Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Toni Bler savetuje Vučićeve ministre u Beogradu  (Pročitano 12694 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 40.0.2214.115
Sledeći uvaženi gost i novopečeni drugar srpskog naroda i dragog premijera bi moglo da bude ovo

Ni to nikada nije osuđeno za zločine 99' što znači da nema razloga da ga mrzimo i ne pozovemo u goste. Pritom, dokumentovano je da ima dugogodišnji odnos sa srpskim narodom i da nas često pominje. Dobro sad, nekad malo negativno, nekad malo još negativnije, a nekad čak i da nas treba izbrisati sa planete...  ali dobro bože moj... To je bilo u dalekoj prošlosti, a mi nećemo da gledamo u prošlost, nego samo u budućnost.

Mislim da bi gospodin premijer trebalo da razmisli o ovome i uputi poziv. Taman da se napravi koja stotina američkih zastavica a i da psići dobiju dnevnice. Jačamo odnose sa dobrotvorima, upijamo savete koje nam daju, i još povrh svega toga pokrećemo privredu i zapošljavamo ljude. Tri muve jednim udarcem. Pa gde ćeš bolje od toga.

P.S. Ako Olbrajtova neće ili ne bude mogla da dođe, premijer uvek može da pozove Veslija Klarka. Čujem da je često na Kosovu, uči braću šiptare kako da mu vade rude iz srpskih rudnika. Solana se nešto ne javlja, ali verujem da bi i njemu prijao penzionerski odmor u Srbiji na par dana.
« Poslednja izmena: 27. Feb 2015, 13:01:59 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Victoria Concordia Crescit

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2209
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Nokia e63
Jbt, pa kolko mi imamo prijatelja sirom sveta  Smile

Treba ceo jedan mesec da se izdvoji za posete  Smile
IP sačuvana
social share
У срећи се не треба гордити

као ни у несрећи очајавати

и увек треба волети Црвену Звезду!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Vesli bre naš čovek

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
mob
LG Nexus 5
Još kad bih doživeo od takvih kao vi da jednom, ali samo jednom odgovorite bilo šta makar malo argumentovano i da ima veze sa onim postom koji vam bode oči, mogao bih miran da mrem  Smile

Ti tako ispran ne bi prepoznao argumentovanu raspravu sve i da protrci pored tebe. Wink

... i vidim, čita se teleprompter, našao si me (samo prvi post je moj)

I opet vidis kao Sasa Matic. Dovoljno je bilo da kopiram u google.com ovo:
Kod:
Jedina pozitivna stvar iz ovoga je da su mnoge maske pale... mislim na "patriotske" organizacije obraz, dveri, 1389, grobari,

Nisam ja na toliko naprednom nivou kao ti, pa da citam nesto poput telepromtera. JA sam i dalje na nivou kurira. Wink

Sva tri posta su tvoja, opusteno. Wink

A ono sto mislim o savetniku Bleru sam postovao ovde. Hint: Procitati do kraja
« Poslednja izmena: 27. Feb 2015, 13:33:44 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 35.0
mob
Alcatel 

jarani
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
Znam ja šta ti misliš o bleru, pogodio je tebe komentar o "patriJotskim" organizacijama... u kojoj si?

Inače, sve te "organizacije" već su pokazale svoje pravo lice prilikom poslednje gej parade kada su takođe ostale u svojim rupama, a deceniju unazad su pravile pravi mali rat na ulicama Beograda u istoj situaciji, promovišući zdravu porodicu za koju ih, gle čuda, poslednji put bolelo dupe.

A ono sto mislim o savetniku Bleru sam postovao ovde. Hint: Procitati do kraja

Pročitah ...  pa ti okrivljuješ Blic za dolazak blera  Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2015, 13:46:32 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
mob
LG Nexus 5
Nick na ovom forumu ti savrseno odgovara ako si to tako protumacio.

Al zaista, pitas li se ikada zasto je veliki Djindjic abolirao Blera, Klarka, Solanu i Klintona? Podobijali su oni svi nekakve kazne ali su oslobodjeni svih optuzbi. Tako da Vucic izgleda samo nastavlja politiku vaseg idejnog, mafijaskog vodje Djikija, kao i ostalih izdajnickih pacenika iz DS-a.

Sto se tice patriJotskih organizacija, ne pripadam nijednoj, niti sam ikada bio clan. Plus nikada ne komentarisem vesti na portalima novina. To rade botovi, ovi ili oni, svejedno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
E dobro, pošto ih je Đinđić abolirao pre više od decenije, onda je sve u redu... uživajmo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
mob
LG Nexus 5

Jedan izdajnik boli ali drugi ne. Joey logic, seems legit.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 20
Dobro, razumem da sve gledaš kroz stranačko-botovsku prizmu... pokušaću da razumeš:

Jebe mi se šta je bilo za vreme Tita, jebe mi se šta je bilo za vreme Slobe, jebe mi se šta je bilo za vreme Đinđića, svi oni su mrtvi i daleka prošlost...

Interesuje me sadašnjost i budućnost, interesuju me ovi što su sad na vlasti jer su obećali da će pokušati da isprave sve što su Tito, Sloba, Đinđić, Tadić i Đilas zasrali, na tim obećanjima su dobili izbore...

Oni rade upravo suprotno od svega što su obećali i još se rugaju narodu ovakvim potezima kao ovo sa blerom...

Shvatio bar malo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.