Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 10:51:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tito i emisija *Crveno i crno*  (Pročitano 6198 puta)
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Тито је био амерички послушник, као на пример Тадић који критикује Америку и ЕУ због признања Косова, фора наравно, баш га брига, хоће са њима у савез. Исто тако и Тито. Није битна форма него суштина - Тито је био издајник, то шта прича за унутрашњу употребу је небитно.
Тито се борио искључиво против српске нације, коју је поделио на више делова - прво је отишла Македонија, затим Црна Гора, Косово, следећа је Војводина. Како су прошли Срби у Хрватској и БиХ нећу ни да помињем. Све је то дело битанге Тита. Smile
Auu ti bas ono zvucis kao neko ko se zalaze za "Kralja i Otazbinu". Sta su ti "tvoji" uradili sada kad su dosli? Sta su postigli i uradili? Nista jos su unistili i ono sto je postignuto. Mozda je tvoj problem jer je Tito bio Hrvat, da je bio Srbin ti bi velicao, kao sto mi u Srbiji imamo tendenciju da radimo. Da velicamo Karadjica I Seselja. Hrvatska je za vreme njegove vladavine bila najmanje i izgradjena od svih. Jel Tito razneo Sarajevo, Osijek, Knin, Posavinu...?
Sve krivis jednog coveka a toliko je bilo funjara na vlasti tako ako cemo pravo, Tito po tebi je bio nadcovek i pokrao i pokupio je sve pare, porusio je sve i odneo u groblje. Tito se jeste zajmio ali je bar narod lepo ziveo za razliku do svih "srbskih" kraljeva koji su bili pre njega. A ni kralj izgleda nije bio dobar pa su i njega maknuli. Mozda je Tito bio i kriv za Slobodana? Tito je postavio Slobu? Mozda trebas malo da razmislis u sta se zalazes. Slobodan napravio toliko sranje, Ante Markovic i ostala ekipa a ti krivis Tita za sve.
Svi smo mi krivi jer nismo nikad mogli da se slozimo. Po cemu je Tito bio izdajnik?
Kako ja vidim on je igrao politicku igru kako sa USA tako i sa Rusijom, i ne vidim to sto ti vidis. Placenik na k''''
Ko je dao najvecu mogucu autonomiju ustavom '74.? Da nije kralj mozda? Ne kazem ja da je kralj bio dobar, ali Tito je bio veliki igrac i ni malo nije radio za Srbiju. To mozda deluje tako, ali nikako nije.  Smile
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Мени је мука и да гледам ту емисију, подсећа ме на нашу небеску глупост, а неки су чак и плакали кад је ђубре цркло. Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Тито се борио искључиво против српске нације, коју је поделио на више делова - прво је отишла Македонија, затим Црна Гора, Косово, следећа је Војводина. Како су прошли Срби у Хрватској и БиХ нећу ни да помињем. Све је то дело битанге Тита.  Smile

Tadić nije Titu ni do kolena. Nisam bio Titoista , ali mi se čini da ga napadaju najviše oni političari koji mu zavide. Za stradanje Srba su za mene ponajviše krivi Srpski komunisti jer nisu sprečili proganjanje Srba. Zašto nisu uticli na Tita, ipak smo mi bili većina u Jugoslaviji. Samo da Srbija upola stoji kao Titova Jugoslavija bili bi na konju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Тито се борио искључиво против српске нације, коју је поделио на више делова - прво је отишла Македонија, затим Црна Гора, Косово, следећа је Војводина. Како су прошли Срби у Хрватској и БиХ нећу ни да помињем. Све је то дело битанге Тита.  Smile

