Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 21:50:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Toma Nikolic "Savez sa SVM posle izbora"  (Pročitano 4495 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ма далеко од тога да сам сигуран. Намазан је Тома само тако. Ја само нагађам, односно надам се да је тако, јер ако није остајем и даље апстинент на изборима Smile

То ти је најгора варијанта.Ако немаш свог иди и направи грешку да буде не важећи.
Стотинак хиљада особа нек не изађе присваја тип који има највећу лову.
Радио сам овдје на изборима и свашта се ради.Од кеширања за глас до кеширања за
празне листиће (попуни се вани и у кутију се убацују преко типа који иде регуларно,а
лова члану на бирачким списковима да лупи фиктивне податке за исти број лица).
То ти је курва над курвама.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Па то и радим, напишем им да једу говна ил да се носе у 3 лепе и вратим такав листић. Чекам само да видим на шта ће да изађе ово Томино дриблање, мада сам и поводом тога жееееешћи скептик.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Па то и радим, напишем им да једу говна ил да се носе у 3 лепе и вратим такав листић. Чекам само да видим на шта ће да изађе ово Томино дриблање, мада сам и поводом тога жееееешћи скептик.

хехехе,добра ти је та са изметом,довољно подло (ко отвори његово) Smiley 1
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Sony 
meni ovo ne deluje baš mguće , a pogotovo još manje verujem jer je izvor blic....čisto sumnjam u istinitost , a i stvarno uopšte nije logično....Ok , ako se misli na lokalnom nivou možda , ali na republičkom , velika glupost....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.3
mob
Alcatel 
Ма далеко од тога да сам сигуран. Намазан је Тома само тако. Ја само нагађам, односно надам се да је тако, јер ако није остајем и даље апстинент на изборима Smile

То ти је најгора варијанта.Ако немаш свог иди и направи грешку да буде не важећи.
Стотинак хиљада особа нек не изађе присваја тип који има највећу лову.
Радио сам овдје на изборима и свашта се ради.Од кеширања за глас до кеширања за
празне листиће (попуни се вани и у кутију се убацују преко типа који иде регуларно,а
лова члану на бирачким списковима да лупи фиктивне податке за исти број лица).
То ти је курва над курвама.
Sve već viđeno pre 70 godina u kraljevini. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Ma svi su oni isti, samo gledaju da uvale bulju u fotelju.
Njih jedino zanima funkcija. Zato ja sve njih zovem "funkcioneri".
« Poslednja izmena: 24. Dec 2009, 09:26:06 od dejan 83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Sony 
pa naravno da sve zanimaju samo funkcije i lova....Uvek bilo i biće...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
SonyEricsson 
Ne znam zašto Toma misli da uskraćivanje podrške budžetu znači da bi SVM napustio vladajuću koaliciju ili bi napravio pre- ili postizbornu koaliciju sa SNS na narednim izborima.
SVM nije glasao za budžet, jer nije bio zadovoljan s istm.

A pored toga glupo bi izgledala koalicija "potencijalnih secesionista" i Srpskih nacionalista...mada to je Srbija...

Možda bi se trebalo ove stranke na neki način "ujediniti", pa bi SVM izgubio svoju "secesionističko" svojstvo, a SNS bi možda postao pravi evropejac, i dobili bi stranku SNSVMS (Stranka Naprednog Srpsko-Vojvođansko-Mađarskog  Saveza)  Smile
« Poslednja izmena: 24. Dec 2009, 11:09:40 od digiman »
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 677
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
Stepen postignute autonomije Vojvodine nikad nećemo menjati i u tom pogledu SVM može da bude miran.

Smile

Kakav licemer. Kao da je zaboravio šta je pre samo nekoliko nedelja pričao protiv statuta APV i tribina koje su po Vojvodini organizovali...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Савез са Пастором после наредних избора

