Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 09:51:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tito i emisija *Crveno i crno*  (Pročitano 6197 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Citat
u titovo vreme jedina stvar koja je bila zabranjena je javno iznosenje drugacijeg politickog misljenja...

mislim da je i danas situacija ista...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Kako i gdje ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja nisam ziveo u Titovoj Jugoslaviji ali iskreno u cijem se sistemu najbolje zivelo? Nije bila monarhija, nije bila demokratija....
Sad svi mogu da ga pljuju kad je mrtav. Ne vole sto je Hrvat bio, sto je pomagao Albancima, mada ja smatram da je pomagao svima. Da nije bilo religije (sto po meni i nije tako lose) ne bi se ljudi ubijali po principu moj bog je jaci bla bla bla
Tito je ostao u svojoj zemlji za razliku od kralja koji je pokupio dupe i pobegao i ostavio narod iza sebe kada im je bio najpotrebniji.
Ja i pored svega sto je Tito radio, dobro i lose gledam na njega kao pozitivca, jer tada je Juga bila snaga, ne prevelika ali dovoljna velika da se cak USA brinula i Rusija na kojoj ce strani naci.
Ljudi kazu Tito je bio manipulator. Pa sta je politika ako nije manipulacija?
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Normalno , politika je veština manipulacije. Naši političari to ne znaju. To je jedna gomila nesposobnih tipova , čija imena istorija neće zabeležiti. Pisaće samo, bila gomila vladala posle Tita u haosu i lopovluku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Nasi politicari i ono sto znaju nece da koriste jer nije im u interesu. Izgleda posle odredjenog vremena govno dobije ukus chokolade i oni li gutaju li gutaju.
Da ne pricamo o tome kako vecina dobija novac od stranih zemalja i stiti njihove interese.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 269
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Nikako mi nije jasno zasto mu je slovo L uvek Lj.Na nesto me to potseca al ne mogu da se setim Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Potpis prelazi dozvoljenu velicinu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
Za neupućene dokumentarac "Crveno i crno" se emituje svakog petka u večernjem terminu na RTS1 i meni ne pada na pamet da prepričacam emisiju od početka do kraja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
U titovoj Jugoslaviji se lepo zivelo od kada su MMF, Pariski i Londonski Klub resili da sakom i kapom daju pare. Deo je odlazio u Nesvrstane da bi ih odvratio od komunizma i jacanja kom bloka, dok je deo ostajao u SFRJ kao anestezija za 90te. To danas ne kriju kreatori tog projekta.  Mnogi pamte 80 kao titovo vreme, ali on je fizicki umro maja 1980, a polticki mnogo ranije. U titovo vreme se zivelo sa par-nepar danima za voznju, bonovima za secer, ulje, kafu, zivelo se bez prava na slobodan govor, navike isl. Svej moralo biti u "socijalistickom" duhu. To vreme mogu da hvale materijalisti i oni ispranih mozgova, ali i vedete iz tih vremena kada se od prazne price zivelo bezbrizno. Gubitke koje pravila privreda koja vecito posluje na "pozitivnoj nuli" neko je morao da pokrije - tad ili posle.
Znam mnogi ce reci da je danas gore a nema komunizma, zaboravljajci da je mnogo toga ostalo lose iz komuizma, a sve najgore preuzeto od kapitalizma.
Mi smo iz komunizma trebali da zadrzimo odlican skolski sistem, da malo modifikujemo nadasve human zdrastveni sistem, ali privreda, vlasnistvo, drzavni aparat, politicki sistem, sistem moralnih normi, eee to je sve trebalo ispocetka graditi na osnovama trzisne ekonomije ( ne globalsiticke i ekspanzionisticke), pozitvne diskriminacije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
E bravo jedan krajnje iskren post
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 09:51:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.