Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Apr 2024, 11:26:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Top modeli 90-ih ponovo rade  (Pročitano 3210 puta)
01. Feb 2005, 09:39:09
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Top modeli 90-ih ponovo rade

Kasnih osamdesetih i tokom devedesetih one su bile senzacija, često su i zasenjivale modele koje su nosile na pistama širom sveta i to za velike honorare. Onda, pošto su postale "prevelike", pale su u nemilost. Ali nekadašnji supermodeli i era kojom su dominirali vraćaju se u žižu interesovanja.

Sindi Kraford, jedna od četiri zvezde (zajedno sa Lindom Evanđelistom, Naomi Kembel i Kristi Tarlington) koje su šetnjom po pisti Đanija Versaćea izmenile svet manekenki, pojavljuje se na naslovnoj strani februarskog izdanja Voga. Na unutrašnjim stranama magazina ova "penzionerka" (Sindi ima 39 godina) pokazuje svoje savršeno telo, obučeno u mini haljine, olovka suknje i uzane bluzice koje su dominirale osamdesetih.

Sindi se deset godina nije pojavila na naslovnoj strani Voga. U međuvremenu se dvaput udavala, rodila dvoje dece i postala jedan od najbolje plaćenih modela u svetu, zahvaljujući unosnim ugovorima sa "Omegom" i "Revlonom", video-kasetama sa vežbama i televizijskim prezentacijama. Sprema se i da u Americi lansira svoju prvu kolekciju za negu kože, pod nazivom "Smisaona lepota" (Meaningful Beauty).

Krofordova nije jedini model koji se vratio iz penzije. Na Šanelovoj reviji proleće-leto najveću pažnju privukla je Nikol Kidman (zbog reklame za Šanel 5), ali su njen sjaj pomračila neka od najvećih imena devedesetih, među njima Linda Evanđelista, Nađa Auerman, Šalom Harlou i Amber Valeta, okupljene posle puno godina.

Evanđelista, koja je sa 20 godina osvojila naslovnu stranu Voga, u četvrtoj deceniji otvorila je i reviju Gajlsa Dikona, za kojim trenutno vlada pomama u Londonu. Naomi Kembel, koja uskoro puno 35, redovno se pojavljuje na modnim pistama (ovog proleća radila je za Dolčea i Gabanu), dok je Kristi Tarlington (36) uspešna vlasnica više miliona dolara vredne robne marke "nuala", koja se bavi odećom za jogu.

Povratak veteranki u velikom je kontrastu sa tinejdžerkama koje naviru u modni svet svake godine, kao što su Džema Vord i Lili Kol. Neki stilovi, ipak, ne stoje tananom mladom telu, a oživljavanje pauer stila (oblačenja kojim žena stavlja do znanja da ume i može) osamdesetih jedan je od njih. Ovog proleća moda slavi odeću za prave žene, od ultraženstvenih silueta kod Iv Sen Lorana do laganijih formi (koje zahtevaju manje savršeno telo) kod Kloe. Za zrele žene celog sveta, ne samo za supermodele, to će sigurno biti dobra vest.
Priredila S. Ilić

   
      

Sindi neće da pozira gola

Sindi Kraford je odbila ponudu "Plejboja" da se obnaži po treći put u životu, zato što nijednom fotografu ne veruje kao Herb Ricu (preminulom 2002. godine). Sindi je poslednji put pozirala naga (u mokroj majici) 1999. godine za potrebe "Voga", pre nego što je rodila dvoje dece.
- Sada kada imam decu drugačije gledam na to, zato što moj sin ima pet godina i iako ne bi bio potpuno svestan toga šta se dešava, ne bih volela da mu sutra bude neprijatno. Fotograf koji me je oba puta slikao golu mi je bio dobar prijatelj. On je preminuo i ne znam da li bih ikome verovala kao što sam Herb Ricu - izjavila je Krafordova.
I. S.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Apr 2024, 11:26:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.