Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tomislav Nikolic podneo ostavku na sve funkcije u SRS  (Pročitano 85407 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 779
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
 Smile
"Put u Evropu"  ce neki od nasih  " novopecenih sugradjana" morati da "istrpe " sa puno...puno  €.€€€.€€€,cc sto u "Lakom kesu" , sto na "Kajmackalanskima ostrvima"... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ausvic , Buhenvald , Treblinka su "Nemacka Industrija Smrti" , a Jasenovac , Jadovno  - "Rucni rad Neovisne Drzave Hrvatske" ..., [b]
A EUropo zdaj...? "Nema alternativu" -  jel`te?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 5100
 Smile Seki se ljuti na Tomu Smile  a Toma odgovara, prisutne su i " Smile Radeta  Smile Natasa i  Smile Toddorovic i evo kako traje njihov dijalog,ovo je malo kao sala..
« Poslednja izmena: 13. Sep 2008, 23:25:34 od spaseni »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 5100
A na sve to Vucic kaze.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Nikolić: Osnovaću stranku sa Vučićem!

Samo 24 sata nakon što je isključen iz Srpske radikalne stranke (SRS) njen dosadašnji lider Tomislav Nikolić izjavio je da će osnovati novu stranku i to sa Aleksanddrom Vučićem i sa poslanicima koji su mu prišli!

"Sa 18 narodnih poslanika i Aleksandrom Vučićem, u ponedeljak zvanično počinjem stvaranje nove političke stranke", izjavio je Nikolić "Večernjim novostima".

Nikolić je rekao da se čuo sa Vučićem "više puta posle sednice Centralne otadžbinske uprave" i da je uveren da će Vučić uskoro da podnese ostavku na mesto generalnog sekretara SRS i da će mu se odmah pridružiti u rađanju nove političke budućnosti.

"Verujem da ga je tok te sednice i definitivno ubedio da sa tim ljudima u toj stranci više nema šta da traži", istakao je Nikolić.

On je rekao da još ne zna kako će se stranka zvati i dodao da o tome razmišlja. "Krećemo iz početka, davno je to bilo kada sam formirao stranke, ali iskusan sam u tome", kaže Nikolić.

On je ranije rekao da želi da njegova stranka u svom nazivu sadrži reč "radikalna", iako na desetine stranaka u Srbiji ima upravo tu reč.

Postoje, na primer - Radikali Srbije, Radikalna stranka Srbije, Stara radikalna stranka, Ujedinjena radikalna stranka ali i Radikalna stranka ujedinjena. Na spisku je i Narodna radikalna stranka „Nikola Pašić“, Narodna radikalna stranka Srbije, Srpska narodna radikalna stranka, Radikalna stranka levice „Nikola Pašić“...

Nije isključeno da će Nikolić zadržati ime "Napred Srbijo", kojom je nazvao svoj poslanički klub u Skupštini Srbije.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6230
Gledam Lidiju Prominclu na Kosavi. Zajedno sa voditeljem Markom Jankovicem i sa ludim Mikijem Palmom.
Miki Palma pici teoriju kako je cestitao Srbima ne znam, 2000-u i 7500 za Srbe. Teorija Srbi pre ameba.
E sada javljaju se gledaoci i pocelo prepuvanje.
Dosta mi je bre, kazu dosta njih, vas tamo te Hrcegovaca, te Bosanaca te Hrvata itd. Doslo vreme da i mi u Sumadiji imamo radikalnu stranku.

