Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 21:13:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li podrzavate strajk gladju i zedju predsednika SNS Tomislava Nikolica
Da
15.2%  (12)
Ne
45.6%  (36)
Nemam misljenje
10.1%  (8)
Kada su posete da mu donesem voce i sok?
29.1%  (23)
Ukupno glasova: 79
Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Toma štrajkuje, Tadić ne brenuje  (Pročitano 63712 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
Ajde ne patetisi, nisam rekao niti da su dobri niti da je dobro sto su zbrinuli svoje, niti da je to normalno i da zbog toga treba da budemo srecni.

To je cinjenica da su se zbrinuli, bez obzira da li je neko za ili protiv njih.

Ali je takodje cinjenica da onog trenutka kada SNS dodje na vlast, krece juris na funkcije i licno bogacenje.

Sustina - i jedni i drugi su lopovi, samo jedni u situaciji da pune dzepove a drugi cekaju da dodju u situaciju. Ni jedni nece pomoci da narodu bude bolje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Pazi ja ne glasam, zato sto je sve to bagra. Samo mi je normalnije da se menjaju nego da sede jedni te isti u foteljama. Pa nije im djed ostavio fotelju. Mada tadicu je i nekima vec to od oceva....
« Poslednja izmena: 22. Apr 2011, 11:46:58 od Promaseni »
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
Pa onda bolje glasaj za ove druge da se jos neko obogati, nije uredu da se samo jedni bogate. Smile
Najsmesniji su mi ti ljudi koji pricaju kako DS nevalja, ali nevaljaju i ovi drugi pa necemo da menjamo zute.  Smile

Otkud vi znate da li su u SNS-u svi lopovi, mozda ima bar jedan posten covek koji bi uradio nesto dobro za Srbiju, a to bi znacilo mnogo za nas jer jedan posten je bolje od nijedan! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Pa onda bolje glasaj za ove druge da se jos neko obogati, nije uredu da se samo jedni bogate. Smile
Najsmesniji su mi ti ljudi koji pricaju kako DS nevalja, ali nevaljaju i ovi drugi pa necemo da menjamo zute.  Smile

Otkud vi znate da li su u SNS-u svi lopovi, mozda ima bar jedan posten covek koji bi uradio nesto dobro za Srbiju, a to bi znacilo mnogo za nas jer jedan posten je bolje od nijedan! Smile

Bio sam demokrata po ubedjenju, ne dozvoljavami sueta da glasam. Izneverila je demokratska opcija moja ocekivanja, a u ove ne verujem. Time znaci ne zelim da dajem na izborima podrsku nikome, u komentarima DA!
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Hajde... ima jos 12h da se ustolici kao novi mesaja.. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Lider SNS posle pričešća prekinuo štrajk žeđu, rešio da gladuje do uskrsa
Toma čeka da pojede jaje!!!
Petak - 22.04.2011
Posle šest dana ekstremnog štrajka, lider SNS-a Tomislav Nikolić pričestio se u bolničkom krevetu i počeo da pije vodu!

Iako je nastavio sa izgladnjivanjem, te najavio da će tek posle Vaskrsa videti kako će dalje, on je za „Alo!“ priznao da bi na najveći hrišćanski praznik mogao da prekine štrajk glađu kako bi ispoštovao tradiciju i pojeo uskršnje jaje.
- Iskreno da vam kažem, na velikim sam mukama. Juče su mi ova dečica s Kosova donela farbana jaja... Ne znam šta da vam kažem... Videćemo. Napisali su mi i pesmu, stvarno me je to mnogo ganulo - raznežio se Nikolić u bolesničkoj postelji pošto je saopštio da je na molbu Njegove svetosti patrijarha Irineja počeo da uzima vodu.
I supruga predsednika SNS-a Dragica priznala nam je da njenog muža duboko tišti činjenica da zbog štrajka glađu ne bi mogao da ispoštuje hrišćansku tradiciju.

