Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 20:28:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tool 05.Septembar - Hala Pionir  (Pročitano 12275 puta)
Svakodnevni prolaznik

Nikad vruc u 'ladan Vrbas...

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6020
Ja sam vec odavno rezervisao  Smile Al idem u Zagreb... nisam nikad tamo bio pa da vidim kako je. Vec sam ih slusao u Becu, i Maynard nije car nego pichkica, ne kontam sto se ljudi pale na njega... (Non stop je kenjkao nesto, cak je i gas masku stavio i sa njom pjevao (kao smeta mu dim). (A dima ni u prici...)) Al to se sve kompenzuje idealnom svirkom i ugodjajem. Oni stvarno nisu normalni.... Danny i Adam su sa druge planete.
Samo mi jos nije jasno, je li im Isis stvarno predgrupa ili su to samo nadanja??
btw. ko na wings for marie ne zaplace, demon je i licimur! Smile
IP sačuvana
social share

“Today a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one consciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we are the imagination of ourselves. Here’s Tom with the weather.” (Bill Hicks)

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Chaos, panic, & disorder-my work here is done!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 5472
Zastava Belgrade, Over the Rainbow :)
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
i shto nam ne dozvoljavaju da naruchimo karte za BG?  Smile

Bozhe svasta!!

Shto se prostora tiche, shto ne Arena?!
Garant bi je napunili..ili Expo centar...Ima bezbroj mogucnosti..Pionirka sux!
IP sačuvana
social share
Im your only friend
Im not your only friend
But Im a little glowing friend
But really Im not actually your friend
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 6233
Ja sam vec odavno rezervisao  Smile Al idem u Zagreb... nisam nikad tamo bio pa da vidim kako je. Vec sam ih slusao u Becu, i Maynard nije car nego pichkica, ne kontam sto se ljudi pale na njega... (Non stop je kenjkao nesto, cak je i gas masku stavio i sa njom pjevao (kao smeta mu dim). (A dima ni u prici...)) Al to se sve kompenzuje idealnom svirkom i ugodjajem. Oni stvarno nisu normalni.... Danny i Adam su sa druge planete.
Samo mi jos nije jasno, je li im Isis stvarno predgrupa ili su to samo nadanja??
btw. ko na wings for marie ne zaplace, demon je i licimur! Smile
Nisam neki veliki poklonik Maynardovog pevanja ali ne vidim bas da je pickica. I ti si mu poverovao da je gas masku stavio zbog dima? Sta je licimur?  Smile

i shto nam ne dozvoljavaju da naruchimo karte za BG?  Smile

Bozhe svasta!!

Shto se prostora tiche, shto ne Arena?!
Garant bi je napunili..ili Expo centar...Ima bezbroj mogucnosti..Pionirka sux!
Ko ti ne dozvoljava da narucis karte za BG? Ja vec narucio.
Ti si bas protiv Pionira, sto ti toliko smeta ta hala?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6020
@President15, a u sta da povjerujem kad je u toku koncerta petnaest puta ponovio kako mu smeta dim cigara i molio da se ne pusi? I onda je stavio masku govoreci, pokusacu da citiram: "because I like my voice more than other people like their cigars." "njinjinji" A dima ne da nije bilo, nego je za divno cudo prostorija bila idealno provjetrena, nije bilo ni za zagushljivo pored onoliko ljudi. Bio sam nekih 5/6 metara od bine, ne vjerujem da se on gusio u dimu ako ga ja nisam ni osjetio. Sta si mislio da mu je to bio neki fazon? Zavrsio je on davnih dana sa oblacenjem u kostime i izigravanje...kojecega.

I kako ne znas sta ko su demoni i licimuri?? Kikindske kurve, pederi, demoni i licimuri... bio neki klip... neki sava iz kikinde, sto mu nisu septicku jamu htjeli ocistiti. Smile
IP sačuvana
social share

“Today a young man on acid realized that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one consciousness experiencing itself subjectively, there is no such thing as death, life is only a dream, and we are the imagination of ourselves. Here’s Tom with the weather.” (Bill Hicks)

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 6233
Da, sada sam se setio tog klipa.  Smile
Mislim da bubnjaru zato ne smeta nista!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6020
Nije se zalio Smile
Meni je najveca pojava bio Adam, koji je (ne znam tacno koja pjesma je bila) umjesto da u zanosu mase glavom i uzivljava se u sviranje bio zauzet posmatranjem laser-showa i svirao onako, kao usput Smile Ajoj ljudi sto ce ovo biti dobro...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Neki shit
Ma koga boli uvo...maynard je odavno prsao ali ozbiljno..previshe se on uobrazio od kada su tool prvi put nazvali progressive bendom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
prsao fakat..a ja bi na njegovom mestu vec odavno bio mrtav Smile..i neko rece..ljudi sta vam je.. pa oni nisu sa ove planete
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Neki shit
narucio kartu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6020
I ko bi predgrupa?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 20:28:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.