izmedju vrata i prozora moj krevet za tobom dise ne mogu dalje od umora ni metar manje ni vise.
I bilo sta da se desi ja sam na istoj adresi.
REFREN:
2X U taj sam kervet odavno pao tu gde sam pao zivot je stao uzalud skidam tvoj greh sa sebe sve me boli posle tebe.
Ovo je odluka moja i mnogi ce da se cude a kada odlucim nesto to tako mora da bude da mrakom zamenim tugu lezeci provodim dane u ovoj sobi za tugu sa ove zapadne strane.
Po našem starom žutom soliteru priče idu u istom smjeru svi govore da si ledena. Ne zanosim se jako često i dobro znam gdje mi je mjesto a mjesto je moje kraj tebe i ne znam ko je lud pa se na tebe pali kad ti nešto u glavi fali.
Obući ću sve bijelo, čisto bijelo providno uz tijelo a tvoje crne oči, oči crne gledat će me vrelo ubrat ću dve ruže majske, ruže da ti kosu zlate pozvat ću svirače da nas noćas kroz grad prate.
Ni ledena ni dosadna ti nećeš biti do jutra ćeš sa usana ti mojih piti. A ja sam opet lud pa se na tebe palim jer samo ja ti u glavi falim.
Ako me pogledaš u oči o meni ništa više ti nećeš znati jer oči odati me neće u moju odbranu će ovaj put stati.
Slobodno gledaj mi usne na njima ne pise bas nista vazno koliko puta slicne tebi usnama ovim ja sam ljubio lazno a negledaj mi u dlanove jer oni ce me znam odati za samo jedan poljubac tvoj sve moje tajne odma prodati i ne gledaj mi u cipele jer recice ti o meni sve da sam bas jednu takvu kao ti trazio sve ove godine
Ako me pogledas u celo nijednu boru tamo ti neces naci sakricu svoje pravo lice glumicu da sam nocas od tebe jaci
Jos jedan stepenik samo, najtezi korak da sad, uz stare stepenice. Jer znam da ceka me tamo tvoj gresni osmeh i tvoje lazne trepavice. Bar se za usnu ugrizi i bice dosta da znam da sam ti znacio, nasa je ljubav u krizi. Na njemu lancic je tvoj i sve sam shvatio.
Refren: Shvatio sam kome nocas zvona zvone i s' kim spavas ti u Zevskoj 83.
Jos jedan stepenik samo. Noga bi krenula znam al srce nazad hoce jer zna da ceka ga tamo , minut do dna i jos dva minuta do samoce. Bar pusti njegovu ruku, dok sa mnom pricas da znam da sam ti znacio Sad tvoju napustam luku jer ja sam slucajno tu i sve sam shvatio.
Refren 2x
Jos jedan stepenik samo. Najtezi korak do sad uz stare stepenice.
Zaboraviv drugi oci, drugi nezni nasmevki Zaboraviv me natera da gi frlam site sliki nejzini, da rascistam so spomeni, da gi baram celi noki tvoite cekori, da kopneam so denovi. Vo kosi da ti spijam bez prestan da te ljubam pod tvojot nezen dopir da izludam Vo kosi da ti spijam vo zora da te budam za tebe ako treba se da izgubam.
Dozvoli mi da ti pejam stari pesni ljubovni Dozvoli mi da raskazam deka sum te cuval noke v pregratki Da izlazam da veruvam Se sto sonam barem ednas da se ostvari Da treperam so denovi
Vo kosi da ti spijam bez prestan da te ljubam, pod tvojot nezen dopir da izludam Vo kosi da ti spijam vo zora da te budam za tebe ako treba se da izgubam
Dali e docna nesto da smenam? Komu da kazam, baz tebe ne mozam. Svetot da sakas bi ti go kupil, gresev sto gresev, samo Bog bi me iskupil. Projde mnogu vreme Sama spijam, a me galat kopnezi. Uste te sakam tebe, ti si del od site moi molitvi. Ti si nemir sto me tera da se premislam, da veruvam vo ljubovta, da naucam da prostam zosto sekoj prostuva i barem ednaz se pokajuva. Eh da najdes nekoj povod ili pricina na polnoc da me razbudis, ce otkries vo oci deka bilo vistina sto velat deka pak ne zaljubiv. Dali e docna nesto da smenam? Komu da kazam, bez tebe ne mozam. Stom ce go spomnat tvoeto ime solzi se budat, ajde, dojdi, utesi me.
Iluzija
Ti si tajna beskrajna kako srna skriena, nokj, ko more, bran sto doagja Rodena samo za mene si ti i za vecnost darena Neka svirat kavali, neka pejat poeti, pak si tuka dusa ogrea Volsebna kako nekogas si ti ti od nebo dadena
Iluzija vo misla videna Na son sozdadena, za mene cuvana, samovila vo belo mi doagjas pak ko magija Ti dzvezda skitnica vo magli skriena za mene izbrana ko iluzija si ti
Ti si prikazna bez kraj, moja plima oseka, ti si patot pocetok i kraj Rodena samo za mene si ti mene si mi sudena
Iluzija vo misla videna Na son sozdadena, za mene cuvana, samovila vo belo mi doagjas pak ko magija Ti dzvezda skitnica, vo magli skriena za mene izbrana ko iluzija si ti
Ti si beskrajna kako srna skriena, nokj, ko more, bran sto doagja