Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 20:15:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tomb Raider [2013 Reborn]  (Pročitano 23247 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
mob
HTC 
ja zadovoljan igricom,s' obzirom da ih dugo nisam igrao,na ovu sam bacio oko da je predjem,a da ne bataljujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49920
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S24
Zakrpa za Tomb Raider

Nova zakrpa za Tomb Raider ispravlja probleme s kojima su se susretali vlasnici Nvidia grafičkih kartica, te donosi niz drugih prepravaka

Izašla je nova zakrpa za Tomb Raider. U najvećoj mjeri je namijenjena vlasnicima Nvidia grafičkih kartica i Intelovih procesora, koji su susretali sa nekim manjim problemima sa stabilnošću Tomb Raidera. No, sa sobom nosi i druge tehničke promjene. Recimo, stiže nekolicina poboljšanja za tehnologiju TressFX, koja se koristi pri renderiranju kose likova u igri. Osim toga, Crystal Dynamics je ispravio i bug koji je pojedinim igračima onemogućavao prelazak jedne od zona u Tomb Raideru. Naravno tu je i niz manje zanimljivih ispravaka nekih tehničkih nedostataka.

Što se Tomb Raidera tiče, sada se već može reći da se pokazao kao pun pogodak. Na konzolama je već postao najbrže prodavan nastavak serijala Tomb Raider ikad, a sama igra je samo 48 sati nakon puštanja u prodaju imala više od milijun igrača. U pripremi je i prvi DLC nazvan Caves & Cliffs koji će se prvo pojaviti na Xboxu 360. Sam DLC krije tri nove multiplayer mape nazvane Scavenger Caverns, Cliff Shantytown i Burning Village.
Viktor Krištić

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 19.0
@Blizzard

Cenim tvoje misljenje, ali ja stvarno nikad nisam bio fan Lare, niti imam predstavu kako je ova igra reklamirana i zašto je reboot. Ali za ono što sam igrao krajnje me je zadovoljilo.  S obziom da zadnjih par godina imam jako malu toleranciju za igre, trebalo mi je ovako nesto, brzo, lagano zaući i izać, eksplozivno. Apsolutno vidim i ja 7 različitih načina na koje su mogli da reše neke probleme. Ali s obzirom da mi je ovako nešto baš trebalo, ne mogu da se žalim puno. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 128
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
HTC Wildfire
Preso, veoma sam zadovoljan igricom, samo su trebali da stave jos neki element prezivljavanja, u fazonu da stalno lovi i to, kao sto je predhodno neko reko, a ne samo da jurca i ubija, i mogli su da naprave malo duzu, mada cuvaju se oni za nastavak, ipak govna su to, zainteresuju ljude da bi kupili nastavak
IP sačuvana
social share
DS 1989
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
Odmako i ja negde do 50%. I meni je dosta odbojno to što ima mnogo nerealne akcije. Pa Staloun bi poginuo pet puta na filmu a kamoli ovaj čuštunjikav devojčurak od 20 dina.
Ubedljivo najbolji delovi su mi kad moraš da ih gađaš strelama da te ne bi čuli, pogotovo u onom mraku.
Ubedljivo najnerealniji deo je kod onih dizalica, skela, mostova, šta li je već.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 128
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
HTC Wildfire
Ubedljivo najbolji delovi su mi kad moraš da ih gađaš strelama da te ne bi čuli, pogotovo u onom mraku.
Ubedljivo najnerealniji deo je kod onih dizalica, skela, mostova, šta li je već.
+

Al jos uvek nisi video ni "n" od nerealnosti Smiley
IP sačuvana
social share
DS 1989
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49920
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S24
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1825
Zastava Bosna i Hecegovina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S4
Nema govora, igra vrvi od nerealnosti, ali po meni i prethodnici isto. Igra je meni i vise nego zabavna, nije mi bila dosadna ni u jednom trenutku, jer me i prica dosta drzala. Dosao sam pred kraj, necu biti previse kritican. Jedina velika zamjerka je sto nema teskih zagonetki i mozgalica, uglavnom je sve prelagano.
IP sačuvana
social share
"Remember, remember the 5th of November, the gunpowder treason and plot. I know of no reason why the gunpowder treason should ever be forgot."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Citao opisu u Screenfun-u i svidja mi se. Vidim da ima "Skidrow" verzija koja radi tako da cu staviti da se skida.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung S8
Тренутно прелазим игру и могу рећи да је одлична. Свака част. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 20:15:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.