- Mnogo ga je pogodilo kad mu je lekar sugerisao: „Vi ćete, Tomo, biti jedini Srbin koji nije pojeo uskršnje jaje“ - uzdahnula je Nikolićeva supruga.
Istina, pored vode, Nikolić je juče počeo da uzima i naforu koju mu je sveštenik doneo. Njegovo priznanje da će komadiće hleba jesti i u narednim danima moglo bi da se protumači i kao totalna obustava šestodnevnog štrajka.
Protojerej Stavrofor Radič Radičević, koji ga je juče oko 11 sati pričestio u bolesničkom apartmanu, ne slaže se pak da se uzimanje nafore može smatrati ishranom. Na opasku da je prvi čovek kome je pošlo za rukom da natera lidera naprednjaka da stavi nešto u usta, sveštenik je prokomentarisao:
- Ne čudi me ništa, brate! Tomislav je vernik čovek. Pričest je nešto sasvim drugo od jela, to je telo i krv Hristova. On je to tako i razumeo i zato je i pozvao da se pričesti.
Njegova poseta i poruka od patrijarha koju je doneo, bila je, kaže Nikolić, i presudna u odluci da obustavi štrajk žeđu. Ipak, predsednik SNS -a nije želeo da se izjašnjava o tome do kada će gladovati.
- Sam sam odlučio da u ovo uđem, sam ću i da odlučim i kad ću iz ovoga da izađem i ne interesuje me šta drugi misle o tome. Zanima me samo šta građani Srbije misle - poručio je i dalje otežanim glasom Toma, sve vreme vrteći brojanicu koju je dobio iz Jerusalima.
Iako je petodnevnim iscrpljivanjem ozbiljno ugrozio svoje zdravlje, a cilj s kojim je legao u bolnički krevet - raspisivanje vanrednih izbora - ipak nije postignut, Nikolić i dalje misli da njegova žrtva nije bila uzaludna.
- Mislim da sam ovime postigao mnogo, postigao sam da građani Srbije pomisle da nijedna žrtva nije velika kada je Srbija u pitanju... Demokratska stranka i njen predsednik nemaju šta da traže na političkoj sceni. Oni ni na koji način nisu hteli da razgovaramo kao ljudi o ovoj našoj državi - poručio je prvi naprednjak.
Uz bolesničku postelju predsednika naprednjaka i juče je bdela njegova supruga Dragica u društvu poslanice SNS-a Jorgovanke Tabaković.
- Mnogo mi je laknulo što je počeo bar vodu da pije. Da vam ne pričam koliko sam brinula. Svaki dan sam pokušavala da ga ubedim da odustane, da spasava svoj život, ali nije vredelo - tihim glasom za „Alo!“ priča Nikolićeva supruga. Ona ipak ne misli da je ovo kraj agoniji.
- Hvala bogu da je počeo da uzima vodu, ali šta ako za dve nedelje... Meni je njegov život najvažniji - zadrhtao je Dragici glas, na šta je Jorgovanka Tabaković briznula u plač.
- Ma ne plačem, nego ne smem ni da pomislim da bi do toga moglo da dođe - brišući suze jecala je Tabakovićeva.

Pismo patrijarha
„Očinski savetujem i očekujem da preostale dane strasne sedmice provedete u postu onako kako je to naša Sveta Crkva propisala i kako ste to i prethodnih godina činili. Naročito savetujem i želim da najveći hrišćanski praznik Vaskrs sa radošću provedete u porodičnom domu, a potom nastavite svoj rad na dobro roda srpskog“, reči su patrijarha Irineja, koje su Nikolića navele da ipak digne ruku od štrajka žeđu.

Atentat kosilicom!
Pravu pometnju u privatnoj bolnici u kojoj je Tomislav Nikolić smešten napravila je juče ujutru misteriozna rupa koja je osvanula na prozoru, svega nekoliko soba udaljenom od apartmana jedinog gosta bolnice. Kliničkim centrom su prostrujale različite verzije, od toga da je neko od omladinaca „žutih“ zavrljačio kamen, do mračne teorije o pucnju iz obližnje zgrade. Želeći da se uvere da li je neko pokušao da dokusuri Nikolića, iz bolnice su pozvali policiju, a uviđaj je obavila čak i kriminalistička tehnika. Ipak, dokazi koji su, kako nezvanično saznajemo, pronađeni tik uz rupu, ukazuju da su misteriozni „atentatori“ zapravo momci iz „Gradskog zelenila“. Naime, sa njihove kosilice je baš dok su uređivali travnjak ispred bolnice odleteo šraf i razbio prozor.