Eto gde si stigao kad si nisi na vreme napravio drzavu, nego si se upajtasio sa tudjima.
Napada jedan Radetu da je delegat iz Krusevca, a original je iz Sarajeva. Pa kaze: vreme je da i mi Krusevljani imamo delegata. Smile
A Lidija mrtva ozbiljna kaze kako je Toma strani placenik. Kaze Toma optuzio neke radikale za pederstvo. Auuuuuu samo to nisam verovao.
Cinjenica je stvarno da radikalna stranka vise ne postoji.
Kako se bre raspadaju srpski kapetani, do najuzasnijeg smrada kada izgube vlast.Prvo radikali u Vojvodini, pa dss ode u pokojnike, pa sada radikali u ovom drugom delu Srbije. iz Bosne proterani i evo ti bato situacije. A uzeli ste si tapiju na nacionalni interes. To se zove izdaja nacionalnih interesa za rad vlasti. Ne Tadic, nego citava opozicija.
Rasturice vas ko beba zvecku zuto-crvena koalicija. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 13. Sep 2008, 23:44:11 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Miki Palma pici teoriju kako je cestitao Srbima ne znam, 2000-u i 7500 za Srbe.
испавићу те 7516. То уопште није теорија,већ истина која постоји ван САНУ и њених прилепака који јнеке обичне документе проглашавају за епохално откриће!
Citat
Dosta mi je bre, kazu dosta njih, vas tamo te Hrcegovaca, te Bosanaca te Hrvata itd.
Лидија је рођена у Београду, Марко у Краујевцу,за Микија не знам,али пошто он и није у СРС нема значаја сада!
Citat
Pa kaze: vreme je da i mi Krusevljani imamo delegata.
Стари Србски локал патриотизам!А сад која улица у Крушевцу!Као свануће нам ако изаберемо ''нашег'' човека!Па предложите неког,а ако жели може за почетак да предложи себе! Тома је из КГ, Вучић из Београда,а Шешељ је родом Херцеговац,па шта Херцеговци су просечно највиши људи на свету,а сматра се да су Хелени пореклом Херцеговци.
Citat
Cinjenica je stvarno da radikalna stranka vise ne postoji.
Оно што те не убије,то те ојача!Пошто је Тома сувише безазлен,а нарочито је смешан са овим грађевинским предузимачима са којима је ушао у ортаклук,а Пчелица Маја је за ''грађанску опцију'',малтене нешто као Чанак и Весна Пешић.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Vučić ćuti, a cena mu pada

Najtraženiji politačar u Srbiji trenutno je Aleksandar Vučić, još zvanični generalni sekretar Srpske radikalne stranke. Obe strane sada već podeljenih radikala tvrde da je Vučić na njihovoj strani, a istovremeno od glavnog aktera ni traga. I dok je koliko juče Ivica Dačić, šef SPS odbijao da se izjasni koga će podržati dižući tako cenu u pregovorima, za Vučića bi se pre moglo reći da nema snage da prelomi.

Dojučerašnji šef radikala u Novom Sadu, Igor Mirović, tvrdi da je Vučić okrenuo leđa Šešelju. On je u izjavi za "Blic nedelje" kazao da je prilikom "podnošenja ostavke na sve funkcije u krnju SRS dobio podršku od najvećeg dela bivših radikala".

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1882
Zastava Šeher Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Srpsko more nikome ne damo.
Vojislav Šešelj, pacijent.   Smile Smile Smile

Ekskluzivno: Dnevničke beleške Aleksandra Vučića
Objavljeno: Sub, 13. 09. 2008. 13:22
Bolje rob nego grob!
Zaboravljena istorija: Tomislav, Vojislav, Aleksandar

Dok čitava Srbija drhti i strepi pred činjenicom kojem će se radikalskom carstvu privoleti generalni sekretar Aleksandar Vučić, pomenuti već danima sedi kod kuće i mirno piše svoje dnevničke beleške. Zahvaljujući feng šui sposobnostima i primenjenoj telekinezi, u prilici smo da otkrijemo najčuvaniju srpsku tajnu...
Misli Aleksandra Vučića hvatao:
Tomislav Marković

Subota, 6. septembar

Sto mu gromova! Šta se ovo dešava? Gledam TV i ne verujem svojim očima: Toma, moj voljeni lider, duhovni vođa i uzdanica, podneo ostavku! Uzimam šaku sredstava za smirenje, od viška glava ne boli, ali džaba, ništa ne pomaže, mozak radi sto na sat. Avaj, sve je propalo, sve je postalo pepeo i dim, srušiše se lepi snovi moji. Bože, Bože, zašto si me ostavio? Mnogo mi je teško, potpuno sam prolupao. Čekaj, Aleksandre, kažem sebi, polako, priberi se, kucnuo je čas odluke. Sad valja biti pametan kojem ću se privoleti carstvu. To je kao kad pitaju dete: koga više voliš – mamu ili tatu?

