Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 18:02:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tool?  (Pročitano 27432 puta)
Zvezda u usponu

two days before the day after tomorow

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2415
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6680
jel zna neko dali sviraju josh negde u okolini?
IP sačuvana
social share
As long as nature is not allowed to rule by the law of nature, there will always be king and there will always be slave.
Cika Ghaal.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li je neko bio sinoc na koncertu??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
marro a da procitas proteklih par strana?
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

two days before the day after tomorow

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2415
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6680
Da li je neko bio sinoc na koncertu??? Smile

ne, na kom koncertu  Smile
IP sačuvana
social share
As long as nature is not allowed to rule by the law of nature, there will always be king and there will always be slave.
Cika Ghaal.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ovako, ljudi, jedno malo opsirnije vidjenje stvari iz organizatorskog ugla:
Svima koji su bilo kakvu neprijatnost dozivjeli prilikom ulaza na koncert iskreno se izvinjavamo. Svima koji su usli poslije pocetka, takodje. Znam da je svejedno sada, i da nekome ko nije usao na vrijeme ne znaci puno, ali, dozvoljeno nam je bilo da koristimo samo jedan ulaz na parter, sto se pokazalo kao ubitacno lose, jer je bilo apsolutno nemoguce pod strogim nadzorom licnog Tool-ovog obezbjedjenja uvesti sve ljude na parter na vrijeme. Naravno, moglo je da se krenulo ranije sa ulazom, ali, i to je bilo nemoguce, jer takodje nije dozvoljeno od strane menadzmenta benda.
Dakle, jedina opcija bilo je otvaranje drugog ulaza, sto je na kraju i uradjeno na nase insistiranje i preuzimanje odgovornosti za to.
Sto se tice samog zvuka i odnosa benda prema publici, na osnovu onih 5 minuta sto sam uhvatio da cujem, meni je zvucalo savrseno. Kako god, to nema nikakve veze sa organizacijom. To je samo do benda, koji je, uzgred, juce bio dosta raspolozen, i, licno im je bilo sjajno u Beogradu. Pale su i standardne pohvale na racun publike u Srbiji, Adam kaze da je cak vidio neke ljude u prvim redovima kako placu, i da ga je to bas pogodilo.
Sto se Vip Fum karata tice, nikada nismo rekli da ce biti ograde. Cak smo svima napominjali da nam se ta ideja ni ne svidja. Karta za Vip je kostala isto kao i za obican parter, cijene karata nisu rasle ni zadnji dan. Htjeli smo da ispostujemo svakog fana, licno smo jurili nekima da donisimo karte, cak i na dan koncerta.
Zbog toga je mozda jos i gore sto je ispala nenormalna guzva na ulazu, jer smo, osim toga, sve ucinili da ovo bude spektakl kakav se dugo pamti.
Izvinite jos jednom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Spartans...Tonight we Dine in Hell !!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 578
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Evo kao prvo pozdrav svim TOOListima Smile ... obećah Darthu da neću ništa govorit o koncertu u ZG,već da ćemo danas popričat o tome,pa evo ondak recenzije ZG konceta za svih vas....

Kao drugo, Isis NIJE bio predgrupa niti u Zg,vjerojatno zbog istih razloga zbog kojih nije bio ni u Bg...nadalje, mogu reć da smo mi sa zvukom imali sreće u odnosu na vas, pošto je zvuk bio fenomenalan gdjegod se ko nalazio u dvorani...BTW razgalas je bio iz ZG,a majstori su donijeli svoja pojačala za razglas i svog ton majstora + svog majstora za projekcije i light . Projekcije isto tako,pa i više dobre nego što sam očekivao tako da je sve skupa ličilo na...."Evo ovako mi sviramo,zvučimo i izgledamo na našoj planeti!!!" ... Prestrašno dobro!! BTW s ulazom nije bilo nikakvih problema(saznah na vrijeme da VIP karte ne vrijede qurtza, zato jer se zbog sigurnosti nisu mogle postavit nikakve VIP zone o kojima se kakilo prije koncerta) Smile

A sad ono negativno Smile ... Kao prvo Maynard je takva pizdurina da je to straaašno, i to zato jer je : -skratio setlistu jer se u dvorani pušilo (ko te jebe majmune kad za kartu dao 280kn=38€  Smile), basista ga je doslovno molio da odsviraju još u "Aenimu",ali ne, mora bit po njegovom i točka
-švercao se veći dio koncerta,mislim pritom na pjevanje, ajoš kad sam ga vidio kako "jadničak" kašlje u svoj bijeli ručnik....ma ono , šupak!!!

I naravno po njegovom nalogu oduzeli mi aparat na ulazu(kao isvima ostalima koji su posjedovali isti)!?!? 
Ko da ću ja nešto zaradit od 3.fotke i 2. filmića!?!?!  Kao što rekoh papak i točka!!

