Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:30:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Top lista - Najslusanije pesme nedelje  (Pročitano 404019 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Arctic Monkeys i dalje najprodavaniji u Britaniji

Drugu nedelju za redom Arctic Monkeys imaju najprodavaniji album u Velikoj Britaniji. Izdanje ‘Favourite Worst Nightmare’ i ove nedelje je omiljeni album Britanaca. Na drugom mestu se nalazi Michael Buble koji je na listi debitovao sa albumom ‘Call Me Irresponsible’.

Amy Winehouse je na trećem, Mika na četvrtom a Mark Ronson na petom mestu. Ne*Yo je debitovao na šestom a Natasha Bedingfield na devetom mestu liste albuma. Na prvom mestu liste singlova su Beyonce & Shakira dok su na drugom mestu Manic Street Preachers sa singlom 'Your Love Alone Is Not Enough' u kome gostuje Nina Persson pevačica sastava Cardigans.

UK Top 10 lista albuma:
1. Arctic Monkeys,  Favourite Worst Nightmare
2. Michael Buble, Call Me Irresponsible
3. Amy Winehouse, Back To Black
4. Mika, Life In Cartoon Motion
5. Mark Ronson, Version
6. Ne*Yo, Because Of You
7. Cascada, Everytime We Touch - The Album
8. Avril Lavigne, The Best Damn Thing
9. Natasha Bedingfield, Nb
10. Nelly Furtado, Loose

UK Top 10 lista singlova:
1. Beyonce & Shakira, Beautiful Liar
2. Manic Street Preachers ft Nina Persson, Your Love Alone Is Not Enough
3. Gym Class Heroes, Cupid's Chokehold
4. Timbaland/ Furtado/ Timberlake, Give It To Me
5. Avril Lavigne, Girlfriend
6. Ne*Yo, Because Of You
7. Mika, Love Today
8. Mark Ronson ft D Merriweather, Stop Me
9. Groove Armada, Get Down
10. Hellogoodbye, Here (In Your Arms)

Izvor: Kontra
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox
mob
Nokia N86
Arctic Monkeys i dalje najprodavaniji u Britaniji

Treću nedelju za redom Arctic Monkeys se nalaze na prvom mestu 40 najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji. Izdanje 'Favourite Worst Nightmare' i ove nedelje je na prvom mestu dok su na drugom mestu Manic Street Preachers debitovali sa albumom ‘Send Away The Tigers’. Michael Buble je na trećem mestu dok je na četvrtom mestu još jedan novitet, sastav Travis sa novim albumom pod nazivom ‘The Boy With No Name’.

Na petom mestu je Amy Winehouse, na šestom Mika, Bjork je sa albumom ‘Volta’ debitovala na sedmom, dok je na osmom mestu još jedan novitet Beverley Knight sa albumom ‘Music City Soul’. Slede Mark Ronson na devetom, i Groove Armada koji su sa albumom ‘Soundboy Rock’ debitovali na desetom mestu. Od noviteta na listi 40 najprodavanijih su i nekadašnja pevačica sastava Cranberries, Dolores O'Riordan sa svojim prvim solo albumom ‘Are You Listening’ na 28. mestu, Gym Class Heroes na 34. mestu i Elliott Smith sa izdanjem ‘New Moon’ na 39. mestu. McFly je konačno uspeo da sa prvog mesta liste singlova potisne Beyonce i Shakiru koje su ove nedelje na drugom mestu.

UK Top 10 lista albuma:
1. Arctic Monkeys, Favourite Worst Nightmare
2. Manic Street Preachers, Send Away The Tigers
3.Michael Buble, Call Me Irresponsible
4. Travis, The Boy With No Name
5. Amy Winehouse, Back To Black
6. Mika, Life In Cartoon Motion
7. Bjork, Volta
8. Beverley Knight, Music City Soul
9. Mark Ronson,Version
10. Groove Armada, Soundboy Rock

1. McFly - 'Baby's Coming Back'
2. Beyonce and Shakira - 'Beautiful Liar'
3. Akon - 'Don't Matter'
4. Gym Class Heroes - 'Cupid's Chokehold'
5. Scooch - 'Flying The Flag (For You)'
6. Linkin Park - 'What I've Done'
7. Timbaland - 'Give It To Me'
8. Manic Street Preachers - 'Your Love Alone Is Not Enough'
9. Avril Lavigne - 'Girlfriend'
10. Amerie - 'Take Control'

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Michael Buble najprodavaniji u Americi    

Michael Buble ove nedelje ima najprodavaniji album u Americi. Album "Call Me Irresponsible" u protekloj nedelji prodat je 145,000 kopija. Na drugom mestu debitovao je Bone Thugs-N-Harmony sa albumom "Strength & Loyalty". R&B pevač Bobby Valentino se nalazi na trećem mestu dok je Ne-Yo na četvrtom mestu liste 200 najprodavanijih albuma u Americi.