Već četiri sata sedim u fotelji, sa glavom među šakama. Ne jedem, ne pijem, nije mi čak ni do labela, usta su mi se osušila kao suva drenovina. Osećam kako mi žila na desnoj slepoočnici ludački pulsira u nepravilnom ritmu, kao da mi šalje poruku Morzeovom azbukom: tik, tik-tik-tik, tik-tik, tik, tik-tik, Šešelj tik, Toma tak, Šešelj tak, Toma tik... Potpuno ću odlepiti, ovo živ čovek ne može da izdrži. Eh, da sam juče umro, gde bi mi bio kraj! Bolje da ovo prespavam. Jutro je, tvrde, pametnije od večeri.

Nedelja, 7. septembar

Oka nisam sklopio. Celu noć se prevrtao po krevetu i razmišljao, ali moje bdenje nije bilo uzalud. Shvatio sam: Toma je život, ostalo su sitnice. Idem s njim ako treba i u vatru i u vodu, i u novu partiju. Dosta je bilo Šešeljevog zuluma! Sedi tamo na trulom Zapadu već godinama i sve nas zajebava, a mi ovde pogibosmo sprovodeći njegove sumanute naloge u delo. Vojvodu je pregazilo vreme. Budućnost je na Tominoj strani. A što se tiče Šešelja – daleko mu lepa zatvorska kuća.

Ponedeljak, 8. septembar

Shvatio sam: Šešelj je ipak car, kralj, legenda i najveći Srbin, bez obzira na trenutni broj kilograma. On je osnovao stranku, udario temelje, osmislio ideologiju. Da nije bilo dobrog Voje, ko zna šta bi sa svima nama bilo. Toma bi i dalje bio mali provincijski grobar, Nataša bi vodila turiste po urvinama i gudurama naše zemlje ponosne, Dragan Todorović bi verovatno bio tehnološki višak u nekom ojađenom preduzeću, Jorgovanka – mlađi referent, a ja činovnička mastiljara u nekom sudu. Ovako, vojvoda je od mene napravio čoveka, ušao sam u elitu, mladi me obožavaju i žele da pođu mojim stopama. Malo li je? A Toma se zajebao u računu, ponela ga slava, osvojeni glasovi mu udarili u glavu, pa hoće da bude kalif umesto kalifa. E, pa neće moći ove noći! Srećan put u ništa, bivši zameniče! Putuj, igumane, ne brini za radikalski manastir!

-.-PHOTO: EPA/SRDJAN SUKI-.- Hijerarhija: Prvo Toma, onda ja
Hijerarhija: Prvo Toma, onda ja
PHOTO: EPA/SRDJAN SUKI

Utorak, 9. sepembar

Ipak sam shvatio: Toma je u pravu! Jeste da smo svi izašli iz Šešeljevog maskirnog šinjela, ali taj se šinjel davno ofucao, a i moda se, brate, promenila. Toma je to shvatio na vreme, i promenio imidž i ploču. Pa ne može se više sa pištoljem u televizijski studio, ma koliko to jednom radikalu izgledalo neprirodno! Toma se lepo sredio, ja nabacio osmeh od uva do uva, uzeli duet Simon & Garfunkel za partijsku ikonu, svi smo prirodno fini, samo vojvoda i dalje ide đonom. Lupeta koješta u sudnici, a mi ispaštamo. Sve preko naših leđa! Što bi rekao naš narod u trenucima iskrenosti: lako je tuđim kurcem gloginje mlatiti. E, pa ne može više tako! Imamo valjda i mi neki ponos. Radikal se saginjati neće! Odlučio konačno: Idem s Tomom.

