Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 12:49:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tool?  (Pročitano 27292 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Neki shit
Citat
Zbog svega sto se desilo sinoc, svi neka prime jedno veliko izvivinjenje. ISKRENO SRAMOTA NAS JE. Iako nije potpuno nasa odgovornost, mi preuzimamo svu i molimo da prihvatite izvinjenje.

Terra Nostra Team

Hvala Elderlaneu i Tici makar na izvinjenju...kapiram da su mogli da urade bolje naravno da bi uradili...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

"Pogledaj sad u moje oci, osmeh je tu samo za raju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 638
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Citat
Zbog svega sto se desilo sinoc, svi neka prime jedno veliko izvivinjenje. ISKRENO SRAMOTA NAS JE. Iako nije potpuno nasa odgovornost, mi preuzimamo svu i molimo da prihvatite izvinjenje.

Terra Nostra Team

Hvala Elderlaneu i Tici makar na izvinjenju...kapiram da su mogli da urade bolje naravno da bi uradili...

Sta bre kapiras????

Sta????? Znas li da mi je ortak usao na tribine za 300 dinara??? Taj koji ni ne zna sta je Tool. Da bi mi danas dao komentar, 'e pa bio je bas dobar koncert'

Kakvo bre izvinjenje. Ja ne prihvatam nista. Smaknite se sa tog mesta kada se nesposobni da organizujete ulaz na jedan koncert.
Koliko je bilo ljudi? Sta bi radili da je bilo u pitanju 20 hiljada ljudi? Kako bi organizovali taj koncert? Danas bi zavrsili sa pretresom???

nezanima me kako i zasto je ti nastalo, nego da se to ne ponovi.

ja sam izgubila poverenje, skroz.

Znajte da ni na jedan koncert vise necu otici, gde vi budete organizatori.

Dacu radije pare Hrvatima, nego nasim lopovima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia 6233
@maggie
Citat

Terra Nostra Team

Sta bre kapiras????

Sta????? Znas li da mi je ortak usao na tribine za 300 dinara??? Taj koji ni ne zna sta je Tool. Da bi mi danas dao komentar, 'e pa bio je bas dobar koncert'

Kakvo bre izvinjenje. Ja ne prihvatam nista. Smaknite se sa tog mesta kada se nesposobni da organizujete ulaz na jedan koncert.
Koliko je bilo ljudi? Sta bi radili da je bilo u pitanju 20 hiljada ljudi? Kako bi organizovali taj koncert? Danas bi zavrsili sa pretresom???

nezanima me kako i zasto je ti nastalo, nego da se to ne ponovi.

ja sam izgubila poverenje, skroz.

Znajte da ni na jedan koncert vise necu otici, gde vi budete organizatori.

Dacu radije pare Hrvatima, nego nasim lopovima.

Jasno je da si ljuta ali mozda bi trebalo da ti bude jasno da ih ne bi ni gledala da ovi momci iz organizacije nisu imali hrabrosti da ih dovedu u zemlju u kojoj vladaju Grand generacije. Ako bi isla kod Hrvata, mozda sad jos mozes da stignes do Istanbula... Lepo covek kaze da im iz Pionira nisu dali da otvore vise ulaza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Neki shit
Jasno je da si ljuta potpuno...i ja sam besan naravno...iz vishe 1000 razloga neki su cak i privatni i ne zelim da ih spominjem

Ali shvati da ti tool niko drugi nece raditi sem legacyja i terra nostre...tako zelim im da se poprave u buducnosti da bi gledali josh koncerata...makar muse da ne zaseru...za koji bi mogli da mi daju besplatnu kartu kada vec nemam kinte  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
trebali bi svima da nam daju besplatne karte za ono maltretiranje sinoc...ja sam rekla onoj kretenushi da cu je prebiti od batina budem li je videla jos koji put.

Ljudi, bila sam po koncertima po celom svetu ali nikad me niko nije onako izvatao kao ova sinoc.
znam da sad vama zvuci smesno ali meni je bilo mnogo neprijatno.

Tool mi je bio extra ali su organizatori ocigledno decurlija koja je samo gledala da se docepa para.
Za onaj amaterizam sinoc nema opravdanja!!!
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

The beauty of death we all adore

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
Jebiga, barem su se izvinili. Neki seljaci nemaju ni toliko u sebi. Neka im ovo sluzi kao nauk, da ne zaseru sledeci put...

Mada ta ideja o besplatnim kartama mi se svidja, ili da mi dovedu Megadeth i Slayer opet u Srbiju. Smile
IP sačuvana
social share
Grcka,Atine 2.10 2008 Terra Vibe Park

Iron Maiden
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 638
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Jasno je da si ljuta potpuno...i ja sam besan naravno...iz vishe 1000 razloga neki su cak i privatni i ne zelim da ih spominjem

Ali shvati da ti tool niko drugi nece raditi sem legacyja i terra nostre...tako zelim im da se poprave u buducnosti da bi gledali josh koncerata...makar muse da ne zaseru...za koji bi mogli da mi daju besplatnu kartu kada vec nemam kinte  Smile

I ti i presidente ste u pravu. Uzasno sam ljuta. I znam da su oni jedini organizatori koji su se usudili da ih dovedu, ali bre... Pa stvarno ne razumem zasto je 3000 ljudi moralo 3 sata da ulazi unutra?

Nego, sama cinjenica da mi je ortak usao na tribine za 300 dinara i odgledao pocetak, me ubi. Ubi me. Zasto nije moglo da se smisli da se nekako preko tribina spustimo dole?

