Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 09:25:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tool?  (Pročitano 27272 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6610
LJudi, par stvari...

Kao prvo (a zao mi je da moram prvo to da komentarisem pored fenomenalnog Tool-a), likovi na vratima su totalni kreteni bili...
Lik mi je otvorio torbu i uzeo mi je knjigu iz Trgovinskog prava, jer sam sa ispita dosao na koncert, uzeo mi je sluske sa nekog bezveznog mp3 plejera i pakovanje Ferrero Rochera, koji sam uzeo da dodjem sebi, a nije ni pogledao prednju pregradu (koju sam iskreno zaboravio da mu pokazem) u kojoj sam ja kasnije nasao neke zaostale pljuge (koje nisam htio da palim) kao i iPod... Da mi je uzeo iPod, majke mi bih napustio koncert. Btw, kraj mene su neki likovi konstantno varili, ma kalemili... Toliko o glupom sikjuritiju...
I da, meni niko nije ni pocijepao kartu, sve su ostalo pregledali, a karte ne
Drugo, otvaranje vrata i ono talasanje napolju, gdje je zamalo bilo mrtvih, ne mogu ni da komentarisem, stalno sam kocio, listovi mi otpadaju...
Organizacija - ako misli da se izvadi, ponovo da organizuju koncert  Smile ili da vise na Trgu Republike za ovo sto su nam pocinili...

Ali koncert... Fenomenalno... Kraj mene je stajala neka djevojka koja nije mogla nista da vidi od nekih grmalja ispred, a ja sam se tako fenomenalno osjecao da sam je pola koncerta drzao u rukama ne bi li i ona nesto vidjela...
Ako je neko zna, ja nisam stigao ni da je pitam kako se zove, nek mi se javi obavezno! Ma za Tool bih uradio sve i svja...
Koncert odradjen profi, odlican zvuk (koliko to Pionir dozvoljava) i meni je bilo super sto su zavrsili sa Vicarious, mada je moglo da bude jos par pjesama...
Uglavnom, zakljucak, ispizdili su me na ulazu, pola koncerta sam bio pissed off, ali cim sam se vratio kuci, razmisljao sam o sledecem:

1. joj da mi bi opet
2. kad li ce ponovo dolaziti
3. gdje li u blizini nastupaju da idem, prodajem bubreg

Majstori, klanjam Vam se.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 22:00:20 od Consigliere »
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
interesantno kako je ovom narodu uvek neko drugi kriv...treba da budete srecni(kao i ja) sto je tool uopste se udostojio da svira ovde...mogli su nas jednostavno preskociti...

a sad kakav je zvuk bio i da li je obezbedjenje nekog popreko pogledalo...to su za mene nebitne stvari...bitno je da su svirali.kaput!
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

"Pogledaj sad u moje oci, osmeh je tu samo za raju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 638
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
interesantno kako je ovom narodu uvek neko drugi kriv...treba da budete srecni(kao i ja) sto je tool uopste se udostojio da svira ovde...mogli su nas jednostavno preskociti...

a sad kakav je zvuk bio i da li je obezbedjenje nekog popreko pogledalo...to su za mene nebitne stvari...bitno je da su svirali.kaput!

Interesantno je kako se drgi zadovoljavaju malim stvarima. Moj licni problem je to sto sam i ja deo ovog naroda. Ali ti necu dati da me prozivas.
meni nije bilo dovoljno da ih vidim, ili samo cujem. To sam mogla i uz pomoc dobrog DVD-a da dozivim. meni treba vise, a smatram da sam to vise mogla da dobijem od organizatora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0

Interesantno je kako se drgi zadovoljavaju malim stvarima. Moj licni problem je to sto sam i ja deo ovog naroda. Ali ti necu dati da me prozivas.
meni nije bilo dovoljno da ih vidim, ili samo cujem. To sam mogla i uz pomoc dobrog DVD-a da dozivim. meni treba vise, a smatram da sam to vise mogla da dobijem od organizatora.
ne prozivam te... Smile

samo kazem da nismo bolje od ovoga ni zasluzili Smile

da sam svedjanin,verovatno se ne bih zadovoljio sa takvim koncertom,ali posto zivimo u ovom rezervatu(koji inace volim Smile) ovo je bio odlican koncert Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

respect

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k500i
Evo coveka koji me u potpunosti razume. pa svaka ti cast za svaku rec sto si napisao.

