Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 20:37:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tomb Raider [2013 Reborn]  (Pročitano 23213 puta)
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
mob
Apple iPhone 7 Plus
Citat
buduće Tomb Raider igre biti nastavci reboota te da Tomb Raider Reborn nije samo privremeno vraćanje u mlade dane Lare  Croft.
ovo je po meni jako dobro, jer bi bilo glupo da sada od jenom nakon ovoga "skocimo" u period u kome je Lara, da tako kazem "razvijen lik", odnosno na onom nivou koji pamtimo iz ranijih igara. Jedva cekam nastavak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 128
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
mob
HTC Wildfire
Reinstalirao sam i sve, i opet mi brise saveove... Sta da radim?
IP sačuvana
social share
DS 1989
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
mob
Sony 
Ovako, igrom sam razočaran, ali ne zato što je loša, nego kako je reklamirana. Prvo što sam pomislio jeste da će biti sandbox tip, gde će Lara, povređena na početku vremenom da se stabilizuje i usput uči preživljavanjem, kako je najavljivana, ali ne.

Radi igrivosti radnja munjevito napreduje, stalno se nešto događa, kao Uncharted na kvadrat. Bukvalno mogu da ga poredim sa novijim Call of Duty igrama, gde sve eksplodira, sve je u FYeah! momentima. Da li znači da je igra loša? Ne, naprotiv, uloženo je puno truda i vidi se, ali sam stvarno očekivao kvalitet, ne kvantitet.

Reinstalirao sam i sve, i opet mi brise saveove... Sta da radim?

Ja koristim Skidrow i radi ko podmazan. Koji ti koristiš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 128
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
mob
HTC Wildfire
Skidrow, a da se nije nesto poremetilo, zato sto sam igrao sam upaljenim steamom, i meni je lepo radilo dok nisam igrao sam upaljenim steamom
IP sačuvana
social share
DS 1989
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
mob
Samsung S4
Jako dugo nisam odigrao bolju  SP igru! Svaka im čast!!! Odgrafike do igrivosti.. Igra po meni ima sve.. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
mob
Sony 
Iskreno ja imam problme sa SP. Ne toliko sa grafikom i dizajnom, oni su odlični (mada previše puta je očigledno da su neke stvari interaktuju)

Priča, je pak, druga priča. Prvo, jako brzo se prevaziđe ceo "preživljavački" deo, gde treba preživeti u divljini. Posle sat vremena toga, taj se koncept napušta, iako je igra najavljena kao preživljavačka avantura, i iskreno, očekivao sam da će se preživljavanju više posvetiti pažnje.
Drugo, Lara tokom avanture toliko pada, razbija se, biva pogođena da igrač postavi sebi pitanje, kako uopšte može da hoda? Da ne zaboravimo da od prve povrede, bukvalno jedva hoda, da bi posle sat vremena igra zaboravila da je ima.
Treće, priča je toliko plitka, glavni negativac je plitak, kada god može da je ubije kaže "ne, ne, saću da te pustim da živiš, samo da bi mogla ponovo da pobegneš" više puta. Sporedni likovi su tu da popunjavaju prostor (čast izuzetcima, kojih ima i koji zaista pomažu, ostatak je gomila glupih i naivnih ljudi koji rade stvari koje 10godišnja deca ne bi radila).
Četvrto, igra previše pokušava da me impresionira. Sve pada, ruši se, eksplodira, gotovo vezano, da posle nekog vremena postaje dosadno. Igra nema predah u smislu istraživanja (osim ako igrač ne odabere random grobnicu da istražuje, a i one su jako kratke), nego je sve bombastično kao Call of Duty MW3, a to meni skreno smeta.
« Poslednja izmena: 10. Mar 2013, 11:02:16 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
Citat
očekivao sam da će se preživljavanju više posvetiti pažnje.

Mnogo dobra bi fora bila da moraš da loviš, ideš na reku po bodu, upališ vatru da se ugreješ, skloniš od oluje i tako to...
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Predjoh i ja danas. Za grafiku necu nista rec je stvarno odlicna. Igra ima pun qrac akcijsko adrenalinskih scena za koje sam stvarno uzivao. Bas su maestralno odrađene i to je ono što mi se baš sviđa - skoro da je kao film, baš ima milion filmskih scena, koje su često jako kvalitetno uklopljene sa gameplayon. A i gameplay je jako tečan - jednostavan je ali ima malo raznovrsnosti, ali osjećaj je vrhunski - od napucavanja, do platformisanja do tih vau momenata - sve apsolutno klikće kada je povezano.

