Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 00:19:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tom Clancy's H.A.W.X.  (Pročitano 33459 puta)
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia N95 8GB
ivicagoku
pass: goku

udjite ovde preko hamachia....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
O cemu ti to?
Ako mislis na multi ja bih igrao ali na demo-u nema multiplayer jedino mozda je on versus.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung S4
Mocna igra samo nista bez joysticka...  Smile Smile Smile Smile

I full igre naravno!!!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I spent my whole childhood growing...what a waste!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2133
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia N95 8GB
Pa versus ti je multi,kad udjes biras coop ili team deathmatch.... ako je pun server udjite ovde
HAWX_IvicaGoku    pass: goku
HAWX_IvicaGoku_2   pass: goku

Igrao sam juce coop i tdm,coop je picilo normalno ali me je u tdm izbacilo 3 puta za redom,ne znam zasto...ostalima radi normalno.... aj da se skupimo pa da cepamo,uvek na skoro ima 4 na 4...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
LG KU990
kako se moze uci ako tamo trazi neki pass i sifru da bi uopste usao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4005
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

Moze li neko da preporuci dobar joystick za ovu igru.Za neke relativno razumne pare. Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6

Moze li neko da preporuci dobar joystick za ovu igru.Za neke relativno razumne pare. Smile
fucked_up je narucio neki joystick pa ce ti sigurno reci cenu i model. Smile
Pa versus ti je multi,kad udjes biras coop ili team deathmatch.... ako je pun server udjite ovde
HAWX_IvicaGoku    pass: goku
HAWX_IvicaGoku_2   pass: goku

Igrao sam juce coop i tdm,coop je picilo normalno ali me je u tdm izbacilo 3 puta za redom,ne znam zasto...ostalima radi normalno.... aj da se skupimo pa da cepamo,uvek na skoro ima 4 na 4...
Pazi ovo ali ja nemogu da udjem u versus sta trebam da uradim da bih usao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.48
mob
Tel.Me Your.Number
Možda ovo Smile

To su pojeli govno,zgrade su male,jedva da moze da se prodje izmedju na 0.5 sek... a onde leti 10 sekundi i juri se sa protivnokom....
Baner sam skinuo odavno,popizdeo sam sto moram da cekam do polovine marta!!!!  Smile
Ne vidi se na klipu lepo...full je grafika kad se stavi DX10 na HIGH... mnogo bolje izgledaju ekspozije (svi se zale na hawx forumu da eksplozije izgledaju neubedljivo i bedno),oblaci su full,prolaze suncevi zraci onako ko na krajsisu  Smile Smile sve izgleda mnogo bolje... ali cim ukljucim AA koci ne daj boze,ali se ne vidi neka razlika u grafici!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Napravili patch za multiplayer i za jos aviona!!!!! i jos oruzija!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne verujem! al cu da cepam po ceo dan!
DOWNLOAD HERE!!!!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
e  to mi je zaguljeno neznam da uradim kako treba...aj ko je uradeo nek napise postupak.
E neznam ko je pitao za zahtevi ali ovo sam naso na HAWX oficijalnom sajtu tj forumu:

HAWX PC: System Requirements
Supported OS: Windows® XP (with Service Pack 3) or Windows Vista® (with Service Pack 1)(only)

Processor: Intel® Pentium® 4 2.0 GHz, or AMD Athlon XP 2000+ or higher (Intel Core 2 Duo 6320 / AMD Athlon X2 4000+ or higher recommended)

RAM: 1 GB (Windows XP) (2 GB recommended), 2 GB Windows Vista

Video Card: 128 MB DirectX®–compliant, Shader 2.0–enabled video card (256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher recommended)
(see supported list*)

Sound Card: DirectX 9.0–compliant sound card

DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)

DVD-ROM: 4x DVD-ROM, dual-layer drive

Hard Drive Space: 7 GB

Peripherals Supported: Windows-compliant keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360® Controller for Windows recommended)

Multiplayer: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster / LAN connection

* Supported Video Cards at the Time of Release
Shader Model 2.0:
NVIDIA® GeForce® 59xx
ATI® RADEON® X8xx / 9800
Shader Model 3.0 / 4.0:
NVIDIA® GeForce® 6/7/8/9 series
ATI® RADEON® X1300XT / X1650-1950/HD 2000/3000/4000 series
ATI® Crossfire
NVIDIA SLI

Sound Cards Supported:
Creative Audigy I, II, and IV series, Creative X-FI series, Realtek HD Audio compatible, Realtek AC97 Audio compatible, Hercules Series

Game Pad Supported:
Gembird Dual Force GamePad, Logitech Dual Action, Logitech Extreme 3D, LOGITECH EXTREME 3D PRO, LOGITECH FREEDOM 2.4 CORDLESS JOYSTICK, Logitech Rumblepad 2, Mad Catz,SAITEK AVIATOR, SAITEK CYBORG EVO, SAITEK CYBORG EVO FORCE, SAITEK CYBORG ST, 90 JOYSTICK, Saitek FPS, Saitek P2600 Rumble, Saitek P880, Saitek X52 Flight Control System, Sony Analog Controller (with Dual PSX-USB Adaptor), THRUSTMASTER AFTERBURNER II, Thrustmaster Dual Trigger, Thrustmaster Dual Trigger Force, Thrustmaster FireStorm Dual Analog 3, Thrustmaster FireStorm Dual Power 3 Gamepad, Thrustmaster HOTAS Cougar Joystick, Thrustmaster Run’N’ Drive, Thrustmaster Run’N’ Drive 3-in-1 Rumble Force, Thrustmaster T.Flight Stick X, Thrustmaster T-Mini, THRUSTMASTER TOP GUN FOX 2 PRO, TRUST PREDATOR, TRUST QZ 501 PREDATOR, Xbox360 Controller.

Other controllers may work but functionality may vary.

Laptop versions of these cards may work but are NOT supported.

These chipsets are the only ones that will run this game. For the most up-to-date minimum requirement listings, please visit the FAQ for this game on our support website at:

http://support.ubi.com

NVIDIA® nForce™ or other motherboards/soundcards containing the Dolby® Digital Interactive

Content Encoder required for Dolby Digital audio.

« Poslednja izmena: 07. Mar 2009, 16:45:40 od vandemon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U can't handle the truth!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2336
Zastava Ormar tvoje cure
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung S4
Ja sam sebi narucio ovaj...

Logitech Wingman Extreme 3D Pro Joystick

Model   Logitech® Extreme™ 3D Pro
Tipke   12 programabilnih tipki, 8-smjerni hat switch, rapid-fire okidač, throttle
Shift tipka udvostručuje broj funkcija programabilnih tipki.
Software   Logitech Profiler™
Sučelje   USB
OS   Windows® 98, 2000, Me, XP
Mac® OS 9, Mac® OS 10.x+

318 kn....42.63 eura.

Znam da nije bas jeftin ali ima 12 tipki i onaj throttle (poluga sa stane za dodavanj i smanjivanje gasa, meni jako zanimljivo).. fali mi samo force feedback ali eto...
IP sačuvana
social share
I don't need to get a life. I'm a gamer. I have lots of lifes!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 00:19:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.