Ponovo si nocas mila Lagala da ni si bila s njim Ja to osetim... Ponovo su usne tvoje Drhtale ko da se boje Da ti ne oprostim
Zasto ti je to Trebalo zar ni si mogla ti Priznati
Chorus: Jos su ti usne umorne I sve sto kazes znam da nije Jos su ti suve cipele Napolju znam da kisa lije Jos su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Jos ti na licu pise cija si Samo moja ni si Jos su ti usne umorne I sve sto kazes znam da nije Jos su ti suve cipele Napolju znam da kisa lije Jos su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Jos ti na licu pise cija si
Uzalud mi krijes lice Znam te oci izdajice Sve si odglumila Isprljana poljupcima Otrovana dodirima Znam da si lagala
Zasto ti je to Trebalo zar ni si mogla ti Priznati
Chorus [x2]: Jos su ti usne umorne I sve sto kazes znam da nije Jos su ti suve cipele Napolju znam da kisa lije Jos su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Jos ti na licu pise cija si Samo moja ni si Jos su ti usne umorne I sve sto kazes znam da nije Jos su ti suve cipele Napolju znam da kisa lije Jos su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Jos ti na licu pise cija si
Baci pogled preko ramena kad poðeš Kad po meni ko po suhom lišæu proðeš Pa me makar laktom u grudi pogodi Makar grub tvoj dodir bio još mi godi
Baci osmeh ispod uvojaka barem Da u tvoje misli bar na kratko stanem Ko u usporenom filmu se spotakni Preko mojih nogu ruku mi dotakni
Ref. PRATIM TE,SVE U KORAK SVAKU STOPU POLJUBIM SVAKU SUZU,SVAKI UZDAH OSJETIM TU SAM DA TI NADU VRATIM AKO PADNEŠ DA TE UHVATIM PRATIM TE I KAD NE GLEDAM PO KORAKU TE ZNAM SVAKI DRHTAJ TVOGA TIJELA OSJEÆAM TU SAM DA TI NADU VRATIM AKO PADNEŠ DA TE UHVATIM PRATIM TE
Kad se ispod tvoga kišobrana stisnem Ja sam sretan iako na pola kisnem Pa me makar laktom u grudi pogodi Makar grub tvoj dodir bio još mi godi
PRATIM TE....
Krv u glavu udari I ko struja oživi Ovo tijelo bar na kratko ozdravi
Volio sam jako njegove pjesme.Steta sto ga vise nema al to je zivot.nikad neznas sta ce ti se dogodit!Meni najbolja njegova pjesma cija si i vezi me za sebe!Pocivao u miru!
Makedonski pevač Toše Proeski [26] poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na području Nove Gradiške, javljaju hrvatski mediji.
Nesreća se dogodila na autoputu A3 Zagreb - Lipovac, na deonici između Lužana i Nove Gradiške, u smeru Zagreba, kada se terensko vozilo, u kome se nalazio Proeski sa još dvoje ljudi, sudarilo sa kamionom italijanskih tablica, javila je Hrvatska televizija.
Vozilo je zatim udarilo u središnju zaštitnu ogradu autoputa i završilo u jarku. Proeski je poginuo na licu mesta, a vozač automobila Georgij Georgijevski i menadžerka Ljiljana Petrović teško su povređeni.
Uzroci nesreće se još ne znaju, a policija obavlja uviđaj zbog čega je saobraćaj na toj deonici puta otežan.
U Makedoniji će u sredu, 17. oktobra, biti dan žalosti povodom smrti pevača Toše Proeskog, odlučila je makedonska vlada.
Proeski je bio jedan od najpopularnijih pevača na prostorima bivše Jugoslavije. Muzičku karijeru započeo je nastupom na festivalu Melfest 1997, a popularnost je stekao pesmama 'Pusti me', koju je snimio iste godine, i 'Ostani do kraj' iz 1998.
Volio sam jako njegove pjesme.Steta sto ga vise nema al to je zivot.nikad neznas sta ce ti se dogodit!Meni najbolja njegova pjesma cija si i vezi me za sebe!Pocivao u miru!
Ja ne mogu jos uvek da verujem Ali sto kazes to je zivot