Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: To je to...definitivno cu umreti sam okruzen nekim zivuljkama...  (Pročitano 17523 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Apple 15
Citat
Alfa mužjak može da bude i niži to je sve stvar unutrašnje energije. . .

Ja sam visoka 165 cm... sa stiklama doguram do 175... zar zaista mislis da muzjak od 170cm moze da ima toliko unutrasnje energije da zaseni svoju nizinu? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ако иоле изгледаш нормално и самоуверен си, може и да прође. Доказано. Иначе се слажем с тобом, ако се и испалиш, бар си пробао.

Problem je u tome sto on devojke koje izgledaju dobro uzdize do nivoa Bozanstva i uveren je da mora da dubi na trepavicama i dzonglira nogama u isto vreme da bi neka od njih uopste pomislila na to da mu da broj, a kamoli nesto vise, tako da u startu odbija te klacine ''Hoces na kafu?'' prilaze.

A kako ti znas kako devojka koja dobro izgleda razmislja?

U je izvini, al' si me isprozivao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Nokia 
Citat
zar zaista mislis da muzjak od 170cm moze da ima toliko unutrasnje energije da zaseni svoju nizinu? Smiley

A sto uopste mora neko nekog da zaseni?
Ako se neko oseca superiorno, zastitinicki, mocno i dominantno to se i oseca, mislim ja to mogu da osetim, ne znam za druge ljude. Problem je sto vecina niskih muskaraca ne uspe da se oslobodi kompleksa inferiornosti ...koji je obicno samo po pitanju visine, a visina opet nije garant srece i uspeha u zivotu. Pa znas koliko znam visokih i lepio gradjenih frajera ,a toliko su nesigurni da je to strasno, jos kad obuku triko uske majice da pokazu nabildovane ruke, da umres od smeha  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
Alfa mužjak može da bude i niži to je sve stvar unutrašnje energije. . .

Ja sam visoka 165 cm... sa stiklama doguram do 175... zar zaista mislis da muzjak od 170cm moze da ima toliko unutrasnje energije da zaseni svoju nizinu? Smiley
Pa dobro, imaš pun gepek fudbalerčića koji su toliko visoki pa su zbog samopouzdanja,para, glasa, u nekim krugovima karakterisani kao alfa alfa mužjaci. . . Ako ništa gledaj Devil's advocate  Smile

U suštini ja sam za to da je muškarac viši, i sam volim kad je devojka niža (jer se otrov čuva u malim bočicama)  Smile , al sam siguran da visinu može da nadomesti samopouzdanje, inteligencija, elokventnost, moć...

Citat
Problem je u tome sto on devojke koje izgledaju dobro uzdize do nivoa Bozanstva i uveren je da mora da dubi na trepavicama i dzonglira nogama u isto vreme da bi neka od njih uopste pomislila na to da mu da broj, a kamoli nesto vise, tako da u startu odbija te klacine ''Hoces na kafu?'' prilaze.
Da, ali i 99% normalnih devojaka odbija ovo, na prvu ili drugu loptu. . . Zamisli da izađe sa svakim na kafu ko je startovao na stanici, i koji joj se malčice svideo. . . Katastrofa . . .
« Poslednja izmena: 13. Sep 2010, 16:20:36 od Sle Jr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Nokia 
Citat
i sam volim kad je devojka niža

Plasis se zenske dominacije,a ? Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Znate kako, lepoj devojci se upucavaju poneki put i 10 puta za vece tako da je obicno sve obicne prilaze tipa: "Mogu li da ti platim pice?" , "Zdravo, ja sam ______" , "Imas lepe oci" vec cula ali ako joj se zasvidis "na oko" mozda i prodjes i sa takvim necim. Kada se prilazi nekoj nepoznatoj bitno je i sta ces reci da bi se "izdvojio" iz mase ali tu jednostavno dodje do izraza samopouzdanje koga ili imas ili ne. Mozes reci bilo kakvu glupost (kao sto je jedan moj drug pitao devojku "Jel znas put do bakine kuce?" a kada je ona rekla "ne" on je odgovorio "Ja sam znao ali sam zaboravio kada sam tebe video"  Smile a mozes reci i jednostavno "Zdravo") kada prilazis ali posle sve zavisi od samopouzdanja (i naravno od toga kako ti ide posto sigurno neces proci kod svake) Smile

E da, bili mi na nekoj zurci u nekom lokalu i izasli drugar i ja napolje a prolaze nekih 4 zenskih osoba (tip top skockane za grad) pa on kaze njima "Zenske jer hocete na zurku" i one pristadose pa se tu posle upoznasmo sa njima Smile

Uglavnom, poenta je da je sve previse individualno (neki put ces "proci" vrlo lako a neki put ne tako lako ili pak neces ni proci) ali nije ni egzaktna nauka pa da se pravi disertacija na tome Smiley
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 

Citat
Da, ali i 99% normalnih devojaka odbija ovo, na prvu ili drugu loptu. . . Zamisli da izađe sa svakim na kafu ko je startovao na stanici, i koji joj se malčice svideo. . . Katastrofa . . .

