Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: To je to...definitivno cu umreti sam okruzen nekim zivuljkama...  (Pročitano 17634 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson k 850i
Smile citam ono tvoje,odg..nemam pojma sta da kazem..vidim da zivis tako,taj rad,jbg propustio si priliku..
Ja da sam bio tu zastitio bih te dve,nije bitno dal su desetke,avioni,devojka sa dvanaes kila pudera jednostavno pomognes nekom u nevolji..

Kakvoj nevojlji, pa nije ih nozem jurio Smile
Pa otkud znam,kaze da ih je spopadao,to je dovoljno
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
E brate obecavam sutra cu ti napisati sta bi ja radio  Smile objeo sam se,gledam rwj-a na youtubu i spava mi se...Obecavam sutra 100%  Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson k 850i
Nemas pojma koliko cekam tvoj odg..uvek imas neki zanimljiv i sasvim razlicit odg od ostalih
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2292
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
 Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Buki si tu?Sta cemo da radimo

Citat
kako šta ćemo, pa da završavamo poso  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
Odgledam ja lepo tekmu kod ortaka i krenem kuci na stanicu tramvaja preko puta Hajata veceras. Nakon minut dva, stizu na stanicu dva aviona, jedna plavusa druga brineta obe doterane za izlazak i obe ciste 10-e. Onako na stiklama vise su od mene za najmanje jedno pola glave. Sednu one na klupicu. Tu sam se pitao: 'gde ce ove bez auta', ali rekoh dobro da ne pametujem previse....................

to shto si ti pretrpeo su klasichni simptomi straha koji nastaje usled preterane socijalizacije . problem nije samo tvoj , vec je nazalost rashiren u velikom delu bele mushke populacije u celom svetu . jedan je od razloga shto nam ide kako nam ide . dobro je shto si i sam shvatio da je to problem , i ni u kom sluchaju ne prihvataj savete ovih koji ti tvrde da je to "normalno"  Smile

problem se moze dekoponovati na 3 uzroka :

1. strah od fizichkog sukoba - koji nastaje usled toga shto je dotichna osoba fizichki slaba ili se tako oseca .

2. strah od formalne drushtvene osude - shto je u stvari strah da ce se u sukob umeshati policija , sudstvo , da ce biti osudjen ....

3. strah od neformalne drushtvene osude - strah od odbacivanja , zato shto je previshe "nasilan"  Smile Smile

shto se tiche ovog pod 1. reshenje je jeddnostavno ali trazi napor : treniraj neku borilachku veshtinu , idi u teretanu , vezbaj kod kuce ... kako intenzitet tvog treninga bude napredovacesh i  osecacesh  vece samopouzdanje na ulici .

shto se tiche tachke pod 2 . , treba da ti bude jasno da vecina sukoba ostane samo na verbalnom nivou ,a i kad dodje do tuche policija po pravilu retko privede nekog jer se sve zavrshi pre njihovog dolaska . pa i kad dodju , chak i da te privedu u stanicu teshko da ce imati neshto da ti napakuju ako si se drzao samoodbrane ili si branio nekog (kao npr ove dve devojke) . u krajnjem sluchaju , sudski sistem je prenatrpan sluchajevima tucha - po pravilu se za to dobijaju novchane kazne i ne sedi se ni dan u zatvoru .

shto se tiche tachke pod 3. , to moze da bude najveci problem . ako si u drushtvu slabica i puzavaca , oni ce prirodno hteti da te povuku nanize . njima zbog njihove sopstvene slabosti nije prijatno da budu u drushtvu sa ljudima koji su jaki . mozesh da pokushash da ih promenish ,ali teshko da cesh u tome uspeti . zato je najbolji (mada i najtezi ) savet da promenish drushtvo .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Slazem se bf. Popustena je lepa prilika zbog moje pasivnosti i shoka. Tek u klubu im je nemoguce uzeti kontakt. Ovo je bio cist zicer, dar od Svevisnjeg... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson k 850i
Slazem se bf. Popustena je lepa prilika zbog moje pasivnosti i shoka. Tek u klubu im je nemoguce uzeti kontakt. Ovo je bio cist zicer, dar od Svevisnjeg... Smile
Al si zapeo za propustenu priliku Smile

Po tome sto si napisao ispada  da ruznoj nebi pomogao Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9

jbg , ne znam shta da ti kazem osim da vezbash  Smile . ne morash odmah da pochnesh od riba , probaj da budesh malo otvoreniji i agresivniji u svakodnevnim situacijama na ulici , prodavnici , shkoli/faxu ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
For a God's sake...sluša li neko šta ja govorim?
Čovek tvrdi da ima 32 godine, a životni problem mu je što nije startovao dve ribe na tramvajskoj stancii, preciznije što nije iskoristio priliku da podigne sopstveni ugled i cenu u očima drugih riba tako što će ih šatro zaštiti u šatro nevolji, uzeti telefon i odjahati u legendu!!! Smile
« Poslednja izmena: 12. Sep 2010, 10:40:59 od Brana.M »
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
SonyEricsson k 850i
For a God's sake...sluša li neko šta ja govorim?
Čovek tvrdi da ima 32 godine, a životni problem mu je što nije startovao dve ribe na tramvajskoj stanii, preciznije što nije iskoristio priliku da podigne sopstveni ugled i cenu u očima drugih riba tako što će ih šatro zaštiti u šatro nevolji, uzeti telefon i odjaše u legendu!!! Smile
ja slusam i slazem se Smile
Po tome sto si napisao ispada  da ruznoj nebi pomogao Smile
Zanima me og na ovo moje pitanje
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.