Блиц, 24.12.2009.
„СВМ може да буде миран, нећемо мењати усвојени статут“, каже председник СНС. ДС тражи од СВМ да гарантује да неће мењати страну до краја мандата
„Између Српске напредне странке и Савеза војвођанских Мађара више нема политичких размимоилажења и могућа је сарадња после наредних избора. Степен постигнуте аутономије Војводине никад нећемо мењати и у том погледу СВМ може да буде миран. У последње две године имам незамисливо честе контакте са Иштваном Пастором и више нема препрека у нашој сарадњи”, каже за „Блиц” Томислав Николић, председник СНС.
Након најаве представника владајуће коалиције да ће на свим нивоима преиспитати сарадњу да Савезом војвођанских Мађара, и то због ускраћивања њихове подршке буџету за 2010., отвара се простор за склапање нових политичких договора. За представнике СВМ, како се последњих дана и причало, отвара се коалиција са напредњацима, о чему је, и по признању самог Николића, било говора и у претходне две године.
- Тад сам још био у СРС и мада се видело да мењам политику те странке, увек сам добијао одговор од СВМ да је још рано. Сада је тај разлог несарадње отпао, пошто је формиран СНС. Чак смо имали договор да у једној општини формирамо заједничку власт, али су они тамо ушли у коалицију са ДС. Али, имаћемо наредне изборе, а падају и локалне власти широм Србије, тако да ће сигурно бити прилике да учврстимо сарадњу са СВМ - тврди Николић.
На питање „Блица” како ће премостити разлике у односу на Статут и Закон о преносу надлежности, чему су се напредњаци оштро противили, председник СНС каже да његова партија сигурно неће рушити ова два војвођанска документа.
- Али, ако СВМ буде хтео нешто више од тога, ту бисмо се размимоишли. Ја, ипак, не верујем да ће они тражити више. Они стално причају о Војводини у Србији, о Мађарима који живе у Србији, као и о томе да су Уставом, Статутом и новим законом испунили оно што су се као странка залагали, за бољи живот свог народа - каже Томислав Николић и негира да је постојао било какав договор с њима о ускраћивању подршке буџету.
- Ја сам само чуо које су њихове замерке и апсолутно их подржавам. И ми сматрамо да је овај буџет противуставан - додаје он.
„Блицу” је јуче потврђено да је врх Демократске странке, на челу са председником Борисом Тадићем, касно синоћ требало да започне разговоре са Савезом војвођанских Мађара у Новом Саду, што довољно говори о озбиљности кризе у којој се нашла ова коалиција. Демократе ће, поред председника државе, још представљати министар Оливер Дулић, председник Покрајинског одбора ДС за Војводину Душан Елезовић и шеф посланичке групе „За Европску Војводину” Драгослав Петровић. У тиму који предводи Иштван Пастор биће потпредседник странке Золтан Девавари, као и чланови председништва Јене Маглаи, др Ласло Варга и Балинт Пастор. Како сазнајемо, тема разговора је сарадња на свим нивоима, од локалних самоуправа до републике.
- Ако лидер СВМ Иштван Пастор буде довољно убедљив да његова странка неће мењати коалициону страну до краја овог мандата и прихвати предлог ДС да страначки прваци ове две партије који имају две или више функција задрже само по једну, разговори ће бити настављени данас у Суботици - кажу у ДС.
Овакав захтев демократа, како сазнајемо, посебно се односи на Иштвана Пастора и високог функционера Драгослава Петровића, пошто први званично обавља три, а други две функције у покрајинској администрацији.
Међутим, без обзира како се ови разговори буду завршили, тешко да ће бити расписани нови избори. Владајућа коалиција склапа нове политичке договоре са самосталним посланицима Владаном Батићем и Јованом Дамјановићем, као и са албанским представником Ризом Халимијем, али и повременом подршком ЛДП.
Дачић: Лоша порука СВМ
Заменик председника Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић рекао је јуче да одлука СВМ да не гласа за буџет представља негативну поруку владајућој коалицији.
- Сам чин негласања СВМ је лоше утицао на владајућу коалицију, а њена политичка стабилност је веома важна за укупно стање у Србији и њен пут ка Европској унији. Свака странка у владајућој коалицији мора да осећа одговорност за своје поступке, али само од ДС зависи да ли ће доћи до промена у владајућој коалицији - рекао је Дачић.
Јовановић: Подршка Влади на одређено време
Председник ЛДП Чедомир Јовановић изјавио је да је ову владу потребно одржати до тренутка када ће бити јасно да је осигурана „наша европска будућност”, као и да његова странка у овом тренутку неће дозволити њено рушење, које би било увод у хаотичан политички период.
- Ништа не дугујемо ДС, али пуно тога грађанима ове земље. Наставићемо с политиком која на прво место ставља интересе нашег друштва. Међутим, нема простора за улазак ЛДП у Владу јер би се тиме само повећале унутрашње разлике - каже Јовановић.

Текст из Блица, пренет са сајта СНСа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 21:50:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.236 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.