Avril Lavigne je sa albumom "The Best Damn Thing" na petom, dok je Daughtry na šestom mestu. Barbra Streisand je sa izdanjem "Streisand: Live in Concert 2006" na sedmom mestu što je njen 29 album u karijeri koji je ušao u 10 najprodavanijih u Americi. Carrie Underwood je na osmom, što je 78. nedelja koju album "Some Hearts" provodi na listi. Bjork je sa izdanjem "Volta" debitovala na devetom mestu sa 43,000 prodatih kopija. Kompilacija "NOW 24" je na desetom mestu liste. Prodaja albuma u Americi je manja za 1% u odnosu na prošlu nedelju dok je prodaja albuma manja za 23% u odnosu na istu nedelju prošle godine.

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Rihanna najprodavanija u Britaniji            

Rihanna ove nedelje ima najprodavaniji singl u Velikoj Britaniji. Pesma 'Umbrella' nalazi se na prvom mestu zvanične liste 40 najprodavanijih singlova i to na osnovu prodaje samo putem interneta što je pre nje pošlo za rukom samo sastavu Gnarls Barkley zbgo kojeg su i promenjena pravila liste.
Maroon 5 je sa novim singlom, ‘Makes Me Wonder' na drugom mestu dok su Beyonce & Shakira još uvek pri vrhu liste sa singlom  'Beautiful Liar'. Snow Patrol je sa singlom 'Signal Fire', koji se nalazi na albumu koji prati film Spiderman 3, ove nedelje na četvrtom mestu. Na prvom mestu liste albuma debitovali su Linkin Park sa albumom Minutes to Midnight. 

UK Top 10 lista singlova
1. Rihanna Featuring Jay-Z, Umbrella
2. Maroon 5, Makes Me Wonder
3. Beyonce & Shakira, Beautiful Liar
4. Snow Patrol, Signal Fire
5. Hellogoodbye, Here (in Your Arms)
6. Gym Class Heroes, Cupid's Chokehold
7. Akon, Don't Matter
8. Scooch, Flying The Flag (For You)
9. Timbaland / Furtado / Timberlake, Give It To Me
10. Booty Luv, Shine

IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

prirodna plavusa rodila sam se sa plavom kosom

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 2027
Zastava Bosilegrad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG 
Avril Lavigne najprodavanija u Americi

Avril Lavigne se po drugi put u karijeri nalazi na prvom mestu liste najprodavanijih albuma u Americi. Njen treći album "The Best Damn Thing" u protekloj nedelji prodat je u 286 000 kopija što joj je obezbedilo prvo mesto. Na drugom mestu su debitovali Nine Inch Nails sa izdanjem "Year Zero" koji je prodat u 187 000 kopija. Kompilacija "Now 24" je na trećem mestu, Bucky Covington je na četvrtom, Martina McBride je na petom, Akon na šestom, Daughtry na sedmom, Tim McGraw na osmom i Carrie Underwood na devetom mestu. Timbaland je sa albumom "Timbaland Presents Shock Value" na desetom mestu. Prodaja albuma u Americi je u odnosu na prošlu nedelju veća za 1,3% ali je u odnosu na istu nedelju prošle godine manja za 10,7%.

Svidja mi se njena pesma Girlfriend (A ne Friendgirl kako sam ja napisala u igri Azbuka pesama) a taj spot je fantastican!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N86
Rihanna i dalje najprodavanija u Britaniji

R&B pevačica Rihanna treću nedelju za redom ima najprodavaniji singl u Velikoj Britaniji. Ona je sa pesmom ‘Umbrella’ i ove nedelje na prvom mestu liste 40 najprodavanijih singlova. Na drugom mestu je nekadašnja pevačisa sastava Sugababe, Mutya Buena sa singlom ‘Real Girl’.  Maroon 5 i dalje imaju najprodavaniji album u Velikoj Britaniji.

Izdanje ‘It Won't Be Soon Before Long’ drugu nedelju za redom je na prvom mestu liste 40 najprodavanijih albuma u Britaniji. Linkin Park su na drugom, dok je na trećem mestu debitovao sastav Pigeon Detectives sa albumom ‘Wait For Me’.  Na desetom mestu je debitovao R Kelly ‘Double Up’. Jeff Buckley je sa kolekcijom pesama ‘So Real - Songs From’ debitovao na 16. mestu. Chris Cornell je sa albumom ‘Carry On’ debitovao na 25. mestu liste.

1. Rihanna ft Jay-Z - 'Umbrella'
2. Mutya Buena - 'Real Girl'
3. Beyonce & Shakira - 'Beautiful Liar'
4. Hellogoodbye - 'Here (In Your Arms)'
5. Maroon 5 - 'Makes Me Wonder'
6. Gym Class Heroes - 'Cupid's Chokehold'
7. Timbaland/Furtado/Timberlake - 'Give It To Me'
8. The Twang- 'Either Way'
9. Calvin Harris- 'The Girls'
10. Akon - 'Don't Matter'

UK Top 10 lista albuma:
1. Maroon 5, It Won't Be Soon Before Long
2. Linkin Park, Minutes To Midnight
3. Pigeon Detectives, Wait For Me
4. Amy Winehouse, Back To Black
5. Mika, Life In Cartoon Motion
6. Michael Buble, Call Me Irresponsible
7. Arctic Monkeys, Favourite Worst Nightmare
8. Kaiser Chiefs, Yours Truly Angry Mob
9. Cascada, Everytime We Touch - The Album
10. R Kelly, Double Up

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
R. Kelly najprodavaniji u Americi            

R. Kelly po šesti put u karijeri ima broj 1 album u Americi. Njegovo novo izdanje "Double Up" debitovalo je na prvom mestu 100 najprodavanijih albuma sa 386,000 prodatih u Americi u protekloj nedelji.  Maroon 5  su sa izdanjem "It Won't Be Soon Before Long" sa prvog pali na drugo, dok su Linkin Park sa albumom "Minutes to Midnight" sa drugog pali na treće mesto.