Tadić nije Titu ni do kolena. Nisam bio Titoista , ali mi se čini da ga napadaju najviše oni političari koji mu zavide. Za stradanje Srba su za mene ponajviše krivi Srpski komunisti jer nisu sprečili proganjanje Srba. Zašto nisu uticli na Tita, ipak smo mi bili većina u Jugoslaviji. Samo da Srbija upola stoji kao Titova Jugoslavija bili bi na konju.
U pravu si, mada... Siptari su se strasno plasili Rankovica. Tito kad je video da je ovaj jak, odma' ga je amputirao od vlasti... Jbg. nije moglo sve tako... Jebem li ga...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Zašto su ostali Srpski komunisti žrtvovali Rankovića?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia E
Мени је мука и да гледам ту емисију, подсећа ме на нашу небеску глупост, а неки су чак и плакали кад је ђубре цркло. Smiley 1
Slusaj i ja bih plakao da mi je tata bio njegov general i dobio od drzave 3 stana 2 vikendice i kucu na dedinju ovako Smile neka gori u paklu olos! Smile

Jel znas ti zasto je smenjen Rankovic i pod kojim okolnostima se to desilo?
« Poslednja izmena: 21. Mar 2008, 23:00:01 od Dominick »
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
     Svakako, o Rankoviću se ne može govoriti kao o srpskom nacionalisti, mada su oni hteli da ga uzmu kao simbol za svoj barjak. Potpuno neopravdano. Ranković je bio pošten čovek, dosledan revolucionar, koji, nažalost, nije razumevao društvena kretanja, niti shvatao promene. Ostao je na nivou ilegalnog partijskog sekretara. Prosto, događaji su ga prevazišli, a da on toga nije bio svestan.
       Ne verujem da je prisluškivao Tita. Čak i da je toga bilo, to nije bio pravi razlog smene. Ranković svakako snosi veliku odgovornost zbog zloupotrebe Državne bezbednosti, ne samo on. Prosto, takva je bila politika koja je do tada vođena. Njegova smena bila je neizbežna, ne i način na koji je to učinjeno. A možda drugog nije bilo?! Usledili su prilično surovi obračuni, naročito u Srbiji. Ljudi iz Službe masovno su penzionisani za 30 i 40 godina života. Takođe, razračun u SIP-u bio je surov i neobjašnjiv. U to vreme bio sam ambasador u Bugarskoj, u nemogućnosti da drugačije iskažem svoje neslaganje, poslao sam pismo Mijalku Todoroviću, tadašnjem generalnom sekretaru partije.
       Posle smene Rankovića, najuticajniji ljudi u državi i partiji postaju Edvard Kardelj, Koča Popović, Mijalko Todorović, Petar Stambolić i Vladimir Bakarić.
       U poslednje vreme liberali, u ofanzivi za svoju rehabilitaciju, govore o obračunu s njima. Međutim, bilo je toga i posle 4. plenuma, kao i u obračunu s maspokom. To jeste praksa, ali ne samo u komunističkim partijama. Šta se dešava sad unutar partija i koalicija? Tobože kritikuju demokratski centralizam, korišćen svojevremeno, a primenjuju još goru varijantu, imperativne mandate.

NIN Ljubiša Stavrić.

Primetićeš dosta srpskih imena , među onima koji su smenuli Rankovića.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Војска, тј, војна лица су за време СФРЈ добро живела.
Један такав оженио се мојом даљњом рођаком.
Са 26 година добио је двособан стан, одмах по венчању.
Кад се родило дете, одмах у трособан...
Летовање у војним хотелима на мору, практично џабе, итд. итд...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Alcatel OT 800 Tribe
    Smile
« Poslednja izmena: 21. Mar 2008, 23:33:28 od milton43 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Zato sto su Srbi posebna nacija. Evo prost primer... Hrvati su skoro bojkotovali prodavnice zbog poskupljenja hrane, a nas covek ce odma' u Merkator i Ideu da pazari i ako je pre neki dan bila akcija bojkota od 10 dana zbog poskupljenja. Kuci naravno ima Gorenje ves masinu i frizider, a prica nesto o nacionalizmu. Pa, makar to mozemo da uradimo, da bojkotujemo Hrvate, Slovence i ostale. Nisu nam neophodni. Naravno, ne mislim da bojkotuju sve zivo i da pasu travu, ali toliko bar mozemo. Pogledaj Grke kad su protestovali skoro, pa to su milioni ljudi na ulicama, a mi samo kad dogori do nokata, a tada je obicno kasno...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 10:51:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.