Sledeci put idemo zajedno na koncert.
magicna,
nema problema
zajedno u frki i zezi Smile
u say jump, ill say how high  Smile

e da,i  da podsetimo drugare:
"...think for yourself, question authority"
posto neki nisu obnovili gradivo Smiley
IP sačuvana
social share

hedonizam je poslednji stadijum pesimizma
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
samu sebe sam iznenadila koliko sam se potresla za one dve propustene pesme, i posle koncerta shvatila sam koliko sam zapravo zavolela ovaj bend
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 6610
Ja samo o tome pricam danas i sinoc, smorio sam sve ljude (koji nisu bili pa ne znaju sta su propustili)... Kakvi utisci uh...
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Never a dull moment...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1374
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 3510i
Joj, bolje i da ne znam sta sam propustio... Jebene pare! Ja budala hocu da idem na jebeni jelen pivo live, tako mi i treba kad sam glup!  Smile Smile Smile
Malo ste me utesili s tim sto je bilo jako lose organizovano, ali opet...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

And there comes a time
When You, when You oughta know
And there comes a time, so quit
So quit all that running!

The fire in the sky
Or the dead at your door...
Stay Free!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 1234
jes' bre, drugarica i ja vascijeli dan pricamo o tome i pevamo pesme... stvarno jak utisak!
joshua... ne znam reci utehe, mada mozda je bolje ne doci uopste nego zakasniti pa uci pa videti da si promasio tebi najdrazu pesmu i ostati vecno mucen pitanjem kakav li je pocetak bio divan!?!?
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

I jebeni organizatori. Koji debil je smislio onakvu organizaciju??? KO???? Ko dobija pare za taj posao???

Ako citas moj post, znaj da nemas blage veze, ali blage veze nemas ti sa ovim poslom! Ti si samo dokaz kako nam je drzava stabilna kada na tom mestu organizatora moze da radi jedan degen, retardirani degen kao sto si ti!

Dajte mi ime coveka koji je odgovoran za moje propustanje Jambi pesme, taj tip nije svestan da cu mu jaja pocupati kada ga dohvatim. Ljuta sam kao ris zbog te njihove organizacije.

Eeeeeeeeeeeeee, jbt, luda sam 100 %. Sve razumem, da su morali da rade pretres do gole koze, da sam kasnila 2 pesme zbog toga, ali da na kraju udjem i da kazem onoj kokoski na ulazu "evo da ti pokazem sta imam u torbi" a ona mi odgovara " nema potrebe samo prodji"????????????????????? Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Koji kurac su nas drzali onoliko dugo ispred kada nisu hteli da me pretresu, mogla sam bre sacmaru u mojoj torbi da unesem. Oni su ludi.

Samo da dohvatim jebenog organizatora, nije svestan covek kome se zamerio. Mamu mu njegovu lopovsku.

P.S. izvinjavam se na ruznim recima, jednostavno je jace od mene.

Ja sam ovaj koncert cekala 10 godina. Izgleda da taj organizator nije toga svestan!!!!

Hvala za sve psovke. Shvatam razocarenje, ali, iskreno, ne bih toliko psovao nizasta. Mozda da razmislis o tome da i tvoje izrazavanje govori nesto o drzavi, vjerovatno vise od svih organizatorskih propusta na svijetu.

Opet ponavljam, u ime cijelog promoterskog tima se jos jednom izvinjavam svima. Znamo da izvinjenje ne moze da Vam vrati propustene pjesme i svi smo svjesni toga, ali, takodje, smatramo da je ljudski barem uputiti izvinjenje za pretrpljenu stetu. Sve je islo kao po loju, samo je taj prokleti jedan jedini parter ulaz, u saradnji sa nepopustljivim Tool security-jem napravio ogroman problem. Za koji, naravno, preuzimamo odgovornost, jer ga nismo predvidjeli.
Mozda paradoksalno, ali Tool menadzment je koncert oznacio kao jedan od najuspjesnijih na turneji(Njih ne zanimaju problemi na ulazu), jer je apsolutno sve prema njima do kraja ispostovano. Mada, dzaba nam to, kad su fanovi nezadovoljni, sa razlogom. Samo Vas molim da pokusate da razumijete kako je sve izgledalo iz naseg ugla, i da li je bas sve tako kako Vam izgleda, da je rulja nesposobnih kretena koji samo cekaju da uzmu pare odlucila da organizuje koncert? Mislim da u tome grijesite. Jer smo sinoc neke od najgorih trenutaka u zivotu prozivili, i ako je nekome lakse, pogledali mozda najvise 10 minuta koncerta. Tool ce zasigurno opet doci u Srbiju, bice prilike da popravimo napravljenu stetu. A mi ovakvo ponizenje vise nikada necemo sebi dozvoliti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 09:25:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.14 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.