Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 12:30:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tool 05.Septembar - Hala Pionir  (Pročitano 12174 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Neki shit
najvishe mrzim ta proservanja...pa nije ti ovo sunn o))) pa da idesh na koncert da ostanesh bez bubrega a ne da slushash muziku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 6233
Kakva proseravanja? Ja pricam o kvalitetu zvuka, akustici, temperaturi u hali na koncertu, nijednom nisam pomenuo bubrege. Ako je vama prijatno na plus 45 u guzvi i sa losim ozvucenjem samo zato sto se Tool nalazi negde u blizini, ja nemam nista protiv - blago vama. Ja to ne mogu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Neki shit
Ja pricam o tome idem da gledam tool a ne da slusham...ok naravno bice spektakl..inache moj post se odnosi na post laryxx-a

Sto se tiche bubrega i sunn O)))-a idi na youtube i samo ukucaj njihovo ime..nadji neki koncert i pogledaj i sve ce ti biti jasno..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 6233
Ocigledno da nisam dobro shvatio tvoj post pa se izvinjavam na reakciji. Pogledacu cim se dohvatim racunara. Da, Tool treba i videti i cuti, daj da potvrde vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Neki shit
josh malo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 6233
Evo pogledao sam par koncerata Sunn o))) na YouTube. Mislim da covek mora da bude prilicno mastovit da bi poverovao u to sto oni rade, ali mora da bude mastovit i da bi poverovao da Dickinson ozbiljno misli kad peva "Blood Brothers" ili nesto slicno... Sve su to dobri glumci, cini mi se.

Da ne idem previse u offtopic, evo i jednog klipa Tool, Vicarious u Becu prosle godine: http://www.youtube.com/watch?v=1904iZ9OAuk.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Neki shit
To sto radi Sunn O))) je umetnost i nije pravljeno zbog muzike vec zbog samog osecaja koji dobijesh "slushajuci" to..na njihovim certovima morash da nosish zapushace za ushi itd...opicheno..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 6233
Pa i cini se da su ti koncerti dozivljaj za sebe. Kupujes ulaznicu i usput dobijes zapusace za usi, pancir, kacigu i palicu... Smile
Nemam nista protiv, mora da je zanimljivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Neki shit
Pa ono...imam ja sve njihove albume..generalno morash bash da imash odredjeno raspolozenje da bi mogao da ih slushash..ponekad se provuce kao odlican ambijental poshto ipak to je samo buka od distorzije..ali ljudi koji su to gledali u hrvatksoj pre par godina kazu da je dozviljaj za sva vremena...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 291
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 6233
Cini mi se da su se nasi organizatori specijalizovali za velike bendove (RHCP, Iron Maiden, Metallica, Stounsi) za koje su sigurni da ce se nakupiti vise desetina hiljada ljudi, i za manje bendove koji se zadovoljavaju posetom do 4-5 hiljada ljudi.

Kazes na temi Metal da je Legacy ozbiljan organizator i vidim da vec imaju iza sebe dosta bendova cije su koncerte organizovali. Pitanje je samo da li su imali neku saradnju i imaju li iskustva sa malo vecim bendovima poput Tool za koje je tesko pretpostaviti koliko ljudi u Srbiji ce doci da ih gleda? Ako nisu, mozda je pravo vreme za to (s tim sto, naravno, ovim nemam nameru da se mesam u njihovu poslovnu politiku)!  Smile

Glupo je pored ovolike Srbije ici u Hrvatsku ili Sloveniju da bi se videli ovakvi bendovi a Legacy sigurno ima potencijal da ih dovede.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 12:30:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.