Ostatak banda je R A Z V A L I O, doslovno!!  Na set-listu nemam nikakvih zamjerki, jer smo mogli i gore proć...recimo da su svirali više stvari sa 10,000 Days  Smile

E,da olakšavajuća činjenica za Maynarda.... Čak nam se i obratio (publici).... i to dvaput!! Tip je valjda mislio da će ljudi svršavat u fontanama,ali samo su mu zapljeskali....spontano Smile

Conclusion: Jaako, jaaako dobar,izrežiran(tako da se i ne primjeti op.a.),kratak,prekratak(1h30min) koncert koji ću zapamtit za cijeli život Smile Smile Smile

Bonus:fotka koju je snimio jedan moj jatak koji je šverao aparat u gaćama(malo mu je smrdio blic Smile)

Pozzdrav svima.... Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Tool_1.JPG
(1216.06 KB, 2048x1536)
IP sačuvana
social share
...Few stood against many...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1047
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung G880
Ja bio!
I bilo mi malko dosadno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

"Pogledaj sad u moje oci, osmeh je tu samo za raju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 638
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
Ja bila i bilo je odlicno. Ukusi su razliciti. Meni su samo oni trebali da budem potpuna.

Dajte slike ljudi!!!!!!!!!!!

I jebeni organizatori. Koji debil je smislio onakvu organizaciju??? KO???? Ko dobija pare za taj posao???

Ako citas moj post, znaj da nemas blage veze, ali blage veze nemas ti sa ovim poslom! Ti si samo dokaz kako nam je drzava stabilna kada na tom mestu organizatora moze da radi jedan degen, retardirani degen kao sto si ti!

Dajte mi ime coveka koji je odgovoran za moje propustanje Jambi pesme, taj tip nije svestan da cu mu jaja pocupati kada ga dohvatim. Ljuta sam kao ris zbog te njihove organizacije.

Eeeeeeeeeeeeee, jbt, luda sam 100 %. Sve razumem, da su morali da rade pretres do gole koze, da sam kasnila 2 pesme zbog toga, ali da na kraju udjem i da kazem onoj kokoski na ulazu "evo da ti pokazem sta imam u torbi" a ona mi odgovara " nema potrebe samo prodji"?????????????????????  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Koji kurac su nas drzali onoliko dugo ispred kada nisu hteli da me pretresu, mogla sam bre sacmaru u mojoj torbi da unesem. Oni su ludi.

Samo da dohvatim jebenog organizatora, nije svestan covek kome se zamerio. Mamu mu njegovu lopovsku.

P.S. izvinjavam se na ruznim recima, jednostavno je jace od mene.

Ja sam ovaj koncert cekala 10 godina. Izgleda da taj organizator nije toga svestan!!!!
« Poslednja izmena: 06. Sep 2007, 20:02:47 od maggie »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

The beauty of death we all adore

Zodijak
Pol
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
Potpuno se slazem s tobom, maggie, propustio sam Stinkfist i pola 46 and 2 zbog jebenog obezbedjenja. Trebali su ranije da krecu sa ulaskom kad su vec tako temeljno pregledali.

Opet kazem, zasrali su jer nisu svirali Sober i The Pot, mada sam uzivao u Schism do kraja, to je po meni bio vrh koncerta.

Mozda dodju opet za koju godinu, jebiga, rekli su da im se svidelo...
IP sačuvana
social share
Grcka,Atine 2.10 2008 Terra Vibe Park

Iron Maiden
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

"Pogledaj sad u moje oci, osmeh je tu samo za raju

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 638
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
E covece, ja sam zivela za taj koncert. bukvalo sam mislila da cu umreti od uzbudjenja. Kada sam uspela da udjem, suze su mi same krenule.

Ja ih stvarno obozavam, bas se nalazim u njihovim pesmama.

I sada mi neko treba da kaze da drugacije nije moglo biti.

Pazi nije fer. stvarno nije fer. Zar smo mi tolike ovce da nas sisa ko kad hoce i koliko hoce. Ja bih dala i 10000 dinara da ih vidim, pare mi nisu bile problem za njihov koncert. Ali da na kraju onako zavrsim?!

Stvarno mi nije jasno.

Ne postoje reci utehe. Neko je sebi nabio puno para u dzep. Neko je sedeo kuci i gledao 48 sati svadba, dok sam se ja borila da ostvarim moj desetogodisnji san.

Mene je koncert bas podigao, ali ne mogu da se pomirim sa tim da sam propustila pocetak, da sam propustila Jambi. E jbt, kao da mi je neko otkinuo desnu ruku.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 18:02:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.