Sreda, 10. septembar

Došlo mi iz dupeta u glavu: Šešelj je jedini pravi Put, Istina i Život. Toma jeste malo moderniji, ali ipak je Voja stari borac za srpstvo i jedinstvo. Dok se Toma zezao po groblju, Šešelj je robijao po komunističkim kazamatima za svoje progresivne ideje krvi i tla. Gde jedan mali pogrebnik može da se meri sa najmlađim doktorom nauka? Toma je od druženja sa ovim demokratama sav požuteo. A kad malo bolje razmislim, nisu ni ove žene tako loše. Natašini šprahfeleri su mi baš seksi, a Gordana Pop deluje kao prava intelektualka sa onim cvikerima, Radeta je jednom uspela da pojede 80 ćevapa – ej, nije to mali poduhvat za jednu pripadnicu nežnijeg pola. Upravo su nam kadrovi takvih sposobnosti najpotrebniji, uvek kadri kleti i prokleti i na strašnom mestu postojati.

Četvrtak, 11. septembar

Napokon, znam: Toma je jedini glas razuma u našoj stranci. Šešelj je već dugo u tamnici, tamo se druži sa kojekakvim šljamom, sa nekim ustašama i balijama. Kad se družiš sa pripadnicima izmišljenih, imaginarnih nacija normalno je da počnu na pamet da ti padaju sve neke imaginarne stvari, jednostavno – vidiš i ono što ne postoji. Treba svi da propadnemo zbog njegovih fantazmagorija.

Petak, 12. septembar

Znam da ništa ne znam! Osećam se kao da me razvlače konj'ma na repove. Kao onaj nesrećni Buridanov magarac što je lipsao između dva stoga sena. Ili kao ona zamlata od Hamleta: tomiti ili šešeljiti – pitanje je sad? Je li lakše u duši trpeti kamenje i strele sudbe obesne ili na oružje protiv mora bede dići se i borbom učiniti im kraj? Spavati, spavati, možda sanjati. Eh, kad bih bar mogao da zaspim, da prespavam ceo današnji dan, zasedanje Centralne otadžbinske uprave. Ne želim da čujem šta se tamo događa, neću ni sa kim da kontaktiram. Rekao sam ženi da isključi fiksni telefon, (mobilni sam već bacio u WC šolju), da iščupa iz struje kablove od televizora, radija, kompjutera, da zamrači stan, navuče roletne, venecijanere, teške zavese, neću nikakav kontakt sa spoljnim svetom. Svet ume da bude tako okrutan.

-.-PHOTO: EPA/SAŠA STANKOVIĆ-.- Opsesija: Voja, Toma, Voja, Toma ...
Opsesija: Voja, Toma, Voja, Toma ...
PHOTO: EPA/SAŠA STANKOVIĆ

Subota, 13. septembar

Čini mi se da mi stvarno nije dobro: primetio sam da u parnim satima navijam za Tomu a u neparnim za Voju! Jutros u šest bio sam spreman da zovem Nikolića, ali već u sedam srce mi kuca za Šešelja! Šta li se dešava u Srbiji ovih dana? Pominje li me iko? Da se Toma nije pomirio sa Vojom a ja sve vreme zaključan u sobi, izolovan od sveta? Nema druge nego da čekam; ako treba, Vučić će sedeti u sobi sve do iduće Nove godine! Bolje zarđati nego izgoreti, bolje biti trajno neodlučan nego privremeno oduzet, bolje rob nego grob!

izvor:http://www.e-novine.com/sr/srbija/clanak.php?id=16849

IP sačuvana
social share
Prvi ćemo zaratiti sa došljacima iz svemira.
Dusan  Kovacevic, dramski pisac (Blic) Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
требало би увести ембарго или оно бар неко ограничење (рецимо сваке прве среде у преступној години) на цитирање портала милог нам господина Петра Луковића  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Vučić ćuti, a cena mu pada
а ту је проблем,значи Дипл. Гробар би се ''још и раније ратосиљао Шешељ'' да је цена била адекватна!Само је остало непознато да ли се то свота новчаница повећала или је то Дипл.Гробару пала вредност!  Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 133 134 136 137 ... 189
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.