Kantri pevač Jason Aldean je na četvrtom, Daughtry na petom, Amy Winehouse na šestom dok su Young Jeezy na sedmom mestu. Avril Lavigne je na listi napredovala za jedno mesto i ove nedelje je sa album "The Best Damn Thing" na osmom, Michael Buble je na devetom mestu, dok je Ozzy Osbourne sa izdanjem "Black Rain" na desetom mestu. Novi bend frontmana Janes Addiction, Perry Farrell-a, pod nazivom Satellite Party, debitovao je sa albumom "Ultra Payloaded" na 91. mestu sa 8000 prodatih kopija. Prodaja albuma je manja za 1% u odnosu na prošlu nedelju i 10,6% u odnosu na istu nedelju prošle godine.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

studentarija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 7600
ovaj... da.. gde mogu da nadjem top liste house ( ili kako god kluBske muzike ) posto me MTV toliko i ne zanima???
IP sačuvana
social share
Why did you stop at the red light and let me hit you doing 80??
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
Rihanna dominira britanskom listom            

Ove nedelje Rihanna je na tri prve pozicije zvanične britanske liste najprodavanijih. Ona ima najprodavaniji album, singl i nalazi se na prvom mestu 'Downloads' liste. Singl 'Umbrella' je četvrtu nedelju za redom na prvom mestu dok je njen album 'Good Girl Gone Bad’ ove nedelje debitovao na prpvom mestu 40 njprodavanijih u UK.
 Lista singlova je bez većih promena ove nedelje dok lista albuma obiluje novitetima. Na drugom mestu debitovao je Biffy Clyro sa izdanjem ‘Puzzle’ dok je ne trećem mestu debitovao Twang sa izdanjem ‘Love It When I Feel Like This’. Paul McCartney je sa izdanjem ‘Memory Almost Full’ debitovao na petom mestu dok je Dizzee Rascal sa albumom ‘Maths & English’ debitovao na sedmom mestu liste. Među prvih deset debitovali su i Marilyn Manson na osmom i Mutya Buena na desetom mestu.

Lista albuma:

1. Rihanna, Good Girl Gone Bad
2. Biffy Clyro, Puzzle
3. Twang, Love It When I Feel Like This
4. Maroon 5, It Won't Be Soon Before Long
5. Paul McCartney, Memory Almost Full
6. Amy Winehouse, Back To Black
7. Dizzee Rascal, Maths & English
8. Marilyn Manson, Eat Me Drink Me
9. Linkin Park, Minutes To Midnight
10. Mutya Buena, Real Girl

Lista singlova:

1. Rihanna ft Jay-Z, Umbrella
2. Mutya Buena, Real Girl
3. Calvin Harris, The Girls
4. Gym Class Heroes, Cupid's Chokehold
5. Beyonce & Shakira, Beautiful Liar
6. Hellogoodbye, Here (In Your Arms)
7. Maroon 5, Makes Me Wonder
8. Reverend & The Makers, Heavyweight Champion Of The World
9. Enrique Iglesias, Do You Know
10. Timbaland/Furtado/Timberlake, Give It To Me

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia N86
Bon Džovijev album najprodavaniji u SAD

Da slavni roker Bon Džovi još uvek nije na zalasku karijere, iako su to neki već predvidjali dokazao je novima albumom "Lost Highway" koji je zauzeo prvo mesto najprodavanijih albuma u Sjedinjenim državama.

Ovo je prvi put posle 1988. godine da je njegovo ime na samom vrhu najprodavanijih albuma, kada je sa albumom "New Jersey" bio nekoliko sedmica na prvom mestu.

Na drugom mestu nalazi se album "Icky Thump" grupe "Vajt strips"(The White Stripes), a treće mesto zauzima peti studijski album Breda Pejslija "5th Gear".

Album bivšeg člana Bitlesa Pola Mekartnija "Memory Almost Full" našao se na petoj poziciji.

Top deset najprodavanijih albuma u SAD:
1. Bon Jovi "Lost Highway"
2. The White Stripes "Icky Thump"
3. Brad Paisley "5th Gear"
4. Toby Keith "Big Dog Daddy"
5. Paul McCartney "Memory Almost Full"
6. Linkin Park "Minutes To Midnight"
7. Amy Winehouse "Back To Black"
8. Maroon 5 "It Won't Be Soon Before Long" 9. Fabolous "From Nothin' To Somethin"
10. T-Pain "Epiphany"

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 01:30:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.