Al' zasto, sta je lose u tome? Sta je tu nenormalno ili normalno?
Ja bih prva prisla nekome na ulici/stanici/kaficu ili u bilo kojoj svakodnevnoj situaciji ako mi se bas svidi...Isto tako bih ja dala broj kada bi mi prisao neko ko bi se i meni na prvi pogled svideo. Stanica, stanica nebitno. Nikad ne znas ko moze biti bas tvoja potencijalna srodna dusa  Smile  Smile
Mislim, ne vidim razliku u tome da me neko startuje na stanici ili u diskoteci, cak bi mi ovo prvo bilo draze jer bih izgledala normalnije, prizemnije....Na zurci se ljudima vise svidi izgled devojke u stiklicama, haljinicama, famrekicama nego sam njen izgled ispod svega toga. Smile

Naravno ja ne bih znala ista o tome posto sam krsh i gabor i nikad me niko u zivotu nije startovao  Smile
« Poslednja izmena: 13. Sep 2010, 16:27:14 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.55
mob
Apple 15
Pod hitno moram da izdam recnik srpskog jezika...
No... da objasnim... Onaj muzijak koji je nizak mora da se trudi iz petnih zila da tu svoju manu (da, manu) nadomesti svim ostalim... A to je za vecinu ljudi jebeno tezak posao zato sto nemaju slifa za to... zato sto nemaju prirodnog talenta i sarma...
I onda na kraju dobijes kirkireza koji oblece oko tebe i smara te svojim "humorom" i "sarmom" i naprosto je tako komican...
Citat
Pa dobro, imaš pun gepek fudbalerčića koji su toliko visoki pa su zbog samopouzdanja,para, glasa, u nekim krugovima karakterisani kao alfa alfa mužjaci. . . Ako ništa gledaj Devil's advocate

Ajd da se ne lazemo...

Kao prvo.. fudbaleri vise nisu toliko niski...
A kao drugo... one koje jure sa njima, sigurno ih ne jure zbog samopouzdanja i prirodnog sarma, vec zbog novcanika i izlaska fotke u Svetu...
Tako da... uzeti njih za primer je kao uzeti primer Dunje Ilic kao vrhunske pevacice skolovanog glasa... Smiley
I lepo si rekao "u nekim krugovima"... dopusticu sebi da se ne krecem u tim krugovima ;P

I da podvucem... danas je muskarac prosecne visine i nizak izuzetak... danasnja deca rastu kao iz vode...
Moj brat je sa 16godina bio visok pre 180cm, a jos raste u svojoj 18-toj... a jos je i neki prosek u svojoj generaciji, jer ima dosta onih koji pucaju 190cm i vise...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 978
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
1deki,

Ako te devojke stvarno tako izgledaju vrlo sam sigurna da ti ne bi dale broj, zato što su navikle da im muškarci kao ti stoje na usluzi, a da im ne daju ništa zauzvrat... Na taj način one i grade mit o sebi...

To što je cica krenula ka tebi takođe ne mora ništa da znači, da se nisi možda nalazio u obrnutom smeru u odnosu na klošara?

A nije mi samo jasno kakvu to devojku tražiš za sebe...
OK, osim fizičkih osobina koje si jasno opisao, mislila sam na mentalne... uz pretpostavku da ti je to nekako bitno, ali možda se  varam. Te što te gledaju kad si sa "dobrim ribama", pa, šta misliš da im prođe kroz glavu dok te gledaju i zašto bi ti dale broj? Tebe interesuju takve devojke? Onda se nemoj žaliti ako ti izabranica troši sve pare koje imaš i ima slične osobine i rezone.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Citat
i sam volim kad je devojka niža

Plasis se zenske dominacije,a ? Smile
Smile zavisi u kom smislu

Pa dobro,nisam ja nešto posebno visok,al devojka treba da je podosta visoka(za devojku) da bi bila viša od mene, a jbg ne privlače me devojke od 190 koje nose obuću 44, nekako su mi konjaste, a i nisu mi ženstvene. . . A i retke su devojke koje tu visinu znaju da nose. . .

Citat
naj muzijak koji je nizak mora da se trudi iz petnih zila da tu svoju manu (da, manu) nadomesti svim ostalim
Naprotiv, ne treba da se trudi uopšte, ili jeste ili nije, ne može to da se utrenira, možda da se oblikuje al ništa više od toga. . .

Kad je visina u pitanju 170, 175 to ti je to. . Kada je u pitanju onaj krug tu si u pravu 100% neki se ne lože na sjaj, pare. . . Al opet kažem ti prisustvovao sam dosta puta situacijama gde se vrh ribe (fizički vrh  Smile ) tako seku na te fudbalerčiće i toliko im visina ne pada na pamet da je to strašno. . .

Citat
Al' zasto, sta je lose u tome? Sta je tu nenormalno ili normalno?
Ja bih prva prisla nekome na ulici/stanici/kaficu ili u bilo kojoj svakodnevnoj situaciji ako mi se bas svidi...Isto tako bih ja dala broj kada bi mi prisao neko ko bi se i meni na prvi pogled svideo. Stanica, stanica nebitno. Nikad ne znas ko moze biti bas tvoja potencijalna srodna dusa  Smile  Smile
Mislim, ne vidim razliku u tome da me neko startuje na stanici ili u diskoteci, cak bi mi ovo prvo bilo draze jer bih izgledala normalnije, prizemnije....Na zurci se ljudima vise svidi izgled devojke u stiklicama, haljinicama, famrekicama nego sam njen izgled ispod svega toga. Smile

Naravno ja ne bih znala ista o tome posto sam krsh i gabor i nikad me niko u zivotu nije startovao  Smile

U tome je suština, kada mi se devojka svidi toliko da odlepim, iako je totalna frka, prilazim kako znam i umem, ali daaj 99% takvih prilazaka je u fazonu " daj dobra je riba možda prođem", tako da priča sa srodnim dušama mi nekako ne pije vode, naravno da je sve moguće al jbg  više volim devojke koje su malo nepristupačnije, pa ako je stvarno srodna duša onda je vredna truda i posle 10 odbijanja. . .

Na kraju što kaže marko sve je to individualno. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.