Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 21:17:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zašto bivši trebaju ostati bivši?  (Pročitano 1518 puta)
26. Sep 2011, 13:14:07
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Apple 15
VRAĆANJE STARIM LJUBAVIMA
Zašto bivši trebaju ostati bivši?

Razmišljate o povratku staroj ljubavi? Jeste li zaboravili sve različitosti, nesuglasice i teške svađe? Istraživanja pokazuju da povratak bivšima u 99 posto slučajeva loše završava
Priznajte da vam je katkada palo na pamet da se vratite bivšoj ljubavi. Obično žene o tome razmišljaju kad su razočarane, tužne i usamljene. Onda taj poznati bivši zagrljaj izgleda toliko primamljivo jer je poznat, udoban i topao. Da, u određenom trenutku svima nam to padne na pamet, ali povratak bivšem nikada nije dobra ideja. Stručnjaci za ljubavne veze ističu kako povratak bivšima nikada ne završava dobro jer postoje razlozi zbog kojih je ta veza i prekinuta. Prije nego se konačno odlučite za 
Stvari oko kojih ste se svađali nisu netragom nestale
povratak bivšoj ljubavi, razmotrite razloge zašto to nikako nije dobra ideja.

Njegove sitne mane sad su iritantne
Kad se tek upoznali, njegove sitne mane vjerojatno su vam bile slatke. Njegovo vječno kašnjenje tada je možda bilo simpatično, a glasno žvakanje hrane neodoljivo. Znate i sami da to više nije tako. Nije bilo tako ni većinu veze. Vjerojatno su vam te stvari bile iznimno iritantne čim vas je prošla ona prva zaljubljenost. Zamislite koliko bi vam sada išle na živce njegove iritantne navike. To vjerojatno i sami znate duboko u sebi.

Način svađanja ostao je jednak
Ako mu se i vratite, ponovno ćete se svađati oko istih stvari i na isti način. On i dalje misli da ste vi kraljica prigovaranja, a ni vi niste zaboravili na njegovo djetinjasto i neodgovorno ponašanje. Parovi koji se nakon nekog vremena pomire, obično ulaze u novu epizodu veze koncentrirajući se samo na dobre stvari. No, one loše nisu isparile i bit će predmet svađe i prije nego što mislite. Zbog načina svađanja imat ćete deja vu.

Nema više privlačnosti
Svi mi još uvijek volimo svoje bivše na neki način. No, to ne znači da se još uvijek međusobno uzbuđujemo. Kemija s vremenom nestane. Možda katkada i mislite da tu još uvijek ima vatre, ali činjenica je da tinjanje pokojeg plama ne može spasiti vašu vezu. Priznajte si, privlačnost je uglavnom nestala i ne treba forsirati nešto
čega nema i čega bi u ponovljenoj epizodi ljubavne veze bilo sve manje i manje.

Oko nekih stvari nema kompromisa
Ljudi se pristaju mijenjati za dobrobit ljubavne veze. Kompromisi su normalni sastavni dio svake veze, a posebno su nužni u odnosu između muškaraca i žene. Međutim, postoje stvari oko kojih nema kompromisa i koje su za vas ili njega jako važne. Primjerice, ako vi jako želite dijete, a on ne, onda je to slijepa ulica u odnosu. Prije nego se vratite bivšemu, prisjetite se takvih velikih stvari oko kojih ne niste slagali. One nisu nestale preko noći.

Prisjetite se zbog kojih ste razloga prekinuli
Kada prođe određeno vrijeme, svi smo mi skloni prisjećati se uglavnom lijepih stvari. Baš zbog toga često pogrešno gledamo na naše prošle ljubavne veze. Prisjećamo se koliko smo bili sretni, kako nam je lijepo bilo i kako smo uživali. No, je li to baš tako? Zašto smo se onda razišli? Podsjetite se na razloge zbog kojih je veza prekinuta i ne vraćajte se dok nisu sigurni da su razlozi prekida nestali. Najčešće nikada ne nestaju.

Povratak bivšemu uvijek je loša ideja
U čak 99 posto slučajeva povratak bivšemu pokaže se kao nimalo dobra ideja. Riječ o statistici nastaloj na osnovu nekoliko istraživanja. Možda vam se ne sviđa to što čitate, ali tako je.

Izvor: Tportal
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Sve ima svoje...

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 44533
Zastava Vojvodina
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia 
Prisjetite se zbog kojih ste razloga prekinuli

To je meni najbolji razlog za ne vracanje bivsem. Ne prekidam dok nisam sigurna ili dok sebi ne objasnim zasto je prekinuta veza. I stvorim od toga neku vrstu zida da me zaustavi kad krenem u tom pravcu Smiley Znam kako i zasto i preko svoje reci necu.
IP sačuvana
social share
Ni jedan čovek nije ostrvo, sam po sebi celina; svaki je čovek deo Kontinenta, deo zemlje; ako Grudvu zemlje odnese more Evrope je manje, kao da je odnelo neki Rt, kao da je odnelo posed tvojih prijatelja ili tvoj; smrt ma kog čoveka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen Čovečanstvom.
I stoga nikad ne pitaj za kim zvono zvoni; ono zvoni za tobom...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia krntija
Citat
Nema više privlačnosti

Ne kontam kako jbt? Pa ja bih svoje bivše i dalje rado tucao.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 6630, valjda
Citat
Nema više privlačnosti

Ne kontam kako jbt? Pa ja bih svoje bivše i dalje rado tucao.

Slazem se sa bookijem, definitivno razlog prekida veze nije to shto je seks bio losh ili da nema vishe privlachnosti...

Bio bih slobodan da kazem kako su neke od najboljih seksualnih aktivnosti bile sa bivshim devojkama, koje su u tom trenutku sa titulom "ex" i po nekoliko godina....
« Poslednja izmena: 29. Sep 2011, 16:07:17 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Apple 15
Pa, sad...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
SonyEricsson xperia
Bivsi treba da ostanu Bivsi. Ja ne volim ni da ih sretnem. Uvek me nesto strecne kad ih iznenadno ugledam Smiley Nije mi se doogodilo do sada da nekoga zamrzim 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

I am a naughty Leonora.

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 19397
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Nokia 
Pa, sad...
Smile
Bivsi treba da ostanu Bivsi. Ja ne volim ni da ih sretnem. Uvek me nesto strecne kad ih iznenadno ugledam Smiley Nije mi se doogodilo do sada da nekoga zamrzim 
Meni se dogodilo da zamrzim al vremenom te prodje.
Jedan koga manje vise vidjam svaki dan posto zivi preko puta mene mislim na bivseg
i ne znam zasto al tog ne mogu da svarim ni dan danas kad mu cujem glas najezim se  Smiley 1
IP sačuvana
social share

Never stop showing someone how much they mean to you. 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
ма да је ваљало трајало би... Крај приче... Превише смо сви ми матори да би сад веровали да ће нешто из другог, трећег или петог пута да буде другачије
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 21:17:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.