B. Majdarević

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung SGH-E590
A to sto je Djindjic strajkovao gladju vama nista nije znacilo opet ste ga pretvorili u gandija, a jos ste i to sto je sa Cedom blejao u Silerovoj ignorisali. Ali dobro necu ja sad da pljujem pokojnika, samo iznosim cinjenicu koliko ste licemerni sa ovim pljuvanjem Tome!
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Ajde ne patetisi, nisam rekao niti da su dobri niti da je dobro sto su zbrinuli svoje, niti da je to normalno i da zbog toga treba da budemo srecni.

To je cinjenica da su se zbrinuli, bez obzira da li je neko za ili protiv njih.

Ali je takodje cinjenica da onog trenutka kada SNS dodje na vlast, krece juris na funkcije i licno bogacenje.

Sustina - i jedni i drugi su lopovi, samo jedni u situaciji da pune dzepove a drugi cekaju da dodju u situaciju. Ni jedni nece pomoci da narodu bude bolje.

Verovatno, ali ne i nužno.

Uopšte nije isključeno da pod Nikolićem bude manje lopovluka, jer i on i Vučić imaju evidentnu potrebu da se dokažu kako su drugačiji (barem u početku). I što se tiče EU, mogu da se bave ulaskom u istom bez permanentnog pravdanja da li su i koliko patriote (za razliku od Tadića).

Najbolje će da se vidi kakvi su, kada krenu postavljenja po ministarstvima, agencijama i javnim preduzećima. Oni nemaju partijsku infrastrukturu, čisto sumnjam da bi tamo postavljali magacionere već tehnokrate koji nemaju veze sa SNS.

Najveći problem je što Toma za sobom nepotrebno vuče putujući cirkus kompromitovanih ljudi iz Miloševićeve i Đinđićeve ere (Milanka Karić, Velja, Vulin). Taj bagaž mu zaista ne treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC One
A to sto je Djindjic strajkovao gladju vama nista nije znacilo opet ste ga pretvorili u gandija, a jos ste i to sto je sa Cedom blejao u Silerovoj ignorisali. Ali dobro necu ja sad da pljujem pokojnika, samo iznosim cinjenicu koliko ste licemerni sa ovim pljuvanjem Tome!

A da za promenu pocnes da govoris konkretnije, a ne vecito vi? Koji vi? Ovde ima dosta ljudi razlicitih stavova, opcija, vidjenja kojima je zajednicko jedino vidjenje ovog strajka.

Koga u ovoj prici zabole za Djindjicev strajk gladju ili Ceda-kepec-kanibal? Zasto uvek mora neka paralela, zar je tesko zamisliti da se moze imati misljenje o konkretnom slucaju bez poredjenja sa necim/nekim drugim?
« Poslednja izmena: 22. Apr 2011, 12:19:19 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 449
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.205
Najbolje će da se vidi kakvi su, kada krenu postavljenja po ministarstvima, agencijama i javnim preduzećima. Oni nemaju partijsku infrastrukturu, čisto sumnjam da bi tamo postavljali magacionere već tehnokrate koji nemaju veze sa SNS.

Aha, hoće to u zemlji dembeliji. Koliko puta smo naseli na tu priču? Naravno da će da postave magacionere i buzdovane, jer bolje nemaju. Još se u ovoj zemlji nije desilo da neka stranka postavi nekog ko nije iz stranke na važno mesto... verovatno nikad i neće Smile To o tehnokratama je pusti san, ako nisu u stranci mogu da se slikaju...

Najveći problem je što Toma za sobom nepotrebno vuče putujući cirkus kompromitovanih ljudi iz Miloševićeve i Đinđićeve ere (Milanka Karić, Velja, Vulin). Taj bagaž mu zaista ne treba.

Radi isto što i ostali, sakuplja svakog mogućeg saveznika - dovoljno je samo da Karićeva familija glasa, eto njemu 1% na izborima. Pa kad se formira vlada, opet će da ima 30 ministarstava i opet će morati svakom da se udeli po nešto, da se nagradi za svoj doprinos - samo što je DS sa sobom vukljao jedne, a SNS će druge pijavice... Nema od tog njihovog politikanstva leba Smile
IP sačuvana
social share
Jedina nagrada vrline je vrlina, jedini način da imaš prijatelja je biti prijatelj!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 73
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 21:13:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.