Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Jul 2025, 15:48:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tool?  (Pročitano 27146 puta)
Hronicar svakodnevice

Easy rider .::Akinnen::.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 658
Zastava Zagreb - JAR
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
potgnut cu temu iz zaborava

koji onda bendovi idu uz Tool?
IP sačuvana
social share
Certamen bikini-suicidus-disci mox coepit?
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput tuum saxum immane mittam.
Burek member since: 05. Okt 2005
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

let's talk about jesus!-" i can't,it's too funny!"

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
ljudi,ako imate prilike obavezno pogledajte njihov spot za pjesmu schism,bicete odusevljeni!
nesto najoriginalnije sto sam do sada vidio! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Only Rock

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
ne slusam ih nesto...u stvari ne mogu da nabavim nista od njih!
sada sam dobi neki njihov koncert neplanirano.link mi je stavio i njih i toto mada sam mu trazio samo Toto!
moram da odgledam koncert...
jel moze neko da mi kaze koji vrstu muzike oni prvaju? Smile
IP sačuvana
social share
I'm Gonna make a change,
for once in my life
It's Gonna fell real good.
Gonna make a diference
Gonna make it right...!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
Imam sve od Toola i apc-a i smatram ih najboljim bendom koji trenutno postoji odmah posele Pink Floyd.. zapravo ko je reko da je tool jedini bend koji fura svoj fazon pogresio je tu su  i Rage against the machine i pink floyd i josh par .. no to sad nije bitno...

Tool je stvarnp super bend , sa genijalnim porukama super ritomvima i krajnje interesatnim spotovima superpovezanim uz tematiku pesme.

Jedino sto me nervira sto ima gomilu retardiranih fanova koji uglavnom nemaju pojam o cemu se tu radi i slushaju tool nebi li ispali pametniji i guzici nabili nivo... to su strashne stvari ustvari po mojoj slobodnoj proceni 70 do 80 % fanova nema pojma o cemu se radi....
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung Neki shit
Sto rage against the machine....kada god sam cuo neko poredjenje sa tool-om uvek alice in chains na prvom mestu...imas cak i intervju gde maynarda pitaju zasto su tako drugaciji od svih i da li mogu da se porede sa ostalim bendovima.Prvo je pricao nesto jedno 7 minuta i onda je poceo da nabraja bendove i prvo je rekao Alice in Chains..pa king crimson..pa jos par bendova...ubime zasto  Smile

I jos jedna stvar....Tool i Apc stvarno nemaju veze sa vezom sem sa maynardom koji samo peva u bendu

@lvziver

eto ti muzicka diskusija je si li zadovoljan  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung Galaxy Nexus
Sto rage against the machine....kada god sam cuo neko poredjenje sa tool-om uvek alice in chains na prvom mestu...imas cak i intervju gde maynarda pitaju zasto su tako drugaciji od svih i da li mogu da se porede sa ostalim bendovima.Prvo je pricao nesto jedno 7 minuta i onda je poceo da nabraja bendove i prvo je rekao Alice in Chains..pa king crimson..pa jos par bendova...ubime zasto  Smile

I jos jedna stvar....Tool i Apc stvarno nemaju veze sa vezom sem sa maynardom koji samo peva u bendu

@lvziver

eto ti muzicka diskusija je si li zadovoljan  Smile

chak je i maynard trebao da peva u "Alice in Chainsu" ovom obnovljenom.. Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
Alice in Chains puno jaci,
i bez toliko truda..
i, istina da imaju svoj fazon al,je.. ga.
nista revolucionarno
ljudi sviraju za deset, ali nekako se previse trude, sto mene licno smara poslije dva tri slusanja. imam ih na kompilaciji sa mr.bungle
najradije bi ih strpao u garazu da naprave zajednicki album 

Smile Smile
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

FIAT LVX

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1315
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Ericsson T-68
Sto rage against the machine....kada god sam cuo neko poredjenje sa tool-om uvek alice in chains na prvom mestu...imas cak i intervju gde maynarda pitaju zasto su tako drugaciji od svih i da li mogu da se porede sa ostalim bendovima.Prvo je pricao nesto jedno 7 minuta i onda je poceo da nabraja bendove i prvo je rekao Alice in Chains..pa king crimson..pa jos par bendova...ubime zasto Smile

@lvziver

eto ti muzicka diskusija je si li zadovoljan Smile

pa nemoj tako.. i rage je originalan i jedinstven.. na to sam mislio..
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6233
Ritmovi i zvucina su prva klasa. Bubnjar nije normalan. Kod nekih pesama koje su inace odlicne malo refreni znaju da me udave (npr. Eulogy). Jos nisam cuo 10000 Days, moracu da ga skinem ovih dana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1533
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia 6630
Upravo ih slusam dok pisem ovo...odlican bend
IP sačuvana
social share
* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_,* ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, * ][_,{[]}][_, *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Jul 2025, 15:48:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.