Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 01:28:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Top 12 najvećih trash folk hitova :D  (Pročitano 23579 puta)
Hronicar svakodnevice

New York - Paris - Peckham

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 709
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung 
Ova Jelena Karleusa je idiot.

ovaj novi xit je ukrala iz moldavije Smile ustvari neko iz moldavije uzeo od nje  Smile

Ископирала је индијску песму, на Indexu су је већ испљували због тога...  Smile
Иначе, слажем се Курлеуша, је идиот...  Smile
« Poslednja izmena: 05. Jan 2010, 23:58:20 od nemanja1981 »
IP sačuvana
social share
(куц-куц)  
- Ко је?  
Мечка!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Pa i da nije ukrala, pesma je i dalje govno.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson k850i
Ado Gegaj, prvi album izdaje 1987. godine za diskografsku kuću “Diskos”, na kojem se izdvaja hit “Okreni moj broj”. 1988. godine u suradnji sa istom kućom, izdaje novi album na kojem su se našli hitovi “Telefon zvoni”,”Varao me jaran moj”i ”Sve si mi zabranila”. 1989. godine izlazi treći album po redu na kojem se istakla pjesma “Ko vojniku ljubav krade”, u istoj produkciji. 1990. godine izlazi četvrti album sa hitom “Dva jarana glave lude”, i s tim se završava uspješna saradnja sa tada poznatom izdavačkom kućom “Diskos”- Aleksandrovac. 1991. do 1998. godine, boravi u inostranstvu gdje je snimio jos četiri albuma na kojima su se izdvojili hitovi “Hej majko mati”,”Gdje si bila”,”Vjerovao sam ti”,”Bosne moje nigdje nema”,”Sličica” i ”Pobjednik na kraju”. 2000. obrađuje stari hit “Okreni moj broj”, nakon čega pjesma dobiva još veću popularnost na prostoru bivše Jugoslavije i šire.Te godine izdaje kompilaciju hitova za izdavačku kuću “Gold”. 2002. godine, slijedi novi CD i novi hit pod nazivom “Nazovi zbog nas (225-883)” za produkciju “Gold”. 2006. godine, na tržištu se pojavljuje CD “Ado Gegaj Live 100%” koji je izdala izdavačka kuća “Renome”. 2008. godine izlazi sigurno jedan od najboljih albuma u Adinoj karijeri pod nazivom “Dunjo moja”. Kompozitor svih pjesama koje je “hitmaker” Izet Gegaj-Izoni.O njegovom umjecu je bezpotrebno lose komentarisati jer njegov rad potvrdjuje rad na estradi od 30 godina i mnogo nagrada sa ex yu scene i naravno njegovi mnogobrojni hitovi. Album “Dunjo moja” urađen u studiju “Gegaj”. Na ovome projektu su radili vrsni muzičari kao sto je Almir Hukelić - Aka, Imanće Kadriev i Izet Gegaj-Izoni. Mix je uradio Rade Ercegovac. Tekstopisci: Ibro Bublin, Marija Rakić, Suad Okanović, Azra Basić, Zoran Tanić, Goran Antunović - Gogi. Prateći vokali: Hajrija Gegaj I Džejna.
Trenutno je izasao novi spot Ade Gegaja za numeru "Nisam Sinan (Sakic)" pa pogledajte

mislim da je krajnje vrijeme da se studiozno pozabavimo pjesmom nisam sinan, jer se tu slute nevidjene dubine na estradnom nebu bih, pa cak i sire... evo teksta

Cujem nisi bila dobra
kazu da te drugi svlace
naleti mi bijes me lomi
adrenalin odmah skace.

Cujem nisi bila dobra
sta ces kad se svako nudi
ovaj grad je provincija
znam da hoce te i drugi

Ref.
Nisam extra,al sam zgodan
nisam bogat,al sam dobar
slusam srce,slusam sebe
vise ne mogu bez tebe

Lijepo pjevam,nisam Sinan
ali ipak svega imam
necu neke druge zena
hocu da zivi kod mene

Sta nam ado porucuje? Prva strofa govori o tome kako je on temperamentna licnost, sklona izljevu emocija sto implicira da je emotivan. U drugoj strofi imamo veoma vazan i intrigantan stih gdje kaze „ovaj grad je provincija“. O ovom pitanju su se lomila koplja i na ovom forumu, ali tek nakon pojave ove pjesme (pjesma je snimljena u 2008. Godini), iz cega dalje slijedi da ado gegaj ima nesumnjivo veliki utjecaj na forumusku populaciju.
I na kraju refren, gdje on istice svoju skromnost i cak ne zeli da bude prvi u necemu, nije posvecen ovozemaljskom. A ako nije posvecen ovozemaljskom, onda je posvecen, logicno jel, onozemaljskom i shodno tome ovaj refren je prozet duhovnim, znaci da je duhovna pjesma tj ilahija.
« Poslednja izmena: 05. Jan 2010, 20:54:11 od inzko80 »
IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3140
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson k850i
evo jos jedan koji opravdano treba da se nadje na ovoj temi...

FAZLIJA 2009 - 2010 BMW MECKA AUDI

IP sačuvana
social share
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010.

Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje.

"Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Sony 
evo ti Inzko još malo komedije :
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6300
Iz kog naftalina vadiš ove gmadove Inzko? Smile Smile

Ova Jelena Karleusa je idiot.

ovaj novi xit je ukrala iz moldavije Smile ustvari neko iz moldavije uzeo od nje  Smile

Ископирала је индијску песму, на Indexu су је већ испљували због тога...  Smile
Иначе, слажем се Курлеуша, је идиот...  Smile

Ko je njoj dao da peva, ko je u njoj i šta to video da mi je znati... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

Не знам који бих смајли ставио  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Sony 
od ovoga gore video nisam :
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Maki ima ceo album, poslušao sam 2-3 pesme. A nazivi su legendarni: Ptičji grip, Osmo dva, Volim motore... Smile Smile

Roditelje iza rešetaka ili  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
ovo je vec zloupotreba dece
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 01:28:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.