Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: To je to...definitivno cu umreti sam okruzen nekim zivuljkama...  (Pročitano 17698 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson k 850i
A ne znam sta je tacno bilo,samo kazem ako ih je spopadao treba reagovati,nek lepo obj sta je tacno bilo
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.55
Da sam uradio ono sto je trebalo, glatko bi mi dale kontakt i uvek bih mogao da izadjem sa njima gde hocu jer bi se osecale zasticeno i bezbrizno a to SVAKA zena zeli sto svesno sto nesvesno od muskarca.
Deki, prijatelju, sa dužnim poštovanjem: ne lupetaj, očiju ti.

Eto ja sebe pre mogu staviti u situaciju tih devojaka nego u tvoju (iako nisam desetka, iako ne bih računala na odbranu tipa koji je za pola glave niži od mene  Smile , a plus - nisam ni sama, nego sa drugaricom).

Znaš kad bi dobio broj telefona? Nikad.
Znaš kad bi one mislile da im se time ne upucavaš, već želiš da ti podignu ''kul faktor''  Smile ? Nikad.
Znaš kako bi izgledao u klubu sa dve ribe od koje su obe više od tebe za 1/2 glave (to kad se sabere dođe mu jedna cela glava  Smile )? Smešno.

Da je bila jedna, pa sama, jadna, nezaštićena - možda i nekako.
Ali dve ribe, od kojih mi se uopšte ne čini da su imale osećaj da su napadnute ili ugrožene će baš tebe da vodaju po fensi klubovima i pričaju okolo kako si superjak dasa kao mornar Popaj jer si umesto njih poslao klošara u pizdu materinu? I don't think so.  Smile

Nije tu dovoljno biti samo visinski inferioran alfa mužjak. Osim ako nisi Al Paćino ili Deni DeVito. Wink
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson k 850i
Da sam uradio ono sto je trebalo, glatko bi mi dale kontakt i uvek bih mogao da izadjem sa njima gde hocu jer bi se osecale zasticeno i bezbrizno a to SVAKA zena zeli sto svesno sto nesvesno od muskarca.
Deki, prijatelju, sa dužnim poštovanjem: ne lupetaj, očiju ti.

Eto ja sebe pre mogu staviti u situaciju tih devojaka nego u tvoju (iako nisam desetka, iako ne bih računala na odbranu tipa koji je za pola glave niži od mene  Smile , a plus - nisam ni sama, nego sa drugaricom).

Znaš kad bi dobio broj telefona? Nikad.
Znaš kad bi one mislile da im se time ne upucavaš, već želiš da ti podignu ''kul faktor''  Smile ? Nikad.
Znaš kako bi izgledao u klubu sa dve ribe od koje su obe više od tebe za 1/2 glave (to kad se sabere dođe mu jedna cela glava  Smile )? Smešno.

Da je bila jedna, pa sama, jadna, nezaštićena - možda i nekako.
Ali dve ribe, od kojih mi se uopšte ne čini da su imale osećaj da su napadnute ili ugrožene će baš tebe da vodaju po fensi klubovima i pričaju okolo kako si superjak dasa kao mornar Popaj jer si umesto njih poslao klošara u pizdu materinu? I don't think so.  Smile

Nije tu dovoljno biti samo visinski inferioran alfa mužjak. Osim ako nisi Al Paćino ili Deni DeVito. Wink
Objasnila Smile

« Poslednja izmena: 12. Sep 2010, 13:58:29 od shke crew »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Realno najjaca metoda muvanja za koju sam cuo i koja vazi samo za alfa dominantne muzjake. Samo se treba sunjati po mracnim mestima i mestima gde obicno bleje problematicne osobe. I kada naidje neka devojka samo je treba odbraniti od napasnika a za uzvrat dobiti njen broj telefona, pomoc u klubu i sta god zazelite posto je ona sad vasa robinja jer ste joj pomogli. Ovo vazi samo u slucaju da naidje lepa devojka. Ako je ruzna treba je ostaviti na milost i nemilost napasnika. Ko je hebe kad je ruzna.

@1deki Nedaj da te zaverenici obrlate obrnutom psihologijum. Svi na forumu su ljubomorni na tebe jer nemaju devojke i nisu alfa dominantni muzjaci pa te namerno kritikuju a iz potaje zele da budu kao ti. Nedaj se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson k 850i
Realno najjaca metoda muvanja za koju sam cuo i koja vazi samo za alfa dominantne muzjake. Samo se treba sunjati po mracnim mestima i mestima gde obicno bleje problematicne osobe. I kada naidje neka devojka samo je treba odbraniti od napasnika a za uzvrat dobiti njen broj telefona, pomoc u klubu i sta god zazelite posto je ona sad vasa robinja jer ste joj pomogli. Ovo vazi samo u slucaju da naidje lepa devojka. Ako je ruzna treba je ostaviti na milost i nemilost napasnika. Ko je hebe kad je ruzna.

@1deki Nedaj da te zaverenici obrlate obrnutom psihologijum. Svi na forumu su ljubomorni na tebe jer nemaju devojke i nisu alfa dominantni muzjaci pa te namerno kritikuju a iz potaje zele da budu kao ti. Nedaj se.
Ne lupaj molim te,to su tipicni primeri alfa seljacine..

A on je ispao smesan i sisa,jadan se uplasio-kome ce on da pomogne..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9

ma da ...  Smile  ako ih je stvarno taj kloshar progonio po stanici i posle u tramvaju , toliko da su morale da mu prete murijom , svakako bi bile zahvalne bilo kome ko bi ga oterao makar imao i 150 cm .

da li bi izvukao telefon , to je vec drugo pitanje .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.55
ma da ...  Smile  ako ih je stvarno taj kloshar progonio po stanici i posle u tramvaju , toliko da su morale da mu prete murijom , svakako bi bile zahvalne bilo kome ko bi ga oterao makar imao i 150 cm .
Verovatno u ovoj situaciji ja i nisam baš najreprezentativniji primerak ženskog reagovanja, jer bih ga dva puta lepo upozorila da se skloni i makne ako ne želi probleme, a treći put bi dobio nogu u muda, a ako ni to ne bi pomoglo, imam i švajcarski nožić koji nosim sa sobom, te poznajem i nekolicinu kik-boks udaraca.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson k 850i
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Ja vam lepo kazem: on je mogao da otera dosadnog lika, prica sa njima i uzme broj

To da li je mogao ili nije da sa njima ide po "cool" mestima je druga stvar i nije toliko ni relevantno za celu stvar
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.