Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 14:10:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tipovi žena koje muškarci ne podnose  (Pročitano 64133 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
ja brate vise volim kad me neko uvredi (dosad istina ni jedna zena nije) nego kad je taj sarkastican
« Poslednja izmena: 21. Jan 2011, 03:51:09 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Citat
(dosad istina ni jedna zena nije)

pa tebe i neće, ti si jedan od njih.  Smile
vidim počo si intezivno da se družiš s njima... malo malo, pa mi u odgovorima izleti "ujedinjene žene bureka - zadnja poruka - Tepachenko"  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
 Smile

pa odgovarao sam Sandri zasto je kuci ne greju Smile a postavio sam jednu izuzetno idiotsko-zanimljivu sliku pa eto, malo komentarisali Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
zajeban si ti igrač Crnjo, zajeban
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
sad cu da ti posaljem tu sliku na pp Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Ajde malo tema za promenu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
ajde malo o temi

Dakle kakve žene muškarci ne podnose? Pre nego li krenem sa omanjim prikazom skrenuo bih pažnju bih damama da ne uzimaju zdravo za gotovo pisanije koje sledi, jer ono ne oslikava raspoloženje čitave muške populacije, već samo jednog njenog reprezentativnog predstavnika - mene  Smile

Muškarac ne podnosi plitkoumne žene. One kojima vrhunac užitka predstavlja odlazak kod svog gej frizera na feniranje i farbanje u neku novu ultra jebačku nijansu kestenjaste boje, višečasovno razgledanje i eventualna kupovina cipela u Aldu ili kojoj već pički materini i novih Samsonite, Gucci, Prada torbetina u Delta sitiju ili Ušću u koju planiraju da stave svoj 2 kilograma teški arsenal šminke, ogledalo, četku i tri pakovanja kurtona sa ukusom jagode. One koje imaju trodimenzionalan (izgled, novac, reputacija) pogled na društvo i ljude kojima su okružene, koje ne pokazuju nikakvo interesovanje za bilo kakvim novim saznanjem sem pikantnih detalja iz života svojih drugarica i kojima jedino štivo koje čitaju predstavljaju brojevi kalorija na kutijama raznoraznih pahuljica, keksova i ostalih nazovi prehrambrenih proizvoda.

Muškarci ne podnose umišljene i manipulativne žene. One koje su sebe uzdigle maltene na nivo božanstva da od muškaraca koji im prilazi očekuju proskinezu. One koje svoje ambicije i planove ostvaruju skrštenih ruku na leđima svog partnera i koje svoje hirove ispunjavaju uz pomoć jednog pušenja kurca. To su one kučke koje će i ptičje mleko tražiti, samo da bi se osetile autoritativno i moćno.

Muškarci ne podnose sujetne i sebične žene. To su one koje gledaju da prvo svoje dupe obezbede. Koje očekuju od tebe da im za rođendan kupiš 1001 ružu, dok će ona tebi za tvoj rođendan uzvratii parom pijačarskih gaća. Koje će ljutiti na tebe kad napraviš sranje i kad je kritikuješ kad ona napravi sranje. To su one koje misle da su uvek u pravu i koje će te usudiš li im se protivrečiti čak i gađati pepeljarom. One koje nemaju razumevanja prema tvojim potrebama i koje će ti dati pičke samo kad se njoj to prohte, a koja će te opet gađati istom pepeljarom usudiš li se odbiti je kada ona zahteva seks. To su one smrdulje koje te iz pakosti ili čega već neće pustiti da gledaš Partizan dok igra protiv Montepaskija u Areni za prolaz u četvrtfinale Evrolige i koje će ti prebaciti na Esmeraldu ili koju već slepu gluvonemu meksičku jebačicu dok traje finale Mondijala.

Muškarci ne podnose posesivne i ljubomorne žene. One dosade koje zivkaju svaki čas, koje će dehidriati ukoliko joj ne ližeš svaki čas.... koje bi ti vrata od stana razvalile ukoliko bi im se ne daj bože ne javio na telefon ceo dan. One koje će ti podići pritisak na 300/200 jer su te videle kako ispijaš kafu sa drugaricom iz gimnazije... koje će te zvati u pola četiri ujutru dok pijančiš sa ekipom za ortakov dopraćaj iz vojske, jer će pomisliti da orgijaš.  Koje nemaju ni gram poverenja u tebe.

Muškarci ne podnose dosadne, bezkarakterne i bezidejne žene. One smaračice koje je samo ćute i trepću, koje će pristati na sve pa čak i na ono što ne žele da rade, jer nemaju kuraži usprotiviti se. One koje će iako izvališ najveću nebulozu u istoriji nebuloizma, raširiti kez od uva do uva. One koje ne znaju šta žele za doručak već čekaju da ti predložiš, koje ne znaju gde bi volele da provedu veče sa tobom, već kao i u prvom slučaju čekaju tebe sa konstruktivnim predlogom. To su one sa kojima ne možeš voditi nikakvu polemiku, već imaš osećaj da pričaš sa samim sobom. One koje nemaju svoj stav u bilo kakvoj sferi... To su oni mediokriteti koji ne znaju ni šta žele od svog života.

Muškarci ne podnose alapače. To su one dežurne radio-mileve koje više vole da tračare nego leba da jedu. Koje zanima sve pa čak i s kim se kreše tvoja daleka rođaka iz Insbruka. One koje tuđi život zanima više nego svoj. One koje svakog bogovetnog dana telefoniraju tri sata sa svojom koleginicom alapačom. One čiji je jezik brži od Sebastijna Fetela i koje guraju nos svuda. One od kojih ne možeš ništa sakriti ma koliko to želeo. To su one kretenke koje brinu tuđe brige... pored kojih brusilica zvuči kao Nothing Else Matters. Budale.

Na kraju, muškarci ne podnose i izuzetno ružne žene. To su one koje su izuzetno ružne... to su one koje ne završavaju poso. Jebi ga, šta da se radi... njima bih poručio da probaju sa zooseksom ili nekim pomagalima.

« Poslednja izmena: 21. Jan 2011, 13:22:01 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.442
Citat
koje će te zvati u pola četiri ujutru dok pijančiš sa ekipom za ortakov dopraćaj iz vojske, jer će pomisliti da orgijaš.

Primera radi kada moj cale zaglavi negde, mojoj kevi sve to smesno bude jer zna da ce, kad dodje kuci, da je zasmejava nebulozama onako pijanim pricama Smile a ionako mi je cale malo opicen Smile

Citat
Muškarci ne podnose alapače.

Pod broj jedan.

Citat
muškarci ne podnose i izuzetno ružne žene. To su one koje su izuzetno ružne

Kakvo objasnjenje doktor Mengelea Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia krntija
Citat
muškarci ne podnose i izuzetno ružne žene. To su one koje su izuzetno ružne

Kakvo objasnjenje doktor Mengelea Smile Smile

a brate reci    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Ovo je sve jako subjektivno. I ne slazem se uopste da ovo misli sav muski svet.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 14:10:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.