Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tomislav Nikolic podneo ostavku na sve funkcije u SRS  (Pročitano 85908 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 5100
Moje licno misljenje je:Da je Toma ispravno uradio kada je resio da napusti SRS,kao prvo stranku ne moze da vodi "osoba"koja je van zemlje,to jest u Hagu,Seki je poprilicno pametan,ali isto tako tu pamet ne zna i da iskoristi u pravo vreme,kao sto znamo on je u Hagu 6 godina i nasumice zna sta se u stvari ovde kod nas dogadja,nije prisutan da to "pomirise"da bi bio autoritetan moras biti po ceo dan u svojoj stranci i "mirisati"a nakon toga i donositi neke zakljucke,a on Seki nema tu mogucnost iz opravdanih razloga. Isto tako mislim da je Toma dosta pristupacniji i mastovitiji od Sekija,jer on Seki kasni 6 godina.i odsutan je u desavanju u zemlji,nije dovoljno da nesto procitas ili mu neki od saradnika nesto kaze,to nije isto kada bi on licno bio ovde i delio zadatke,cak sam misljenja,da bi Toma i kada bi kojim slucajem Seki bio ovde,doslo do razmimoilazenja,ocigledno da Toma sada drugacije i pametnije razmislja,ali da ne preterujem vise. nesto vise o svemu a i o Vucicu gde ce biti saznacemo verovatno u toku danasnjeg dana...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Napred radikali, zoovrtovi vam ne ginu.
Lijane i veranje majku vam pokvarenu.

Jaoooo da se rasplaces. Promincla silovana od Tome? pa dobro a voleo bi da je cujem. Smile Smile Smile
Ja bi pre rekao da je Tomin ukus bila zemljakinja ajkula-nosorog Jovanovicka.

Toooo bato. Hajde sad Vucko. Naprci svoje nojevo dupe i objasni koga si ti tamo povalio.

Koji si ti lik  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6120
nije tu jos nista iskristalisano, niti ce biti u skorije vreme, realno toma je po stavovima blizi tadicu nego kostunici npr ssp, a sad kao fora saradjivace sa narodnjacima itd ...
sta znam jedini ko do sad nije zajebao tomu je upravo tadic, zajebao ga je prvo kostunica, pa dacic pa sad seselj

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 5100
Toma je odmereniji i nkada do sada nije slagao ili se to ne zna,covek kaze ono sto misli,a narod ce u skorije vreme da se opredeli za onoga koga ce da podrzi vecinski.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Shvatio je i Toma konacno da se nece "leba njesti" od nacionalizma i masovnog izdizanja nacije iznad svih ostalih... Plus sto parole "Vukovar je srce Srbije" i "Velika Srbija" sve manje "pale" narod...  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 5100
Da,to nidsam napomenuo,Karlovac,Ogulin,Virovitica itd.sada zivimo u drugom svetu,i te ideje vise nisu aktuelne,a i ne izvodlive su..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6230
Pa zamisli da mu to nameste. Sa kojim je on likovima radio bato? Koji su to likovi bili na vlasti.
Hajde Vucic, usta nojevo dupe, on je bio ministar za mrak u Srbiji. On posle 10 godina jos postoji na politickoj sceni Srbije.
Koji su to likovi da kazu da je krao, pa i da je krao.
Takvi u principu to ne rade, jer imaju druge beneficije, a znaju da im se to moze obiti o glavu.
Ja bi ih poslao kod cigancheta na prevspitanje.
kakv je da je taj se bar ponasa ljudski.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 5100
Treba biti "mudar" i neke stvari nauciti od pametnijih (Tome),to nije sramota,a,ne izadje neki pred skupstinsku govornicu,a niko ga i ne slusa jer ne govori argumentovano,jer to i nezna vecina poslanika,Ja u skupstini mogu da nabrojim samo par njih koji imaju argumente,a slusa ih i narod,a i prisutni u sali.sto bi se reklo,vecina jos ide u "vecernju skolu"....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6230
Treba biti "mudar" i neke stvari nauciti od pametnijih (Tome),to nije sramota,a,ne izadje neki pred skupstinsku govornicu,a niko ga i ne slusa jer ne govori argumentovano,jer to i nezna vecina poslanika,Ja u skupstini mogu da nabrojim samo par njih koji imaju argumente,a slusa ih i narod,a i prisutni u sali.sto bi se reklo,vecina jos ide u "vecernju skolu"....
Sto bi isli, kad mogu kao svinjar da budu magistri? To nije problem.Toma je to mogao davno, ali za ovo sto je ostao kako je bio, bar je za pohvalu.
Samouk izgurao je stranku na neslucene visine.
Cinjenica je da ne moze vise ova partokratija da vlada. Mora da se ide na licni izbor.Ali da nema promene sredine.Odnosno kao u nekim drzavama da moze, ali da to verifikuje na vanrednim izborima. Odnosno da mu glasacko telo odobri. pa da vidids kako ce da prodje.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 5100
Digla se velika prasina,i neke zasipa u oci,tako da im ona malo suzava moc vidjenja,Sta reci o izborima??kad dodje za to vreme,narod ce reci svoje,i znacemo,ko je bio u pravu,a u pogledu sadasnjih desavanja,mi kao pojedinci to ne mozemo znati,dok se narod ne izjasni i saberu glasovi,onda ce sve biti iskristalizovano,a i mi pojedinci znacemo koliko smo ili nismo bili u pravu,braneci jedne ili druge iz SRS...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.