Sviđa mi se što ima i puno relativno animljivih stvari da se skupljaju, one sporedne grobnice su mi bila jedna od najboljh stvari. Čak imaju i upgrade sistem koji sam zapravo koristio. S gejmpleja stvarno nemam zamera. Baš je onakav kakav volim, nit previše jednostavan nit komplikovan već taman.  (čak mi je i drago što su onaj glupi hint sistem a Q napravili neobaveznim).

priča nije loša. prvih sat vremena baš je onako sve emotivno, fino i to. kasnije se naglo prebacuje u hardcore akciju, ali nije mi toliko zasmetalo. Lara je dobro razvijena, što se ne može reći za veliku većinu ostalih likova. Pogotovo mi je krivo što je negativac baš bezzeze (mnogo je delovao zanimljivije u svom dnevniku). A sama priča je previše očita - ako pratite one tekstove koje naidjete, u prvih 3 sata igre će vam bit sve jasno šta će se desiti. (mada i nakon prvih sat vremena sve je očito)., a lara se pravi iznenađena do samog kraja.

Elem, bio je u igri jedan jedni momenat koji me je ugodno iznenadio: kada se prvi put pojave Oniji i tada sam mislio da će igra krenuti u novom još luđem smeru, ali su to bacili u drugi plan i ostavili za kraj. No dobro. Stvarno me je zabavila igra i trebalo mi je nešto ovako da mi drži pažnju. od mene 8/10
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
Ja u te grobnice ne ulazim od momenta kad me je uhvatila zamka... to mi je bio prvi put i mislio sam da će svaki sledeći da me vata Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
mob
Sony 
Džuksi, poštujem tvoj sud, ali ipak mislim da je Raća lepo objasnio, zadnji deo igre je došao niodakle (dobro, ima par hint momenata, ali mislim stvarno). Mnogo, mnogo je bilo bolje da su igru odradili kao kvazi sandbox, sa staminom koliko možeš da izdržiš verući se po liticama, učeći se lovu, gradeći nove kampove, rešavajući probleme sa divljim životinjama, vodom itd. Usput da se povremeno pojavi "da li je ili nije" momenat koji bi se kasnije koristio u igri.

Drugo, koliko si ljudi pobio tokom igranja? Da li misliš da stvarno toliko ljudi može zajedno da čami na ostrvu? Ako mene pitaš, stvarno mislim da su na kraju kreatori išli samo na kvantitet. Sviđa mi se ideja drugih ljudi na ostrvu, ali ti isti treba da budu u manjem broju i opasniji, plus da su uklopili sa prvim pasusom ovog teksta, to bi i te kako imalo smisla (ne da ih Lara ubije zilion prilikom upada u samo selo head on i slične vanseriske situacije). Plus zadnji deo, odakle sada oni, kako su to što jesu, i kako se izvodi Japanski ritual na kraju igre na engleskom? Smile

Kada smo već kod toga, i dalje ostajem da je ekipa uglavnom sastavljena od retarda. Posebno mislim na Whitman-a koji bez ikakve motivacije radi šta radi, i iako je naučnik ima IQ 007. Roth je jedini lik koji u igri koristi mozak, i kojeg igra razvija, dok su svi ostali tu da ili izginu, ili da se ponašaju ko debili, uključujući i Laru na par mesta. Sve bi ovo bilo ok, da igra nije reklamirana kao story driven i namenjena mature publici, ali ako mene pitaš, najviše ovaj deo obara sve reklame vezane za igru.

I dalje mislim da je igra previše eksplozivna, previše stvari se lančano ruši. Da je ovo Max Payne 3, ne bi se ljutio, jer on je napravljen da se sve ruši eksplodira u slowmotionu, ali čak i on nije preterivao u količini padova, letenja itd. Lara je ili pravljena od čelika, ili nešto peto, jer devojka je toliko puta bolno padala gde god je stigala, da me je taj deo "izvlačio iz igre". Non stop sam se pitao da li ima preloma u rukama, nogamam, grudnom košu, glavi, jednostavno broj padova je poguban za čoveka.

Grafika, animacije, animiranost likova, i druge stvari su ok. Manja zamerka na levelovanje i skilove (egzekucija oružijem koja povećava exp se dobija tek na kraju kada zaista nema potrebe za istom). Nadogradnja oružija je ok, mada me je uvek čudila količina salvagea koja se dobijala iz životinja, kao i municija iz spoilerdrevnih samurajskih ratnika Smile.

Sve u svemu 6/10, moglo je mnogo, mnogo bolje

Edit: Ubijanje Mathiasa sa Larinim trademark oružijem je izmamilo osmeh kod mene Smile
« Poslednja izmena: 10. Mar 2013, 23:25:02 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 20:37:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.392 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.