Dzabe mi je da sada razbijam glavu, sve u svemu ovo necu prezaliti. Nema reci izvini i oprosti. Tako je kako je i nista ne mogu promeniti.

Ljuta sam, i verovatno ce mi ova rana ostati do kraja zivota. Ipak je ovo bio moj prvi koncert tool-a.

Smile

Nego, sada mi je bas krivo sto nismo porazbijali sve prozore na hali. Ma sto nismo srusili halu.
Mada, bilo nas je relativno malo napolju, verovatno bi svi prenocili u 29.novembra.
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 21:28:57 od maggie »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
 Smile Smile Smile Smile Smile ](*,)tripu ura
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

respect

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
SonyEricsson k500i
Pazite,
ovo je  s r a m o t a!
kunem se, bio sam na sipci ispred ulaza u parter sat i nesto, da nisam zamolio one celave imbecile da puste makar devojke oko nas bilo bi mrtvih. Seljaci su, umesto da organizuju, na sred ulaza napravili spic od ograde i ko god je prosao imao je sansu da se nabije na jebenu ogradu na ulazu.

ja pitam: jel neko zaista tamo znao sta svima nama znaci tool?  ako ja taj jebeni cert cekam ovde 10-15 godina, ako su ljudi nasli novu veru u gomilu stvari, dosli da uzivaju, dali pare (ne malu sumu, iako bi, sto se mene tice, bilo koja suma bila mala ako je u pitanju tool) i onda dodje gomila idiota i napravi "organizaciju"

1. idite na net i pronadjite nesto o odnosima sa javnosti
2. potom citajte malko o mikromenadzmentu
3. malko o vodjenju i organizaciji projekata
4. menadzovanje stresnih i nepredvidjenih situacija
i sl

elem, imate srece. u bilo kojoj drugoj, logicnoj zemlji bi vas(organizatora) naguzili za sve pare, pa bi vam i unuci otplacivali taj cert
a na ovaj cert je na kraju mogao da udje ko hoce,meni npr niko nije trazio kartu i sl a kupio sam je 12 juna
cccc
ua amateri

sto se tice benda
videlo se sve. carevi
publika je bila skoro pa super
ja sam zadovoljan

i na kraju jedno malo opazanje tj. u neku ruku samokritika:
na izlazu, gomila ljudi je ostajala u hodniku da skupljaju cigare cime su zakrcili prolaz prilicno, dok su se drugi guzvali unutra i nadali se da ce izaci
da li to znaci da smo nepopravljiva stoka? da nemamo nikakve kolektivne milosti prema bilo cemu?
(kad bolje razmislim, to su isti oni ljudi koji su valjda dosli da gledaju tool i shvatili o cemu oni pevaju - ironic?!!!?

ps: Psovka!I jos mnogo psovki! I radost sto su neki novi imali priliku da postanu fanovi Tool-a

izvinjavam se ako sam bio negativan, to obicno nije slucaj

"... b patient..."
IP sačuvana
social share

hedonizam je poslednji stadijum pesimizma
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 638
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Pazite,
ovo je  s r a m o t a!
kunem se, bio sam na sipci ispred ulaza u parter sat i nesto, da nisam zamolio one celave imbecile da puste makar devojke oko nas bilo bi mrtvih. Seljaci su, umesto da organizuju, na sred ulaza napravili spic od ograde i ko god je prosao imao je sansu da se nabije na jebenu ogradu na ulazu.

ja pitam: jel neko zaista tamo znao sta svima nama znaci tool?  ako ja taj jebeni cert cekam ovde 10-15 godina, ako su ljudi nasli novu veru u gomilu stvari, dosli da uzivaju, dali pare (ne malu sumu, iako bi, sto se mene tice, bilo koja suma bila mala ako je u pitanju tool) i onda dodje gomila idiota i napravi "organizaciju"

1. idite na net i pronadjite nesto o odnosima sa javnosti
2. potom citajte malko o mikromenadzmentu
3. malko o vodjenju i organizaciji projekata
4. menadzovanje stresnih i nepredvidjenih situacija
i sl

elem, imate srece. u bilo kojoj drugoj, logicnoj zemlji bi vas(organizatora) naguzili za sve pare, pa bi vam i unuci otplacivali taj cert
a na ovaj cert je na kraju mogao da udje ko hoce,meni npr niko nije trazio kartu i sl a kupio sam je 12 juna
cccc
ua amateri

sto se tice benda
videlo se sve. carevi
publika je bila skoro pa super
ja sam zadovoljan

i na kraju jedno malo opazanje tj. u neku ruku samokritika:
na izlazu, gomila ljudi je ostajala u hodniku da skupljaju cigare cime su zakrcili prolaz prilicno, dok su se drugi guzvali unutra i nadali se da ce izaci
da li to znaci da smo nepopravljiva stoka? da nemamo nikakve kolektivne milosti prema bilo cemu?
(kad bolje razmislim, to su isti oni ljudi koji su valjda dosli da gledaju tool i shvatili o cemu oni pevaju - ironic?!!!?

ps: Psovka!I jos mnogo psovki! I radost sto su neki novi imali priliku da postanu fanovi Tool-a

izvinjavam se ako sam bio negativan, to obicno nije slucaj

"... b patient..."

Evo coveka koji me u potpunosti razume. pa svaka ti cast za svaku rec sto si napisao.

Sledeci put idemo zajedno na koncert.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 12:49:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.